splanis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Το έχετε δοκιμάσει ποτέ; δουλεύει όντως; μπορεί να προκαλέσει κάποια βλάβη στην οθόνη;
leros2004 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Στη δικιά μου έχω κάνει, απο 75 μαξ δουλεύει στα 80 χωρίς frames skipping. To βασικότερο για μένα είναι το tweak για τα Lowest fps limit του freesync που από 40 την κατέβασα στα 29
splanis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Στις 5/7/2018 στις 5:40 ΜΜ, leros2004 είπε Στη δικιά μου έχω κάνει, απο 75 μαξ δουλεύει στα 80 χωρίς frames skipping. To βασικότερο για μένα είναι το tweak για τα Lowest fps limit του freesync που από 40 την κατέβασα στα 29 ξηγήσου
Acmilangr2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Θα πρέπει να ανεβάσεις μία μία σκάλα την συχνότητα και κάθε φορά να κάνεις τεστ v-sync https://www.vsynctester.com/ Αν κάποια στιγμή δεν ανοίξει η οθόνη απλά περιμένεις να επιστρέψει στην προηγούμενη συχνότητα μετά απο λίγα δευτερόλεπτα, τότε θα έχεις ξεπεράσει το όριο που σηκώνει OC. Λένε ότι το OC στις οθόνες μειώνει τον χρόνο ζωής της
pip1908 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 παίδες εγώ από 60hz την έχω πάει στα 75Hz την δικιά μου Υπάρχει εμφανές διαφορά στη αλλαγή αυτή ή όχι; (δεν βλέπω κάτι προσωπικά) κ κάτι ακόμα τα Hz ανάλογα το πόσο είναι διορθώνουν "tearing" η όχι;
Acmilangr2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, pip1908 είπε παίδες εγώ από 60hz την έχω πάει στα 75Hz την δικιά μου Υπάρχει εμφανές διαφορά στη αλλαγή αυτή ή όχι; (δεν βλέπω κάτι προσωπικά) κ κάτι ακόμα τα Hz ανάλογα το πόσο είναι διορθώνουν "tearing" η όχι; τα 75fps νομίζω έχουν διαφορά από τα 60fps θα διορθώσουν tearing αν εχεις v-sync off και η κάρτα σου δεν μπορεί να αποδώσει πάνω απο 75fps στο παιχνίδι 1
splanis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα για να μην ανοίγω καινούργιο τόπικ, να κάνω 2 ερωτήσεις εδω. 1) αυτες οι περίεργες γραμμές εμφανίζονται καμία φορά στο Chrome, συνηθως YouTube, twitch η Facebook και μετά εξαφανιζόνται, καμία ιδέα τι είναι; 2) έχω ένα aoc monitor και άμα κουνηθεί δυνατά αυτό ή το καλώδιο του ή η σύνδεση του ρεύματος του σβήνει και θέλει λίγο κούνημα τι καλώδιο ρεύματος για να ξανανοίξει. Το καλύπτει η εγγύηση αυτό; πρέπει να το πάω για επισκευή;
splanis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 2/9/2018 στις 4:06 ΜΜ, splanis είπε Καλησπέρα για να μην ανοίγω καινούργιο τόπικ, να κάνω 2 ερωτήσεις εδω. 1) αυτες οι περίεργες γραμμές εμφανίζονται καμία φορά στο Chrome, συνηθως YouTube, twitch η Facebook και μετά εξαφανιζόνται, καμία ιδέα τι είναι; 2) έχω ένα aoc monitor και άμα κουνηθεί δυνατά αυτό ή το καλώδιο του ή η σύνδεση του ρεύματος του σβήνει και θέλει λίγο κούνημα τι καλώδιο ρεύματος για να ξανανοίξει. Το καλύπτει η εγγύηση αυτό; πρέπει να το πάω για επισκευή; anyone?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα