Προς το περιεχόμενο

Μοnitor overclock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη δικιά μου έχω κάνει, απο 75 μαξ δουλεύει στα 80 χωρίς frames skipping. To βασικότερο για μένα είναι το tweak για τα Lowest fps limit του freesync που από 40 την κατέβασα στα 29

Δημοσ.
Στις 5/7/2018 στις 5:40 ΜΜ, leros2004 είπε

Στη δικιά μου έχω κάνει, απο 75 μαξ δουλεύει στα 80 χωρίς frames skipping. To βασικότερο για μένα είναι το tweak για τα Lowest fps limit του freesync που από 40 την κατέβασα στα 29

ξηγήσου

Δημοσ.

Θα πρέπει να ανεβάσεις μία μία σκάλα την συχνότητα και κάθε φορά να κάνεις τεστ v-sync 

https://www.vsynctester.com/

Αν κάποια στιγμή δεν ανοίξει η οθόνη απλά περιμένεις να επιστρέψει στην προηγούμενη συχνότητα μετά απο λίγα δευτερόλεπτα, τότε θα έχεις ξεπεράσει το όριο που σηκώνει OC.

Λένε ότι το OC στις οθόνες μειώνει τον χρόνο ζωής της

Δημοσ.

παίδες εγώ από 60hz την έχω πάει στα 75Hz την δικιά μου 

Υπάρχει εμφανές διαφορά στη αλλαγή αυτή ή όχι;  (δεν βλέπω κάτι προσωπικά)

κ κάτι ακόμα τα Hz ανάλογα το πόσο είναι διορθώνουν "tearing" η όχι;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, pip1908 είπε

παίδες εγώ από 60hz την έχω πάει στα 75Hz την δικιά μου 

Υπάρχει εμφανές διαφορά στη αλλαγή αυτή ή όχι;  (δεν βλέπω κάτι προσωπικά)

κ κάτι ακόμα τα Hz ανάλογα το πόσο είναι διορθώνουν "tearing" η όχι;

τα 75fps νομίζω έχουν διαφορά από τα 60fps

θα διορθώσουν tearing αν εχεις v-sync off και η κάρτα σου δεν μπορεί να αποδώσει πάνω απο 75fps στο παιχνίδι

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα για να μην ανοίγω καινούργιο τόπικ, να κάνω 2 ερωτήσεις εδω. 

1) αυτες οι περίεργες γραμμές εμφανίζονται καμία φορά στο Chrome, συνηθως YouTube, twitch η Facebook και μετά εξαφανιζόνται, καμία ιδέα τι είναι; 

2) έχω ένα aoc monitor και άμα κουνηθεί δυνατά  αυτό ή το καλώδιο του ή η σύνδεση του ρεύματος του σβήνει και θέλει λίγο κούνημα τι καλώδιο ρεύματος για να ξανανοίξει. Το καλύπτει η εγγύηση αυτό; πρέπει να το πάω για επισκευή; 

IMG_20180902_160339.jpg

Δημοσ.
Στις 2/9/2018 στις 4:06 ΜΜ, splanis είπε

Καλησπέρα για να μην ανοίγω καινούργιο τόπικ, να κάνω 2 ερωτήσεις εδω. 

1) αυτες οι περίεργες γραμμές εμφανίζονται καμία φορά στο Chrome, συνηθως YouTube, twitch η Facebook και μετά εξαφανιζόνται, καμία ιδέα τι είναι; 

2) έχω ένα aoc monitor και άμα κουνηθεί δυνατά  αυτό ή το καλώδιο του ή η σύνδεση του ρεύματος του σβήνει και θέλει λίγο κούνημα τι καλώδιο ρεύματος για να ξανανοίξει. Το καλύπτει η εγγύηση αυτό; πρέπει να το πάω για επισκευή; 

IMG_20180902_160339.jpg

anyone?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...