Προς το περιεχόμενο

[Ultrabook] Thomson 13.3" (Celeron 3350, 4 GB RAM, FHD, 32GB eMMC, SSD Slot) Mediamarkt 169 Euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 220
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Με recovery μετά απο κανένα 2ωρο μπούταρε κανονικά και μπήκε windows. Για να δούμε. 

Και εμένα έγινε αυτό νόμιζα ότι έφτιαξε μετά από το recovery αλλά που ξαναέβγαλε τα κινέζικα κάποια στιγμή μετά πέρασα από την αρχή τα Windows  και όσα update και να έκανα κάποιος Driver ελειπε.. Τραγικοί που είχαν ελαττωματική παρτίδα και την σπρώχνουν και καλά σε προσφορά 

Δημοσ.

Αυτά με τα κινέζικα μου τα έκανε και μένα... Αλλά βασικά μετά από 3-4 restart όπου πατούσα κάτι στην τύχη έφτιαξε. Τώρα προσπαθώ να φτιάξω την κάρτα ήχου.

Αν δεν πάει για επιστροφή... Πάντως συμβουλή μην βάλετε την 1803.. δεν του έκανε και πολύ καλό.

Δημοσ.

Παιρνεις ένα laptop και πρέπει να ασχοληθείς 2μερες μπας και δουλέψει.. Πιστεύω και εγώ με ψάξιμο θα το έφτιαχνα αλλά μου γύρισε το μυαλό αυτή η κατάσταση και το πήγα πίσω 

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, epsilon753 είπε

Από πού το πήρες;

Μediamarkt Αργυρούπολη, Αθήνα. Τώρα φαίνεται να δουλεύει ok αλλά ώρες ώρες λαγκάρει.

Θα δω πως θα πάει αν δεν στρώσει την Δευτέρα θα το γυρίσω πίσω καθώς σήμερα δεν προλαβαίνω.

Κρίμα πάντως γιατί είναι πολύ βολικό μέγεθος και η οθόνη μια χαρά για αυτά τα χρήματα.

Θα δούμε πως θα πάει σήμερα και αύριο λοιπόν.

Του έβαλα ένα usb 3 32gb low profile φλασάκι για αποθήκη. 

Δημοσ.

Εγώ πάντως σε χρυσό που το πήρα για την κόρη μου δεν έχω κανένα πρόβλημα εκτός από το ότι έχουν μείνει μόνο 8gb χώρος στο δίσκο.Την αναβάθμιση Απριλίου δεν την έκανα,το μηχανάκι δουλεύει άνετα σε ότι και να του έχω φορτώσει.

• Like 1
Δημοσ.

Το ειδα σημερα, η ποιοτητα του αναλογη της τιμης. Οχι πολυ φωτεινη οθονη. Το pad χαλαει την εικονα γιατι ειναι μαυρο και οχι στο χρωμα του γυρω πλαστικου. Πατωντας ενα πληκτρο στο keyboard του εκθεσιακου π.χ. Ο εμπαινε ολο μεσα σαν να πατουσες εξι πληκτρα. Εχω την εντυπωση οτι απο κατω ειναι πλαστικο και μονο στο πανω καπακι εχει αλουμινιο.

Ασχετο αλλα μου εκανε εντυπωση οτι στο 10λεπτο που ημουν εκει εφυγαν 2 τεμαχια απο αυτο το τιμιο λαπτοπ

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_hp-15-bw025nv-amd-e2-9000e-dual-core-4gb-1tb-full-hd-1206506.html#_CF_84_CE_B5_CF_87_CE_BD_CE_B9_CE_BA_CE_AC-_CF_87_CE_B1_CF_81_CE_B1_CE_BA_CF_84_CE_B7_CF_81_CE_B9_CF_83_CF_84_CE_B9_CE_BA_CE_AC

Δημοσ.

Κατέβασα drivers από την Realtek και έπαιξε ο ήχος. Όλα οκ τώρα. Είδωμεν.

Και η στιγμή που όλοι περιμένατε! Cinebench :D

cibebench_celeron.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Τελικά υπάρχει ξεκάθαρα θέμα παρτίδας.

Κάποια έχουν από την πρώτη μέρα πρόβλημα και κάποια όχι.

Το μόνο θετικό είναι η εγγύηση από εγχώριο κατάστημα γιατί αν είχε έρθει από κινεζομαγαζο θα ήταν σαφώς πιο δύσκολο.

@greg4 αν θέλεις βάλε το λινκ του driver που κατέβασες μήπως το χρειαστούν και άλλοι. Κατα τα άλλα πως είναι το μηχάνημα με το April 2018 update;

Επίσης όσοι ακόμα το έχετε πάρει απλά μπείτε στον κόπο να γράψετε απλά ότι το πήρατε και αν έβγαλε θέμα ή είναι οκ. Αυτό θα βοηθήσει αν μελλοντικά κάποιος έχει θέμα και μπορει να είναι απόδειξη η μαζικότητα του προβλήματος ώστε να ζητήσει αντικατάσταση/επιστροφή χρημάτων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σας παραθέσω ένα benchmark από το quest slim book.

Είναι ακριβώς το ίδιο με 2gb RAM.

https://browser.geekbench.com/v4/cpu/4517228

Τώρα πως αφού έχει μόνο 2 και δεν επεκτεινονται, πήγαν και έβαλαν 64bit λειτουργικό....

