Πέτρος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Επειδή την έχουν τα ΜΜ στα 150€, με επόμενη στα 200 περίπου. Ο χώρος είναι περίπου 20-22τμ, και οι απαιτήσεις μου δυο "κλικ" παραπάνω από τον ήχο που δίνει η τηλεόραση (Samsung 7002, αρκετά αξιοπρεπής σε σχέση με αυτά που περίμενα). Πιστεύετε θα προσφέρει κάτι ουσιαστικό, όχι τόσο σε ένταση όσο σε αίσθηση? Χρήση: Ταινίες/σειρές Σε αυτά τα χρήματα κάτι καλύτερο? Κάποια πρόταση με ταβάνι στα 200? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxaris Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Την είχα αγοράσει πριν 5 μήνες περίπου, σε προηγούμενη προσφορά από τα media markt στα 169€. Βασικά πήγαινα για αυτήν https://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-ht-ct390-1180284.html αλλά δεν έπεφτε τότε η τιμή και έτσι κατέληξα στην lg. Λοιπόν, σε αυτά τα λεφτά είναι vfm, τα αξίζει και με το παραπάνω. Σαφής αναβάθμιση σε σχεση με τον ήχο της τηλεόρασης, έχει όλες τις συνδέσεις που μπορεί να σου χρειαστούν (2 hdmi εκ των οποίων το ένα cec και arc, οπτική ίνα, jack 3,5 mm, bt και usb), διαθέτει οθόνη για τις πληροφορίες (πολύ καλό αυτό γιατί άλλες ηχομπαρες δεν διαθέτουν) στην οποία μετά από 10 δευτερόλεπτα από τη χρήση του τηλεκοντρόλ χαμηλωνει ο φωτισμός και δεν ενοχλεί στη θέαση, συνδέεται αμέσως μεσω bt με τηλέφωνα ή τάμπλετ χωρίς αποσυνδέσεις, ενώ ανοίγοντας την τηλεόραση (αν έχουν συνδεθεί μεταξύ τους με hdmi) ανοίγει αμέσως και αυτή και με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης μπορείς να χειριστείς τα vol και mute. Εγώ, όταν δεν παίζει η tv την έχω με bt και ακούω μουσική, δηλαδή με λίγα λόγια λειτουργεί όλες τις ώρες που είμαι σπίτι. Ο ήχος "γεμίζει" άνετα το σαλόνι (περίπου 30τμ) και είναι αρκετά ποιοτικός, τόσο στα πριμα όσο και στα μπασα. Για θέαση ταινιών, μεταξυ 4 effect ήχου, υπάρχει το cinema που δίνει βάθος στον ήχο για καλύτερη κινηματογραφική αίσθηση. Σίγουρα υπάρχουν καλύτερες ηχομπαρες ή και ηχοσυστήματα αλλά όχι σε αυτήν την τιμή και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με κάποιο 5.1 home cinema. Αυτά, αν θέλεις κάτι άλλο να ρωτήσεις ευχαρίστως να σου πω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Στα σοβαρά υπόψιν, λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris20s Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Την έχω και εγώ και επιβεβαιώνω αυτά που λέει ο φίλος από πανω. Εξαιρετικό vfm και τεράστια αναβάθμιση από τα ηχεία της τηλεόρασης δεν το συζητώ. Το καλύτερο για μένα είναι πως με ένα τηλεκοντρόλ και κάθε φορά που ανοιγοκλείνω την τηλεόραση ανοίγει και κλείνει και η soundbar και συνδέεται αμέσως και δουλεύει. Εγώ την έχω με οπτική ίνα στην τηλεόραση (LG TV) και χρησιμοποιώ το Bluetooth για λαπτοπ κινητά κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα