tornado Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 αγοραστηκε αυτος ο μετρητης πιεσης ελαστικων μετραει 4 τυπου πιεσεις, προφανως εγω χρησιμοποιω την PSI, μετρησα πριν λιγο αυτοκινητο και παπι μου τα εβγαλε σχεδον οσο τα ειχα. Θα πρεπει βεβαια να δω τι αερα εχουν στο βενζιναδικο αλλα σιγουρα θα μπορεσω να κανω μια συγκριση να δω αν εχουν διαφορες. Αλλα και διαφορες να εχουν θα βρω κοινο παρανομαστη. Αγοραστηκε απο εδω https://www.aliexpress.com/item/Mini-Portable-Digital-Car-Auto-Tire-Pressure-Tester-Motorcycle-Tyre-Air-Meter-Gauge-LCD-Display-Tire/32784191755.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3da24c4dhTw36U στα 2 ευρω νομιζω ειναι καλη αγορα και μπαινει και στα κλειδια. Επισης τυχαιο γεγονος, το παραγγειλα 15 Ιουνη και μου ηρθε χθες. 1
AristidisZ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Πήγαινε στον λαστιχά σου και δες εκεί τι διαφορές έχεις στις ενδείξεις, όχι με μανόμετρο βενζινάδικου 1
phanispal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι η ιδέα τους όσων πιστεύουν ότι τα όργανα των βουλκανιζατεράδων είναι τα πλέον αξιόπιστα, επειδή «αν δεν είναι αυτών που είναι η δουλειά τους, ποια θα είναι», ή αν όντως είναι έτσι. Εμένα να πω τη μαύρη μου αλήθεια, κάτι μου λέει ότι τα ίδια σκατά είναι κι εκείνα. 3
papoys1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, phanispal είπε Αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι η ιδέα τους όσων πιστεύουν ότι τα όργανα των βουλκανιζατεράδων είναι τα πλέον αξιόπιστα, επειδή «αν δεν είναι αυτών που είναι η δουλειά τους, ποια θα είναι», ή αν όντως είναι έτσι. Εμένα να πω τη μαύρη μου αλήθεια, κάτι μου λέει ότι τα ίδια σκατά είναι κι εκείνα. Τα βενζινάδικα σίγουρα δείχνουν άλλα ντ'άλλων. Πάω σε έναν του λέω βάλε 30 περνάει το 35.Του λέω τι κάνεις πολύ είναι. Όχι μου λέει μη φοβάσαι.30 είναι. Απλά δείχνει λάθος. Απλά υποτίθεται στα βουλκανιζατέρ είναι πιο αξιόπιστα λόγω που είναι εργαλείο δουλειάς τίποτε όμως δεν είναι σίγουρο.
phanispal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω αυτό: https://www.ebay.ie/itm/Bridgestone-Vintage-Heavy-Duty-7-Dual-Truck-Car-Tire-Pressure-Gauge-Japan-/121689864004 Βασικά η ράβδος στο δικό μου είναι μεταλλική και όχι πλαστική. Μου το έδωσε ο βουλκανιζατεράς που μου έβαλε τα λάστιχα που έχω τώρα, και χρησιμοποιεί και εκείνος το ίδιο. Μου είπε ότι το έχει συγκρίνει με αυτοκίνητα που έχουν μετρητή πίεσης ελαστικών στο trip computer και δείχνει τα ίδια, και πως το θεωρεί το πιο αξιόπιστο που έχει δουλέψει έως τώρα. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από phanispal
tornado Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 νομιζω οτι δεν εχει σημασια να ειναι 100% αξιοπιστο, αν στα λαστιχα σου εχεις ας πουμε 35 PSI (πραγματικα) ενω το Χ μαραφετι σου δειχνει 30 PSI και αυτο ειναι σταθερο, μπορεις να υπολογιζεις οτι η μετρηση που βλεπεις στην πραξη ειναι + 5 PSI. Μπορεις νομιζω με διαφορα τσεκαρισματα να κανεις την δουλεια σου, αλλα οκ 2 ευρω το πηρα, δεν περιμενω να εχω μετρησεις εργαστηριου ε? 2
phanispal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Για μένα είναι σημαντικό να ξέρεις πόση πίεση έχουν τα ελαστικά σου. Αλλά πιο σημαντικό, είναι να ξέρεις να βρίσκεις τη σωστή πίεση που πρέπει να έχουν, το οποίο ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να έχει διαφορά από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής. Θέλει δουλειά και ψάξιμο όμως, να δεις πού αρχίζει να κοπανάει, ενδεχομένως και ν' αρχίσει να γλιστράει αν βάλεις περισσότερη απ' όση πρέπει, ή που έχεις μεγαλύτερη φθορά και αυξημένη κατανάλωση αν έχεις λιγότερη. Αν το βρεις αυτό, μετά κοιτάς απλά να έχεις την ίδια σε όλα, με όποιο όργανο κι αν έχεις. Αρκεί βέβαια να μην δείχνει άλλα ντ' άλλων ακόμα και αν δείχνει το ίδιο νούμερο.