Επεξ/σία από deadp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gpapadakis είπε

Το ειδα σημερα, η ποιοτητα του αναλογη της τιμης. Οχι πολυ φωτεινη οθονη. Το pad χαλαει την εικονα γιατι ειναι μαυρο και οχι στο χρωμα του γυρω πλαστικου. Πατωντας ενα πληκτρο στο keyboard του εκθεσιακου π.χ. Ο εμπαινε ολο μεσα σαν να πατουσες εξι πληκτρα. Εχω την εντυπωση οτι απο κατω ειναι πλαστικο και μονο στο πανω καπακι εχει αλουμινιο.

Ασχετο αλλα μου εκανε εντυπωση οτι στο 10λεπτο που ημουν εκει εφυγαν 2 τεμαχια απο αυτο το τιμιο λαπτοπ

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_hp-15-bw025nv-amd-e2-9000e-dual-core-4gb-1tb-full-hd-1206506.html#_CF_84_CE_B5_CF_87_CE_BD_CE_B9_CE_BA_CE_AC-_CF_87_CE_B1_CF_81_CE_B1_CE_BA_CF_84_CE_B7_CF_81_CE_B9_CF_83_CF_84_CE_B9_CE_BA_CE_AC

Το λάπτοπ με τον AMD E2-9000e ξέρεις αν μπορεί να παίξει youtube video 1080p , 60 fps

γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν μπορεί.

Σε αντίθεση με τον N3350 που έχει hardware decoder για Η265 (άρα και vp9). 

2 ώρες πριν, greg4 είπε

cibebench_celeron.jpg

To λειτουργικό γιατί το αναφέρει ως Windows 8?

Windows 10 δεν έχει εγκατεστημένα?

Επεξ/σία από hoannis
Δημοσ.
4 ώρες πριν, greg4 είπε

cibebench_celeron.jpg

Λοιπον οπως ανεφερα ο Atom Z8350 μπορει να ειναι 'ανισος' σε ορισμενα benchmarks,
ομως το Cinebench δεν ειναι ενα απο αυτα, χαχα! Ηθελα μεν να γραψει κατοσταρα-100,
αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα οπως τα θελουμε. Οποτε 98 = παρα κατι +10%
πανω απο τον Celeron 3350..-που ομως θα δινει (πιθανοτατα) καλυτερο OpenGL score

https://postimg.cc/image/rrw70l81d/
Cinebench_R15_Z8350_Atom.jpg

Οχι, δεν την παλευα με τιποτα, να του τρεξω και (το) Single Core Cpu Test 🤣😋

Δημοσ.

To δικό μου φαίνεται να έχει στρώσει καθώς μετά το restore αρχικά δεν το ξαναπαρουσίασε και λειτουργεί απρόσκοπτα.

To update του Απριλίου αν και μου έβγαλε ειδοποίηση σκέφτομαι να μην το κάνω. Αυτή τη στιγμή έχω 18 γίγα από τα 28 του δίσκου 64%δηλαδή και σκοπεύω να μείνω εδώ. Του έβαλα και ένα φλασάκι low profile 32gb usb 3 για να φορτώνω τα προγράμματα και για αποθήκη, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο από θέμα ταχύτητας. 

Έτρεξα και ένα crystal disk mark για τον δίσκο του και το φλασάκι αλλά οι ταχύτητες είναι χαμηλές. 

Πιο πολύ με προβληματίζει το δίσκος του που έβγαλε χαμηλότερες ταχύτητες από το μηχανάκι του @Auctionfreak .

Μία μόνο μέτρηση έτρεξα για το καθένα δεν δοκίμασα δευτερη. Η πρώτη είναι ο δίσκος του και η δεύτερη το intenso φλασάκι. 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

To δικό μου φαίνεται να έχει στρώσει καθώς μετά το restore αρχικά δεν το ξαναπαρουσίασε και λειτουργεί απρόσκοπτα.

To update του Απριλίου αν και μου έβγαλε ειδοποίηση σκέφτομαι να μην το κάνω. Αυτή τη στιγμή έχω 18 γίγα από τα 28 του δίσκου 64%δηλαδή και σκοπεύω να μείνω εδώ. Του έβαλα και ένα φλασάκι low profile 32gb usb 3 για να φορτώνω τα προγράμματα και για αποθήκη, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο από θέμα ταχύτητας. 

Έτρεξα και ένα crystal disk mark για τον δίσκο του και το φλασάκι αλλά οι ταχύτητες είναι χαμηλές. 

Πιο πολύ με προβληματίζει το δίσκος του που έβγαλε χαμηλότερες ταχύτητες από το μηχανάκι του @Auctionfreak .

Μία μόνο μέτρηση έτρεξα για το καθένα δεν δοκίμασα δευτερη. Η πρώτη είναι ο δίσκος του και η δεύτερη το intenso φλασάκι. 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

όντως οι μετρήσεις του eMMC είναι απογοητευτικές .. το write ειδικά!  Μήπως κάποιος άλλος που πήρε το THOMSON τρέξει ένα CrystralDiskMark να μας επιβεβαιώσει τις μετρήσεις ?? ..αν επαληθεύονται αυτές οι τιμές , τότε ο Μ.2 SSD είναι πιό επιτακτικός αν όντως πιάνει τις ταχύτητες sata 3 όπως αναφέρθηκε παραπάνω απο τον @epsilon753 και μπορεί να bootάρει τα Windows 

Επεξ/σία από Auctionfreak
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη χρήση που του κάνω δεν φαίνεται να αργεί ή να κολλάει. Τα benches τα έτρεξα περισσότερο για να δω πως τα πάει στα χαρτιά. 

Βέβαια σκέφτομαι τώρα περισσότερο την αγορά m2 στο μέλλον. 

Επεξ/σία από lionheart75
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...