cousa Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, έκανα αίτηση στην Vodafone να αλλάξω από adsl σε vdsl 100 λόγω τοπικού προβλήματος που έχει η γραμμή μου στην απλή σύνδεση. Έχουν περάσει δύο μήνες και η σύνδεση δεν έχει γίνε σε vdsl λόγω έλλειψης routers από την Αμερική και από τον εισαγωγέα. Λόγω της καθυστέρησης τους κάλεσα πριν δέκα μέρες και τους είπα ότι θα ακυρώσω την αίτηση μου και θα διαλέξω άλλο παροχο. Σήμερα με κάλεσαν από την Vodafone και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν ποτέ θα γίνει η εισαγωγή των routers και για αυτό μου κάνουν προσφορά την σύνδεση του vdsl από 43.50 ευρώ σε 34 ευρώ για τα επόμενα 2 χρόνια εάν συμφωνήσω. Πριν λίγες ημέρες φίλος μου είπε ότι υπάρχει μπλαφον από τον ΟΤΕ σε άλλους παροχους για συγκεκριμένο αριθμό συνδέσεων σε vdsl και αυτά περί μόντεμ είναι ανακρίβειες. Συναιχεια της παραπάνω ομιλίας μου με την Vodafone για την προσφορά που μου κάνουν τους είπα τι να την κάνω την προσφορά αφού δεν ξέρετε πότε θα έχετε τα routers και τους πέταξα και τα περί μπλαφον του ΟΤΕ. Ο αντιπρόσωπος της Vodafone μου λέει ότι αυτά δεν ισχύουν και το πρόβλημα είναι η διαθεσιμότητα των routers, εγώ τότε του λέω ότι διαθέτω το δικό μου vdsl router και συνδέστε με ώστε να έχω vdsl αφού δεν έχετε μπλαφον και κουραφέξαλα, τοτε ο αντιπρόσωπος με βάζει σε αναμονή για να μιλήσει με το τεχνικό τμήμα και σε λίγα δευτερόλεπτα επιστρέφει στην γραμμή και μου απαντάει ότι αυτό δεν γίνεται και ότι το vdsl παίζει μόνο με τα δικά τους routers!!!. Και του απαντώ εγώ ότι το δικό μου vdsl router συνδέθηκε σε φίλο που έχει Vodafone vdsl και έπαιξε κανονικά και γιατί δεν μου δίνεται την γραμμή με δικό μου router. Εκεί σταμάτησε και η κουβέντα μας. Δεν γνωρίζω παραπάνω, δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο. Εάν κάποιο μπορεί η γνωρίζει από το φόρουμ για μπλαφον ας ενημερώσει. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από cousa
tyf Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, cousa είπε Καλησπέρα σε όλους, έκανα αίτηση στην Vodafone να αλλάξω από adsl σε vdsl 100 λόγω τοπικού προβλήματος που έχει η γραμμή μου στην απλή σύνδεση. Έχουν περάσει δύο μήνες και η σύνδεση δεν έχει γίνε σε vdsl λόγω έλλειψης routers από την Αμερική και από τον εισαγωγέα. Λόγω της καθυστέρησης τους κάλεσα πριν δέκα μέρες και τους είπα ότι θα ακυρώσω την αίτηση μου και θα διαλέξω άλλο παροχο. Σήμερα με κάλεσαν από την Vodafone και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν ποτέ θα γίνει η εισαγωγή των routers και για αυτό μου κάνουν προσφορά την σύνδεση του vdsl από 43.50 ευρώ σε 34 ευρώ για τα επόμενα 2 χρόνια εάν συμφωνήσω. Πριν λίγες ημέρες φίλος μου είπε ότι υπάρχει μπλαφον από τον ΟΤΕ σε άλλους παροχους για συγκεκριμένο αριθμό συνδέσεων σε vdsl και αυτά περί μόντεμ είναι ανακρίβειες. Συναιχεια της παραπάνω ομιλίας μου με την Vodafone για την προσφορά που μου κάνουν τους είπα τι να την κάνω την προσφορά αφού δεν ξέρετε πότε θα έχετε τα routers και τους πέταξα και τα περί μπλαφον του ΟΤΕ. Ο αντιπρόσωπος της Vodafone μου λέει ότι αυτά δεν ισχύουν και το πρόβλημα είναι η διαθεσιμότητα των routers, εγώ τότε του λέω ότι διαθέτω το δικό μου vdsl router και συνδέστε με ώστε να έχω vdsl αφού δεν έχετε μπλαφον και κουραφέξαλα, τοτε ο αντιπρόσωπος με βάση σε αναμονή για να μιλήσει με το τεχνικό τμήμα και σε λίγα δευτερόλεπτα επιστρέφει στην γραμμή και μου απαντάει ότι αυτό δεν γίνεται και ότι το vdsl παίζει μόνο με τα δικά τους routers!!!. Και του απαντώ εγώ ότι το δικό μου vdsl router συνδέθηκε σε φίλο που έχει Vodafone vdsl και έπαιξε κανονικά και γιατί δεν μου δίνεται την γραμμή με δικό μου router. Εκεί σταμάτησε και η κουβέντα μας. Δεν γνωρίζω παραπάνω, δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο. Εάν κάποιο μπορεί η γνωρίζει από το φόρουμ για μπλαφον ας ενημερώσει. Ευχαριστώ. μπορει να θελουν να δωσουν voip Μεσα απο τα ρουτερ, πως θα βαλεις δικο σου τοτε? δεν νομιζω να δινουν της ρυθμισεις γιατο voip. δεν υπαρχει πλαφον. αν δεν ειχε θυρα διαθεσιμη θα στο ελεγαν. 1
Bourdoulas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Το θέμα με τα ρουτερ υφίσταται και δεν είναι δικαιολογίες. Έχουν πρόβλημα με την ZTE λόγω του εμπάργκο από τις ΗΠΑ. Ο λόγος που δεν γίνεται ειναι η τηλεφωνία όπως είπε και ο φιλος παραπάνω. Είναι VoIP και δεν μπορεί να σεταριστεί σε άλλο μόντεμ πλην του δικού τους. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα