Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 15/07/2018 at 06:38, Ripper1986 said:

Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα.. και ακόμα πιο τραγικό είναι ότι κάποιος σήμερα έχασε ένα 150αρι και ο άλλος γελάει όλο καμάρι που έδωσε κάτι χαλασμένο σε κάποιον που απλά έψαχνε ένα εργαλείο για να κάνει την δουλειά του με άγνωστο το πώς η τι θυσίες μπορεί να έκανε για να δώσει έστω αυτό το 150αρι ρε αδερφέ.Πρεπει τέτοια άτομα να απομονώνονται και να απομακρύνονται απο την κοινότητα γιατί από ότι κατάλαβα μετά την αναφορά ουδέποτε τελικά υπήρξε κάποια κίνηση από τους moderator's να σώσουν την κατάσταση.

Συμφωνώ 100% φίλε μου. Σε ευχαριστώ για τα posts σου, θα έχω το νου μου να μην αγοράσω κάτι από αυτόν τον τύπο. Κράτησα και τον αριθμό του, μήπως και φτιάξει άλλο account.

Επίσης κάποια μέλη με "υφάκι" υποτιμητικό, καλό θα ήταν να "τσιμπήσουν" ένα ωραιότατο ban για κάνα μήνα, γιατί ούτε εγώ, αλλά ούτε και κανείς άλλος έκανε εγγραφή για να ξεσπάνε πάνω μας τα ψυχολογικά τους μερικοί!

Τα συγκεκριμένα μέλη είναι ξεκάθαρα ο λόγος που δεν ποστάρω συχνά στο φόρουμ!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους.

Μόλις διάβασα το post και νιώσω πολύ άσχημα για ότι έγινε αντί σαν κοινότητα να προσπαθεί ο ένας να βοηθήσει των άλλον είναι μερικά λαμόγια που απλά βλέπουνε άτομα έως ευρώ κ τίποτα περισσότερο.

Οκ ρε φίλε έδωσες μια mobo 150ευρω που δεν είναι λειτουργική και δεν την έφαγες παλτό νομίζεις ότι θα χαρείς το 150αρι η νομιζεις θα πάει σε καλή μεριά..

Αυτά βλέπω κ εγω δεν θέλω να postαρο καθόλου όπως  ανέφερε από πάνω ο buggsR

Επεξ/σία από roulis37
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν έχω πρόβλημα με την αντιπαράθεση σε φυσιολογικά πλαίσια.

Απλά όταν γίνεται προσωπική επίθεση αλλάζει το πράγμα.

Όπως και να έχει χαίρομαι που σε βοήθησα και να σε καλά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/7/2018 στις 2:21 ΠΜ, questionmark είπε

Ειναι λειτουργικη τωρα;

:huh:

Μου έχουνε πει ότι αν την πουλήσεις φτιάχνει μόνη της η mobo ξαφνικά.

Αυτά είναι τα άσχημα που γίνονται και κατεβάζουν την ποιότητα της κοινότητας μας..

Ελπίζω να είναι ένα μονο απομονωμένα κ σπάνια περιστατικά..

Επεξ/σία από roulis37
Δημοσ.

Ειχαμε καταγγελια απο καποιον αγοραστη οτι οντως του πουλησε καμμενη μητρικη?

Ποιος μου λεει οτι δε την ακυρωσε την αγγελια?

Εχετε πεσει ολοι να τον "φατε" χωρις αποδειξεις,και στο κατω κατω ακομα κ ετσι να ναι, ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος ειναι που θα πουλησει κατι σκαρτο....

Οταν αγοραζουμε κατι κανουμε μια διερευνηση στο προφιλ του πωλητη,αμα ειμαστε προβατα και αφελεις οτι ολα ειναι ροδινα στις αγγελιες τα θελουμε κ τα παθαινουμε,η απατη ειναι κατι που υπαρχει απο αρχαιοτατων χρονων και θα συνεχισει να υπαρχει θελουμε δε θελουμε....

Δημοσ.
7 ώρες πριν, koolisk6 είπε

Ειχαμε καταγγελια απο καποιον αγοραστη οτι οντως του πουλησε καμμενη μητρικη?

Ποιος μου λεει οτι δε την ακυρωσε την αγγελια?

Εχετε πεσει ολοι να τον "φατε" χωρις αποδειξεις,και στο κατω κατω ακομα κ ετσι να ναι, ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος ειναι που θα πουλησει κατι σκαρτο....

Οταν αγοραζουμε κατι κανουμε μια διερευνηση στο προφιλ του πωλητη,αμα ειμαστε προβατα και αφελεις οτι ολα ειναι ροδινα στις αγγελιες τα θελουμε κ τα παθαινουμε,η απατη ειναι κατι που υπαρχει απο αρχαιοτατων χρονων και θα συνεχισει να υπαρχει θελουμε δε θελουμε....

Κοίτα πραγματικά το θέμα κούρασε.

Εάν όλα όσα έχουν ειπωθεί δεν σε καλυψανε οκ.

Είπαμε υπάρχει επικοινωνία και άμεση αποχώρηση και παύση συζήτησης όταν ρωτήθηκε εάν η μητρική είναι λειτουργική.Τοσο σε προσωπική συνομιλία όσο και εδώ στο δικό του thread βλέπεις εσύ να απάντησε σε κανέναν;

Νομίζεις ότι δεν έχει ειδοποιήσεις σχετικά με την συζήτηση που γίνεται;

Νομίζεις ότι αν ήταν καθαρός δεν θα είχε μιλήσει;

Μην τρώμε κουτοχορτο σε κάποια πράγματα.

Όσο για αυτό που είπες οκ η απάτη υπάρχει απο πάντα.Το να προσπαθείς όμως να σώσεις μια κατάσταση ακόμα και για κάποιον άγνωστο τρίτο δεν είναι κακό.

Εάν αυτό σου φαίνεται εσένα περίεργο ξανά αξιολόγησε λίγο τις αρχές σου.

Όσο για την αγγελία έγινε καταγγελία αμέσως και ίσως γι'αυτό κατέβηκε.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Ripper1986 είπε

1) Το να προσπαθείς όμως να σώσεις μια κατάσταση ακόμα και για κάποιον άγνωστο τρίτο δεν είναι κακό.

2) Όσο για αυτό που είπες οκ η απάτη υπάρχει απο πάντα.

1) Εννοείται ότι δεν είναι κακό και πολύ καλά έκανες και το επεσήμανες στο συγκεκριμένο νήμα, όπου διαπίστωσες μια πιθανή αδικία εν εξελίξει.

Αξίζει να ανάφερω το αξίωμα ότι πολλές ενδείξεις ΔΕΝ συνιστούν απόδειξη.

-------

2) Για αυτόν ακριβώς το λόγο ήταν αχρείαστο το άλλο νήμα.

Γενικότητες για τους κινδύνους της αγοράς μεταχειρισμένων έχουν διατυπωθεί πλειστάκις.

Αν έχεις να προτείνεις κάτι συγκεκριμένο για την βελτίωση της λειτουργίας των αγγελιών του site, υπάρχει ανάλογο νήμα,

που απευθύνεσαι στους moderators που ρυθμίζουν την λειτουργία του section των αγγελιών (σιγά μη σ'ακούσει κανείς😋)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...