deadp Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Εγώ πάντως, ανάμεσα σε asus w205 με atom και στο quest slim book που ανέφερα παραπάνω, δεν είδα μεγάλες διάφορες στις επιδόσεις.... το πρώτο με atom, το δεύτερο με τον 3350....
epsilon753 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν βρήκαμε και ένα tear down του μηχανήματος. https://techtablets.com/forum/topic/my-name-is-homer-thomson-or-ezbook-3-pro-at-mediamarkt/ Η μπαταρία είναι όντως 4000mah και 30,4Wh και 7.6V. Νομίζω ότι πάντα πρέπει να αναφέρονται τα mah σε συνδυασμό με τα Volts που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι 7.6V και νομίζω ότι αυτό είναι καλό. Αν μπορεί κάποιος από τα προηγούμενα να μας πει περισσότερα είναι ευπρόσδεκτος. Στο πίσω μέρος του κουτιού λέει 8000mah Η θήκη του M2 Οι ταχύτητες του στην eMMC είναι μέτριες και η κάρτα SD είναι επάνω σε δίαυλο USB2 Η οθόνη είναι πάρα πολύ καλή για την τιμή της, IPS και antiglare Βάζοντας του SSD οι ταχύτητες απογειώνονται! Μάλλον παίρνει M2 2280 που είναι καλό, καθώς ο τύπος δοκίμασε έναν Foresee 256GB που λέει ότι ήταν 2280 από ένα ΕΖ Jumper. Αυτό καταλαβαίνω από αυτά που γράφει. Για να μην υπάρχει παρανόηση, καθώς έκανα λάθος παραπάνω, παίρνει 2242 M2 SSD. O τύπος έχει βγάλει το πλαστικό στήριξης του SSD που είναι για 2242, κούμπωσε στην υποδοχή έναν 2280 και τον έπιασε με μονωτική ταινία. Το καταλαβαίνεις συγκρίνοντας τη δεύτερη εικόνα που έβαλα με την τελευταία. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από epsilon753 5
Agmourk Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 31 minutes ago, epsilon753 said: Λοιπόν βρήκαμε και ένα tear down του μηχανήματος. https://techtablets.com/forum/topic/my-name-is-homer-thomson-or-ezbook-3-pro-at-mediamarkt/ Η μπαταρία είναι όντως 4000mah και 30,4Wh και 7.6V. Νομίζω ότι πάντα πρέπει να αναφέρονται τα mah σε συνδυασμό με τα Volts που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι 7.6V και νομίζω ότι αυτό είναι καλό. Αν μπορεί κάποιος από τα προηγούμενα να μας πει περισσότερα είναι ευπρόσδεκτος. Στο πίσω μέρος του κουτιού λέει 8000mah Η θήκη του M2 Οι ταχύτητες του στην eMMC είναι μέτριες και η κάρτα SD είναι επάνω σε δίαυλο USB2 Η οθόνη είναι πάρα πολύ καλή για την τιμή της, IPS και antiglare Βάζοντας του SSD οι ταχύτητες απογειώνονται! Μάλλον παίρνει M2 2280 που είναι καλό, καθώς ο τύπος δοκίμασε έναν Foresee 256GB που λέει ότι ήταν 2280 από ένα ΕΖ Jumper. Αυτό καταλαβαίνω από αυτά που γράφει. Είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση για κάποιον που θέλει Office, και λίγο Internet (youtube και κανένα ειδησεογραφικό). Στο δια ταύτα, νομίζω πως η μπαταρία αποτελείται από δύο <<πλάκες>> των 4000mAh. Αυτό καταλαβαίνω από την μορφή της μπαταρία που κόβεται στη μέση. Όπως και να έχει υποθέσεις κάνουμε. Σε συνδυασμό με έναν SSD γίνεται πολύ καλό value for money.
