Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

59 λεπτά πριν, DRI69 είπε

Καλημέρα σε όλους, κατ΄αρχήν ευχαριστώ για τις έως τώρα απαντήσεις σας. Στην Vodafone η τηλεφωνία δεν είναι VOIP οπότε θεωρώ πως το θέμα είναι απλό. Έχω παραγγείλει το TP-LINK ARCHER VR400 AC1200 και πιστεύω να μην έχω θέματα στην εγκατάσταση και λειτουργία. Στην Cosmote όμως έχω voip (η γραμμή του τηλεφώνου περνάει μέσα από το ρουτερ) οπότε εκεί όπως κατάλαβα δεν υπάρχει εναλλακτική για την ώρα...

Για τη Voda πάρε το asus n14u απο τη wind -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/605737-asus-dsl-n14u-γενική-συζήτηση-απόψεις/?do=findComment&comment=56573798

Για την cosmote οπως τα λες. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Το Archer VR400 μπορεί να λειτουργήσει είτε ως modem/router πάνω στην γραμμή είτε ως σκέτο router πίσω από άλλο modem.

Στην πρώτη περίπτωση αν η τηλεφωνία είναι VoIP και ο πάροχος ΟΤΕ, βάζεις την συσκευή που δίνει πίσω από το Archer μόνο για την τηλεφωνία. Επίσης αν δεν σ' ενδιαφέρει η VoIP τηλεφωνία (ή δεν έχεις τέτοια), μια χαρά θα λειτουργεί, φυσικά με τα κατάλληλα credentials ανά πάροχο για την σύνδεση.

Στην δεύτερη περίπτωση μπορεί να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση VoIP τηλεφωνίας (ακόμη και του ΟΤΕ).

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Το Archer VR400 μπορεί να λειτουργήσει είτε ως modem/router πάνω στην γραμμή είτε ως σκέτο router πίσω από άλλο modem.

Στην πρώτη περίπτωση αν η τηλεφωνία είναι VoIP και ο πάροχος ΟΤΕ, βάζεις την συσκευή που δίνει πίσω από το Archer μόνο για την τηλεφωνία. Επίσης αν δεν σ' ενδιαφέρει η VoIP τηλεφωνία (ή δεν έχεις τέτοια), μια χαρά θα λειτουργεί, φυσικά με τα κατάλληλα credentials ανά πάροχο για την σύνδεση.

Στην δεύτερη περίπτωση μπορεί να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση VoIP τηλεφωνίας (ακόμη και του ΟΤΕ).

Ευχαριστώ για τα tip φίλε μου!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...