Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω τον πιο κατω υπολογιστη

Cpu: Intel 3770Κ -- Motherboard: Asus FORMULA V -- Ram: 16GB G.Skill DDR3 2400MHz--Cooling: Corsair H60 -- Gpu: Evga 680 gtx oc SIGNATURE 2

Είναι πλέον των 5 χρονων και σκέφτομαι να τον αναβαθμισω

α. Αξιζει ?

β. τι chipset να επιλεξω ?

c. Καποια προταση για mobo asus- επεξεργαστη-ραμ- GPU ?

d. socket ?

Ευχαριστω ?

Επεξ/σία από nmamag
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπως ειπες ειναι 5 χρονων. Δεν αξιζει σε καμια περιπτωση εκτος και αν ειναι αναγκη. Πουλα το καθε κομματι ξεχωριστα βαλε και καποια λεφτα παραπανω και παρε κατι καινουργιο. Αν σε ενδιαφερει προταση,  επειδη στηνω ακριβως αυτο το pc που αναφερεις, με ι5 8ης γενιας 6πηρυνο, 8 γκιγκα ραμ στα 3000μχζ, σσδ σκληρο,  και ασους ΜΒ την στριξ γ 370, σε γπυ rx560 για οικονομικα, εγω θα προτεινα  geforce 1060.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν αξίζει ο 3770κ? ας γράψει ο ts την χρήση που κάνει μπας και βγει καμία άκρη.

Επεξ/σία από FORIS78
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικα και θα πουλησω τα κομματια που θα αναβαθμισω όλα μαζι πακετο

Τρεχουσα χρηση

Επεξεργασια video αρχειων από dones (hobby ) , ελαφρο gaming (κυριως simulators )  και λοιπη κοινη χρηση

Απλως επειδή είμαι της άποψης να αλλαξω-ανανεωνω το εξοπλισμο μου ανα τακτα χρονικα διαστήματα  ώστε να μην χανω και από αξια μεταπωλησς του παλιοτεριου εξοπλισμου  γιαυτο αναρωτιέμαι

Επεξ/σία από nmamag
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, White_Ph είπε

Οπως ειπες ειναι 5 χρονων. Δεν αξιζει σε καμια περιπτωση εκτος και αν ειναι αναγκη. Πουλα το καθε κομματι ξεχωριστα βαλε και καποια λεφτα παραπανω και παρε κατι καινουργιο. Αν σε ενδιαφερει προταση,  επειδη στηνω ακριβως αυτο το pc που αναφερεις, με ι5 8ης γενιας 6πηρυνο, 8 γκιγκα ραμ στα 3000μχζ, σσδ σκληρο,  και ασους ΜΒ την στριξ γ 370, σε γπυ rx560 για οικονομικα, εγω θα προτεινα  geforce 1060.

Γράφεις ό,τι να'ναι σε κάθε θέμα και δεν βγαίνει και άκρη απο τις προτάσεις σου. Κάνε ένα διάλειμμα.

3 ώρες πριν, nmamag είπε

Φυσικα και θα πουλησω τα κομματια που θα αναβαθμισω όλα μαζι πακετο

Τρεχουσα χρηση

Επεξεργασια video αρχειων από dones (hobby ) , ελαφρο gaming (κυριως simulators )  και λοιπη κοινη χρηση

Απλως επειδή είμαι της άποψης να αλλαξω-ανανεωνω το εξοπλισμο μου ανα τακτα χρονικα διαστήματα  ώστε να μην χανω και από αξια μεταπωλησς του παλιοτεριου εξοπλισμου  γιαυτο αναρωτιέμαι

Βλέποντας και την υπογραφή σου έχεις και ssd οπότε αλλάζεις κάρτα γραφικών και τίποτα άλλο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, radiohead είπε

Γράφεις ό,τι να'ναι σε κάθε θέμα και δεν βγαίνει και άκρη απο τις προτάσεις σου. Κάνε ένα διάλειμμα.

Τι δεν καταλαβες να σου εξηγησω :) ?  

Επισκέπτης
Δημοσ.

@ white_Ph

Μη γελάς καθόλου :)

3 ώρες πριν, nmamag είπε

Η οθόνη σου είναι 2k ποια sims παίζεις;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, radiohead είπε

Βλέποντας και την υπογραφή σου έχεις και ssd οπότε αλλάζεις κάρτα γραφικών και τίποτα άλλο.

Ποια καρτα γραφικων να παρω ?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nmamag είπε

Ποια καρτα γραφικων να παρω ?

ποια simulators παίζεις;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, radiohead είπε

@ white_Ph

Μη γελάς καθόλου :)

Η οθόνη σου είναι 2k ποια sims παίζεις;

Flight sims---Microsoft-- x-plane

Σκεφτόμουν να παρω τον 8700κ με καποια z370 asus  και καποια νεα καρτα γραφικων μιας και η 680 είναι παλια

Επισκέπτης
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, nmamag είπε

Σε ευχαριστω για τον χρονο σου

Streamάρεις όταν παίζεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...