dali13gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 38 λεπτά πριν, epsilon753 είπε Για να μην υπάρχει παρανόηση, καθώς έκανα λάθος παραπάνω, παίρνει 2242 M2 SSD. O τύπος έχει βγάλει το πλαστικό στήριξης του SSD που είναι για 2242, κούμπωσε στην υποδοχή έναν 2280 και τον έπιασε με μονωτική ταινία. Το καταλαβαίνεις συγκρίνοντας τη δεύτερη εικόνα που έβαλα με την τελευταία Αυτό πήγα να γράψω τώρα. Το είχα δει σε video αυτό το review και μπαίνει κανονικός M.2 με αυτό τον τρόπο. 3 λεπτά πριν, Agmourk είπε Είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση για κάποιον που θέλει Office, και λίγο Internet (youtube και κανένα ειδησεογραφικό). Στο δια ταύτα, νομίζω πως η μπαταρία αποτελείται από δύο <<πλάκες>> των 4000mAh. Αυτό καταλαβαίνω από την μορφή της μπαταρία που κόβεται στη μέση. Όπως και να έχει υποθέσεις κάνουμε. Σε συνδυασμό με έναν SSD γίνεται πολύ καλό value for money. Κι εγώ έτσι ξέρω, τώρα γιατί γράφει 4000 δεν ξέρω.
Agmourk Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 9 minutes ago, dali13gr said: Κι εγώ έτσι ξέρω, τώρα γιατί γράφει 4000 δεν ξέρω. Επειδή ενδιαφέρομαι να το πάρω για την κοπέλα μου για την δουλειά της (δουλειά γραφείου με Office μόνο), είδα ότι είναι μοντέλο που βασίζεται σε άλλο κινέζικο, όπως τα έχει αναλύσει ο @epsilon753. Η μπαταρία, εάν βάλετε τον τύπο στο google, θα βρείτε μια αναφορά από κινέζικη εταιρεία πιστοποιήσεων που την δίνει στα 4800mAh (4 πλάκες των 1200). Το καλό είναι ότι αφού είναι κινέζικο βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά, από την άλλη όμως τα specs είναι μπερδεμένα με τις πολλές διανομές και νομίζω για αυτό γράφει το κουτί 8000mAh αλλά μπορεί να είναι 4000. Ένα αρνητικό που διάβασα στο παραπάνω link που παρέθεσε ο TS είναι ότι το BIOS είναι κλειδωμένο που σημαίνει ότι ενδεχομένως να είναι δύσκολο το format στον καινούργιο δίσκο m.2.
mb1984 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Ενα τετοιο cpu εχει μεγαλη διαφορα σε σχεση με εναν απλο i3 οπως ο 6006u; Δεν εννοω σε benchmarks αλλα σε πραγματικη χρηση. Δεν εχω δουλεψει ποτε celeron.
harris84firefox Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Το laptop της προσφοράς το έχει δει κανείς από κοντά; Είναι όλο μεταλικό το πλαίσιό του, όπως αυτό των review ή μόνο το κάτω καπάκι; 1
epsilon753 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Ναι έχει μεγάλη διαφορά. Βέβαια εγώ που έχω δουλέψει celeron και σε hdd και σε ssd για απλές δουλειες δεν έχεις κανένα θέμα. Άσε που με τον ssd ήταν άλλη εμπειρία. Μιλάμε για office και internet. 1
paylidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Αχχχ το ξαναλέω. Το ψήνω για ένα μαύρο για ταξίδια εφόσον αναβαθμίζεται εύκολα και οικονομικά ο δίσκος... αλλά από ότι βλέπω θα βγει ακριβή η αναβαθμιση ο celeron είναι μια χαρά με ssd δεν είχα ποτέ θέμα σε αρκετά pc που έχω στήσει με celeron τα τελευταία χρόνια
ge-lyk Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 ...επειδή είχα Asus με ίδια μνήμη (32gb), το πρόβλημα που προέκυψε είναι ότι δε φτάνει πλέον ο χώρος για updates σε Windows και office. Λογικα θα υπάρχει κάποια λύση, αλλά εγώ βαρέθηκα να μπω στη διαδικασία να ψαξω
kalampakas. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 αμα γινεται ευκολα φορματ και ξεκλειδωνει το Bios λυσεις υπαρχουν
greg4 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δηλαδή παίρνει κάτι τέτοιο; https://www.skroutz.gr/s/12708021/TeamGroup-M-2-SSD-Lite-128GB.html
greg4 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Άρα πάει γύρω στα 210 με σκληρό. Δεν είναι κακό. Θα μπαινει το λειτουργικό εκεί με κανά clone ή θα είναι κλειδωμένο; πάντως ακριβοί αυτοί οι 2242..
dali13gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Ναι μπαίνει. Είναι πιο ακριβοί ναι. Δυστυχώς όσο μικρότερες οι διαστάσεις, τόσο πιο μεγάλη τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις