nmamag Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω τον πιο κατω υπολογιστη Cpu: Intel 3770Κ -- Motherboard: Asus FORMULA V -- Ram: 16GB G.Skill DDR3 2400MHz--Cooling: Corsair H60 -- Gpu: Evga 680 gtx oc SIGNATURE 2 Είναι πλέον των 5 χρονων και σκέφτομαι να τον αναβαθμισω α. Αξιζει ? β. τι chipset να επιλεξω ? c. Καποια προταση για mobo asus- επεξεργαστη-ραμ- GPU ? d. socket ? Ευχαριστω ? Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από nmamag
White_Ph Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Οπως ειπες ειναι 5 χρονων. Δεν αξιζει σε καμια περιπτωση εκτος και αν ειναι αναγκη. Πουλα το καθε κομματι ξεχωριστα βαλε και καποια λεφτα παραπανω και παρε κατι καινουργιο. Αν σε ενδιαφερει προταση, επειδη στηνω ακριβως αυτο το pc που αναφερεις, με ι5 8ης γενιας 6πηρυνο, 8 γκιγκα ραμ στα 3000μχζ, σσδ σκληρο, και ασους ΜΒ την στριξ γ 370, σε γπυ rx560 για οικονομικα, εγω θα προτεινα geforce 1060.
FORIS78 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν αξίζει ο 3770κ? ας γράψει ο ts την χρήση που κάνει μπας και βγει καμία άκρη. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από FORIS78
nmamag Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Φυσικα και θα πουλησω τα κομματια που θα αναβαθμισω όλα μαζι πακετο Τρεχουσα χρηση Επεξεργασια video αρχειων από dones (hobby ) , ελαφρο gaming (κυριως simulators ) και λοιπη κοινη χρηση Απλως επειδή είμαι της άποψης να αλλαξω-ανανεωνω το εξοπλισμο μου ανα τακτα χρονικα διαστήματα ώστε να μην χανω και από αξια μεταπωλησς του παλιοτεριου εξοπλισμου γιαυτο αναρωτιέμαι Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από nmamag
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, White_Ph είπε Οπως ειπες ειναι 5 χρονων. Δεν αξιζει σε καμια περιπτωση εκτος και αν ειναι αναγκη. Πουλα το καθε κομματι ξεχωριστα βαλε και καποια λεφτα παραπανω και παρε κατι καινουργιο. Αν σε ενδιαφερει προταση, επειδη στηνω ακριβως αυτο το pc που αναφερεις, με ι5 8ης γενιας 6πηρυνο, 8 γκιγκα ραμ στα 3000μχζ, σσδ σκληρο, και ασους ΜΒ την στριξ γ 370, σε γπυ rx560 για οικονομικα, εγω θα προτεινα geforce 1060. Γράφεις ό,τι να'ναι σε κάθε θέμα και δεν βγαίνει και άκρη απο τις προτάσεις σου. Κάνε ένα διάλειμμα. 3 ώρες πριν, nmamag είπε Φυσικα και θα πουλησω τα κομματια που θα αναβαθμισω όλα μαζι πακετο Τρεχουσα χρηση Επεξεργασια video αρχειων από dones (hobby ) , ελαφρο gaming (κυριως simulators ) και λοιπη κοινη χρηση Απλως επειδή είμαι της άποψης να αλλαξω-ανανεωνω το εξοπλισμο μου ανα τακτα χρονικα διαστήματα ώστε να μην χανω και από αξια μεταπωλησς του παλιοτεριου εξοπλισμου γιαυτο αναρωτιέμαι Βλέποντας και την υπογραφή σου έχεις και ssd οπότε αλλάζεις κάρτα γραφικών και τίποτα άλλο.
White_Ph Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, radiohead είπε Γράφεις ό,τι να'ναι σε κάθε θέμα και δεν βγαίνει και άκρη απο τις προτάσεις σου. Κάνε ένα διάλειμμα. Τι δεν καταλαβες να σου εξηγησω ?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 @ white_Ph Μη γελάς καθόλου 3 ώρες πριν, nmamag είπε Επεξεργασια video αρχειων από dones (hobby ) , ελαφρο gaming (κυριως simulators ) και λοιπη κοινη χρηση Η οθόνη σου είναι 2k ποια sims παίζεις;
White_Ph Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, radiohead είπε @ white_Ph Μη γελάς καθόλου Σκληρος
nmamag Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 28 λεπτά πριν, radiohead είπε Γράφεις ό,τι να'ναι σε κάθε θέμα και δεν βγαίνει και άκρη απο τις προτάσεις σου. Κάνε ένα διάλειμμα. Βλέποντας και την υπογραφή σου έχεις και ssd οπότε αλλάζεις κάρτα γραφικών και τίποτα άλλο. Ποια καρτα γραφικων να παρω ?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, nmamag είπε Ποια καρτα γραφικων να παρω ? ποια simulators παίζεις;
nmamag Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 25 λεπτά πριν, radiohead είπε @ white_Ph Μη γελάς καθόλου Η οθόνη σου είναι 2k ποια sims παίζεις; Flight sims---Microsoft-- x-plane Σκεφτόμουν να παρω τον 8700κ με καποια z370 asus και καποια νεα καρτα γραφικων μιας και η 680 είναι παλια
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 15 λεπτά πριν, nmamag είπε Flight sims---Microsoft-- x-plane https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=14383885,9561371 Eκεί δώσ'τα.
nmamag Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, radiohead είπε https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=14383885,9561371 Eκεί δώσ'τα. Σε ευχαριστω για τον χρονο σου
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 17 λεπτά πριν, nmamag είπε Σε ευχαριστω για τον χρονο σου Streamάρεις όταν παίζεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα