Προς το περιεχόμενο

Smartphone Oukitel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Ψάχνοντας για νέο τηλέφωνο επειδή το LG G4 που έχω πλέον δε πάει άλλο είδα αυτό

http://www.topsystems-bg.com/oukitel-mix-2-5-99-inch-4080mah-6gb-ram-64gb-rom-helio-p25-octa-core-2-39ghz-4g-smartphone/?ref=bestprice.gr

Και θα ήθελα τη γνώμη σας και αν κάποιος είναι κάτοχος αυτού του τηλεφώνου γιατί η διαφορά στη τιμή με το Xiaomi Mi Mix 2 όπου είναι τα ίδια είναι μεγάλη.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι τα ιδια. Μονο το ονομα ειναι ιδιο.

Τι σχεση εχει ο Helio P25 με τον Snapdragon 835? Antutu score 80.000 σε σχεση με 200.000!

Τι σχεση εχει η καμερα με το OIS του Xiaomi σε σχεση με την καμερα του Oukitel?

Τα  Xiaomi επισης εχουν πληρη υποστηριξη ενω τα Oukitel μηδενικη.

Εαν θελεις απλα να παρεις τον φθηνό κλώνο του Mi Mix 2 ετοιμασου και για την αντιστοιχη φθηνή απόδοση.

Δημοσ.

Eπισης κατι σημαντικο που ισως να μην παρατηρησες ειναι ο χρονος παραδοσης 20-30 ημερες οποτε και εκεινοι θα το αγοραζουν απο κινα και θα το περιμενουν για να στο δωσουν σε πολυ ακριβοτερη τιμη απο οσο θα το επερνες μονος σου απο κινα. Εγώ θα πρότεινα redmi note 5 με πολυ καλες κάμερες και επιδοσεις στα χρήματα που ζηταει

Δημοσ.

Καθόλου ίδια δεν είναι με το mi mix 2. Καμία σχέση οι δύο συσκευές, για διαφορετικά κοινά.

Επειδή μέχρι πολύ πρόσφατα είχα το oukitel k6, την θεωρώ πολύ καλή συσκευή για τα λεφτά της. Καθαρό σχετικά Android πράγμα σπάνιο για κινεζική συσκευή της σειράς. Λίγο στο touch χάνει θα έλεγα αλλά καλή οθόνη γενικά. Επίσης είναι χοντρό αλλά για αυτό έφταιγε η μπαταρία του που δεν ισχύει στο πιο πάνω. Ο mediatek είναι ακόμα mediatek. Δεν νομίζω πως θα απέχει το μοντέλο που κοιτάς.

Γενικά upvote από μένα στην oukitel. Αλλά μη πας να το συγκρίνεις με το mi mix, καμία επαφή. 

Επίσης πες και τιμή που το βρήκες να το συζητήσουμε.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Καθόλου ίδια δεν είναι με το mi mix 2. Καμία σχέση οι δύο συσκευές, για διαφορετικά κοινά.

Επειδή μέχρι πολύ πρόσφατα είχα το oukitel k6, την θεωρώ πολύ καλή συσκευή για τα λεφτά της. Καθαρό σχετικά Android πράγμα σπάνιο για κινεζική συσκευή της σειράς. Λίγο στο touch χάνει θα έλεγα αλλά καλή οθόνη γενικά. Επίσης είναι χοντρό αλλά για αυτό έφταιγε η μπαταρία του που δεν ισχύει στο πιο πάνω. Ο mediatek είναι ακόμα mediatek. Δεν νομίζω πως θα απέχει το μοντέλο που κοιτάς.

Γενικά upvote από μένα στην oukitel. Αλλά μη πας να το συγκρίνεις με το mi mix, καμία επαφή. 

Κατά αρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το χρόνο σας. Η τιμή που δίνει το site είναι 232€.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, jvaf είπε

Κατά αρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το χρόνο σας. Η τιμή που δίνει το site είναι 232€.

Ε όχι. Στο bg έχει 180. Επίσης δεν έχει nfc απ' ότι βλέπω. Κανένας λόγος να το προτιμήσεις έναντι του rn5.

Δημοσ.
Στις 4/7/2018 στις 2:29 ΜΜ, Μακιαβέλλι είπε

Ενδιαφέρουσα πρόταση φαίνεται να είναι το Xiaomi Redmi Note5 και αρκετά οικονομικό. Έψαξα για κριτικές και στα περισσότερα είδα ότι δεν έχει καλή λήψη στις νυχτερινές φωτογραφίες. Έχει κάποιος άποψη επί του θέματος ή γενικά εμπειρία με το συγκεκριμένο κινητό ή σύγκριση με το LG G4 όπου είμαι κάτοχος και απογοητευμένος το τελευταίο διάστημα με το συγκεκριμένο κινητό. Κρίμα τελικά τα 450€ που το είχα πάρει όταν βγήκε.

Δημοσ.
Στις 4/7/2018 στις 2:29 ΜΜ, Μακιαβέλλι είπε

Το K 6000 Pro που το έχει φίλος μου είναι πάρα πολύ καλό , ΑΛΛΑ όταν είναι στη φόρτιση μπλοκάρει , δηλαδή καλείς τον άλλον , είναι λες και είναι κλειστό ( αυτό είναι μειον ) B)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...