villasg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, phanispal είπε Εγώ έχω αυτό: https://www.ebay.ie/itm/Bridgestone-Vintage-Heavy-Duty-7-Dual-Truck-Car-Tire-Pressure-Gauge-Japan-/121689864004 Πανακριβω λογω ονοματος εδω υπαρχει αυτο που ειναι ιδιο http://koufopoulosergaleia.gr/index.php?route=product/product&product_id=906 Εγω εχω ενα απο κινα που το εχω τσεκαρει και ειναι οκ https://www.aliexpress.com/item/High-Precision-Car-Tire-Pressure-Monitor-Pneumatic-Tester-Automobiles-Vehicles-Tyre-Pressure-Gauge-Meter-LBS-KBS/32802888001.html !!!!! Και μην ξεχνατε μετραμε την πιεση με ΚΡΥΑ ελαστικα !!!! 1
phanispal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά, πρώτον ποιος ξέρει αν είναι το ίδιο ποιοτικά και δεύτερον, ο τύπος στο eBay το πουλάει ως vintage (λέει ότι είναι 30 ετών αχρησιμοποίητο). Εμένα σκέψου μου το χάρισε ο βουλκανιζατεράς. Με κρύα την μετράμε όντως, αρκεί να έχουμε όργανο οι ίδιοι, ή να έχουμε βουλκανιζατέρ ακριβώς δίπλα στο σπίτι μας, γιατί αν πρέπει να κινηθούμε κάμποσες εκατοντάδες μέτρα, δύσκολο το βλέπω να είναι κρύα όταν φτάσουμε. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από phanispal
tornado Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 εγω παντως το πηρα με την λογικη να μετραω τα λαστιχα οπως ειμαι σπιτι παρκαρισμενος ετσι ωστε να βαλω αερα στο επομεα γεμισμα βενζινης. Πιστευω οτι οταν εχεις ενα εργαλειο ειτε δειχνει λαθος ειτε δειχνει σωστα, οταν μετρας με το ιδιο εργαλειο θα ξερεις ποτε εχει χασει αερα η οχι. Εκτος αν μετρησω σημερα με το συγκεκριμενο που αγορασα, και αυριο δειξει αλλα, τοτε ναι ειναι αχρηστο. Αλλα οπως και να εχει, σε καθε γεμισμα θα τσεκαρω καταρχην να δω τι αξιοπιστια εχει και βλεπουμε. villasg καλη επιλογη, πιθανον να το επελεγα 1
AristidisZ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 15 ώρες πριν, phanispal είπε Αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι η ιδέα τους όσων πιστεύουν ότι τα όργανα των βουλκανιζατεράδων είναι τα πλέον αξιόπιστα, επειδή «αν δεν είναι αυτών που είναι η δουλειά τους, ποια θα είναι», ή αν όντως είναι έτσι. Εμένα να πω τη μαύρη μου αλήθεια, κάτι μου λέει ότι τα ίδια σκατά είναι κι εκείνα. Η λογική λέει ότι είναι πιο αξιόπιστα, και όχι τα "πλέον" αξιόπιστα Εγώ έχω το Michelin Vigil πάντως, που θεωρείται ολίγον τι fetish item
tornado Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Εγώ έχω το Michelin Vigil πάντως, που θεωρείται ολίγον τι fetish item 60 ευρω για να βλεπω τι αερα εχουν τα ελαστικα αυτοκινητου? ακομα και το διευρω, σκεφτομουν μηπως εκανα τσαμπα αγορα και πηρα αλλη μια γκατζετια που θα παει στο ραφι...
AristidisZ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν το πήρα τόσο, 30€ το πήρα Το χρησιμοποιώ για μηχανή, όχι ότι είμαι κανένας Rossi φυσικά, αλλά εκεί τις διαφορές στην πίεση τις καταλαβαίνεις πολύ πιο έντονα... Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από AristidisZ
toyo73 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Τα πιο πολλα βενζιναδικα εχουν μετρητες τις πλακας.Του δεκαευρου.Εαν βρειτε τετοιο μετρηστε αφοβα.
tornado Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 και που να το βρουμε ενα τετοιο? σε βουλκανιζατερ και αν... αλλα και τι να κανω? να παω σε λαστιχα και να του πω, γεια χαρα να μετρησω λιγο τα λαστιχα μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα