Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι απαιτησεις ειναι μηδενικες

Ομως θα ηταν καλο να εχει on site support απο εταιρεια που μπορει να το παρεχει αυτο στη Κρητη,μια μερα χαμενη μπορει να ειναι τεραστιο προβλημα για ενα ξενοδοχειο

• Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Οι απαιτησεις ειναι μηδενικες

Ομως θα ηταν καλο να εχει on site support απο εταιρεια που μπορει να το παρεχει αυτο στη Κρητη,μια μερα χαμενη μπορει να ειναι τεραστιο προβλημα για ενα ξενοδοχειο

Συμφωνώ. Αλλά με την τιμή αυτή αγοράζω άλλο 1 για backup :) 

(Να σκεφτείς ότι τώρα έχουν μόνο ένα P4 με windows xp)

Επεξ/σία από bamp
τι έχουν τώρα
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ φίλοι μου για τις απαντήσεις. Μίλησα με τον εντολέα μου και μου είπε να πάρω το Dell refurbished που προανέφερα + ένα επίσης Dell refurbished laptop (σε εξίσου καλή τιμή) για την περίπτωση που ένα από τα 2 έχει κάποια στιγμή πρόβλημα, να μην μείνει χωρίς υπολογιστή.

Δημοσ.

Dell refurbished από τη Dell? αμφιβάλλω??

Γιατί Dell refurbished γενικώς, είναι σα να λέμε lenovo refurbished, hp refurbished, τούβλοX refurbished κλπ κλπ

Αγορά refurbished μηχανημάτων για επαγγελματική χρήση. Μάιστα. 2 μηχανημάτων, όχι 40, να πεις θα γλιτώσει κάνα ποσό της προκοπής.

Άμα ξεκινάει από τα πάγια έτσι ο ''εντολέας'' φαντάζομαι για τα τρέχοντα θα πλένετε τα χέρια σας 1 φορά κάθε δεύτερο Σάββατο.... μη τον ρίξει έξω τον ''εντολέα'' το κρεμοσάπουνο.

Αν θέλει ο ''εντολέας'' να βαστάει τις κρατήσεις σε κάνα excel, τις απαιτήσεις των πελατών και τα guest reports στο τεφτέρι του όπως όταν ψήφιζε Παπαντρέου, μεγειά του και καλή πτώχευση.

Κρίση ξεκρίση φτου φτου δουλεύει ο ανταγωνισμός.

---

Η γρήγορη λύση στην αναζήτησή σου είναι να επικοινωνήσετε με μια εταιρία που παρέχει λογισμικό διαχείρησης ξενοδοχειακών μονάδων

π.χ. opera, ή το opera, επισής καλό σταθερό και με καλή υποστήριξη είναι το opera αν δεν στο έχω αναφέρει,

και σ΄αυτούς τους χριστιανούς θα ζητήσετε και το pc σας. Είτε θα σας το παρέχουν δωρεάν, είτε αν παραείστε αδιάφοροι για αυτούς θα σας χρεώσουν ένα ποσό.

Φυσικά θα σας υποστηρίζουν / κάνουν αέρα 24 ώρες το 24ώρο. Ντάξει μπορεί το pc να μην είναι ryzen και να χάσουν την πώληση οι φίλαθλοι, αλλά θα είναι επαρκές για τη δουλειά.

Θα πρέπει βέβαια ο ''εντολέας'' να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα πληρώσει κάποιο license fee.  Καλό εεε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αν ήταν δικό μου το ξενοδοχείο θα λειτουργούσα αλλιώς. Όμως ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία της επιχείρησής του. Και στο δικό του μαγαζί και κυρίως στην τσέπη του - πέρα από το να πω την γνώμη μου - δεν έχω λόγο.

Του είχα βάλει πριν 2 χρόνια κάτι ubiquity access points και πριν λίγες μέρες που με κάλεσε - γιατί ένα ap δεν δούλευε - βρήκα όλα τα utp καλώδια στο πάτωμα μακαρονάδα. Μου πήρε μισή ώρα να τα βγάλω και να τα τακτοποιήσω όπως πρέπει.

Οι κρατήσεις καταχωρούνται σε μπακαλοτεύτερο. Υπολογιστής; Τί είναι αυτό;
Να μην μιλήσω για άλλα.... Και μετά μου λες για opera κλπ. Ούτε σε 10 χρόνια. 😕

Επεξ/σία από bamp
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...