gameleon Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το bios δεν μου έδωσε επιλογή για boot από τον ssd. Στο μοναδικό μενου που αναφέρεται ο solid state,ειναι το SATA device type (επιλεγεις HDD ή SSD) ,το οποίο δυστυχώς δεν βοήθησε. Επίσης να υπενθυμίσω σε όσους δυσκολευονται στα updates εξαιτίας της έλλειψης χώρου, πως εάν συνδέσεις εξωτερικό μέσο αποθήκευσης, θα ολοκληρώσει την αναβάθμιση, κανονικά. Όταν δεν έχει χώρο η emmc, το windows update,στο προτείνει σε μήνυμα σαν εναλλακτική επιλογή, ευτυχώς. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από gameleon
TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Παιδες, ελπιζω να τα καταφερετε για boot ssd, γιατι οι ταχυτητες του αναφερθηκαν παραπανω στα 32 GB, μπορει ναι να ειναι οριακα ok για tablet, ομως χαμηλες για συγχρονο λαπτοπ: βασικα ειναι πιο αργες απο 2.5"αρη 7.200 μηχανικο δισκο, η sshd. Και μαλιστα, συν τη χρηση, θα γινουν και χειροτερα τα πραγματα 😯 [Δηλαδη στη +2ετια χρησης θα ειναι ξεκαθαρα -πισω, απο τα συγκρισιμα μηχανικα σε χρονους εκτελεσης]
epsilon753 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Ο τύπος στο άλλο φόρουμ μου απάντησε, πως είναι απλό... η διαδικασία για τον SSD είναι όμοια με το EZ Jumper και με παρέπεμψε στον παρακάτω σύνδεσμο όπου λέει θα βρω ότι χρειάζομαι... https://techtablets.com/forum/topic/ezbook-3-a-diary-with-some-hints-how-to-get-the-most-out-of-your-jumpers/
gpapadakis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) εψαχνα για ενα τετοιο μικρουλι, τελικα κατεληξα στο teclast f7 απο gearbest με το κουπονι εκπτωσης IT$TATCF7 παει γυρω στα 230 ευρω. Ολο αλουμινιο, 6gb ram(υποψιν η ram σε αυτα ειναι κολλημενη στη μητρικη και δεν αναβαθμιζεται), 128gb ssd, IPS panel Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από gpapadakis 1
gpapadakis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Federacion είπε Και το τελωνείο; Παντα υπαρχει πιθανοτητα. Η αποστολη παντως ειναι με eu priority line και οχι απλο ταχυδρομειο. Στην τελικη δε με απασχολει ιδιαιτερα, γιατι εχω αγορασει τοσα πραγματα απο Κινα αδασμολογητα τα τελευταια 15 ετη, που δε θα με ενοχλησει... Οταν ερθει, θα ενημερωσω παντως περι τελωνειου... Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από gpapadakis 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Αμα ειναι να μπλεξουμεπαμε σε Κινα, ο Zacharis εχει ηδη δωσει επιλογες πριν! 😎 Και μια μετρηση απο 32αρη αλλου μηχανηματος (Lenovo), οτιδηποτε παρακατω για λαπτοπ, δεν υπαρχει περιπτωση, να φαινεται η να το λες <γρηγορο> δισκο...😶 https://postimg.cc/image/cfy4ymofl/
zacharis1955 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Αμα ειναι να μπλεξουμεπαμε σε Κινα, ο Zacharis εχει ηδη δωσει επιλογες πριν! 😎 ... Τις σβήσανε κάποιοι όμως... Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από zacharis1955 2 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Πραγματι...ομως οι εναλλακτικες παντα βοηθανε να υπαρχουν! 🤑
notist Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Παρακολουθώ το θέμα από την αρχή καθαρά λόγω διαστροφής και εγώ,όπως και ένας φίλος ποιό πάνω. Μπράβο σε όλους που παλεύουν να το κάνουν να λειτουργεί όπως πρέπει. Εντάξει τους αρέσει κιόλας να ασχολούνται,αλλιώς θα το είχαν πάει πίσω, η θα είχαν πάρει την πρόταση του Ζαχαρία που σβήστηκε? Το σκέφτομαι πάντως όποιος φίλος το κάνει να λειτουργεί όπως πρέπει να το αγοράσω και να τον επισκεφτώ για καφέ και τα σχετικά.
manthos_27 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Παιδιά για απλη χρηση και streaming αγώνες θα αξίζει ή θα μου σπάει τα νεύρα και θα κολλάει?
paylidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, notist είπε Παρακολουθώ το θέμα από την αρχή καθαρά λόγω διαστροφής και εγώ,όπως και ένας φίλος ποιό πάνω. βαλε με και εμενα, αν και εγω ενδιαφερομουν να το τσιμπησω αλλα ήθελα να βεβαιωθω οτι θα βρεθει πρώτα ξεκαθαρη λυση για να μπει μεγαλυτερος δισκος Οποτε κατεληξε σε διαστροφη, οταν βγαλει κανενα αντιστοιχο αλλα καθως πρεπει απο δισκο κανενα ευρωπαικο καταστημα θα το παραγγειλω (για κανενα λόγο απο κινα περνανε και ο μυγες τελωνειο πλεον)...
zacharis1955 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 20 λεπτά πριν, manthos_27 είπε Παιδιά για απλη χρηση και streaming αγώνες θα αξίζει ή θα μου σπάει τα νεύρα και θα κολλάει? Μετά από 13 σελίδες συζήτησης είσαι ακόμα σε...δίλημμα?
manthos_27 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 37 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Μετά από 13 σελίδες συζήτησης είσαι ακόμα σε...δίλημμα? Ναι βασικα ειμαι ανάμεσα σε ενα ταμπλετ 10 ίντσες ή σε αυτό εδω και οι διαφορές πως στο ταμπλετ θα είναι πολύ πιο γρήγορο και θα χει 12 ωρες διάρκεια μπαταρίας μιλαω για το τ580!
epsilon753 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 @manthos_27 Για απλή χρήση και streaming είναι άριστο. Και εννοείται είναι pc, χωρίς τους περιορισμούς του tablet. Με τον edge παίζεις ανετα 1080p 60fps από το youtube. Με τον vlc παίζει κανονικά 4Κ από usb στικάκι. Με το mini hdmi συνδεεσαι σε εξωτερική οθόνη αν θέλεις. Για office που το χρησιμοποίησα είναι αναμενόμενα καλό. Κατά τη άποψη μου, σε θέμα κατανάλωσης περιεχομένου και καθημερινής παραγωγικότητας δε συγκρίνεται με tablet. Με ίντερνετ on βγάζει 6 ώρες. Μόνο για δουλειά γραφείου βλεπω να φτανει 8-9 ώρες. Τώρα αν εσύ χρειάζεσαι tablet είναι άλλη υπόθεση... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις