Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την Asus rampage v extreme η οποία είναι εκτός εγγύησης και η Asus δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει. Έχει πρόβλημα η μητρική και θέλω να ρωτήσω ποιο είναι το καλύτερο να πάω για νέα μητρική η αν μπορώ να την επισκευάσω ανάλογα το κόστος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΠιΘανότατα το καλύτερο είναι να πουλήσεις ότι έχεις και να πας για ryzen 7, αναλόγως budget και δεδομένου ότι στο x99 δεν είχες και κάνα τρελό stp.

Όταν αναφέρεσαι στην επισκευή του m/b, γνωρίζεις που είναι η ζημιά και ΑΝ είναι επισκεύασιμη?

Πιθανότατα ούτε γνωρίζεις, ούτε είναι επισκεύασιμη. Σε κάθε περίπτωση για μια απλή '''διάγνωση'' θα πληρώσεις χωρίς να έχεις επισκεύσει κάτι.

Συνεπώς κατά πάσα πιθανότητα περιορίζεσαι στην αγορά X99 είτε στην αλλαγή πλατφόρμας.

Τσέκαρε την αγορά μτχ να δεις πόσο βρίσκεις ένα αξιοπρεπές X99 m/b, όχι απαραίτητα ισάξιο του rampage αλλά κάποιο καλό.

Αν οι τιμές που έχεις μπροστά σου είναι υψηλές (πάλι πιθανότατα) το ζυγίζεις και βλέπουμε αν συμφέρει η αλλαγή πλατφόρμας.

Επεξ/σία από DiaperCh@nger
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου θα το ψάξω αύριο. Από ότι βρήκα μέχρι τώρα μεταχειρισμενη την έχω βρει στα 150 ευρώ. Τώρα θέλω να ψάξω να βρω το κόστος για αλλαγή πλατφόρμας. 

Δημοσ.

Κλείνει ξαφνικά χωρίς κάποιο λόγο το μόνο που είχα παρατηρήσει είναι ότι ανεβάζει θερμοκρασίες ο επεξεργαστής. Είχα αλλάξει πάστα μήπως έφταιγε αυτό αλλά τίποτα. Τελικά πήγα για έλεγχο όλο το σύστημα στο e-shop.gr και το πρόβλημα που βρήκαν ήταν στην μητρική δεν έχω καταλάβει από τι προκλήθηκε αλλά μίλησα με την Asus όμως έχει λήξει η εγγύηση και δεν την επιδιορθώνει ούτε την αλλάζει οπότε έχω μείνει χωρίς υπολογιστή. 

Δημοσ.

Μετά από πόση ώρα σου το εκανε?

Το εχεις καιρο το προβλημα?

Τι windows εχεις?

Εχεις τσεκαρει για σκασμενους ή φουσκωμένους πυκνωτες?

Εχεις δοκιμασει άλλο τροφοδοτικο?

Reset στο Bios?

Δημοσ.

Μετά από μερικά λεπτά κλείνει το κάνει σχεδόν δύο μήνες Windows 10 έχω δεν ξέρω πως να το τσεκάρω αυτό αν μπορείς στείλε μια φώτο για να καταλάβω άλλο τροφοδοτικό έχουν δοκιμάσει στο eshop όταν είχα πάει τον υπολογιστή για έλεγχο έχω κάνει και reset στο bios. 

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποια αναθεματισμένα updates των win 10 που δημιουργούν ακόμα και restart. Για shutdown δεν έχω δει κάτι ακόμη. Αλλά δεν χάνεις τίποτε να το δεις. Εύκολο είναι. Μπουτάρεις με ένα live linux και το αφήνεις όσο πιο πολύ μπορείς. 2-3 ώρες. Αν κλείσει τότε σίγουρα είναι hardware.

Δοκίμασε και ένα άλλο τροφοδοτικό από κάποιον γνωστό σου. Άσε το eshop να λέει ότι θέλει. Πήγες το μηχάνημα στο στόμα του λύκου.

• Like 1
Δημοσ.

Το ξανά έστησα από την αρχή το pc και το μόνο που άλλαξα είναι οι ανεμιστήρες που έχω να μην τους έχω στην μητρική αλλά στου κουτιού μόνο έναν άφησα πάνω στην μητρική. Μέχρι τώρα δουλεύει κανονικά. Θα ενημερώσω αύριο. 

Τελικά τσάμπα χάρηκα μετά από μια ώρα χρήσης ξανά έκλεισε και συνέχεια έκλεινε. 

Δημοσ.

Δοκίμασε όπως σου ειχα πει ενα άλλο τροφοδοτικό εσύ.

Βαζω φωτο απο φουσκωμενους πυκνωτες

bulging_capacitors.jpg

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, questionmark είπε

Ειναι λειτουργικη τωρα;

:huh:

Την ερώτηση καλό είναι να την κάνεις και στην αγγελία.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πρόκειται να σας απαντήσει παιδιά εάν είναι λειτουργική η όχι γιατί προφανώς δεν είναι, ένα σχετικό ψάξιμο στο προφίλ του και ποιο συγκεκριμένα στις αξιολογήσεις θα σας οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο μέλος δεν διστάζει να πουλήσει προβληματικά πράγματα το έκανε μια φορά θα το κάνει ξανά, η αγγελία έχει ιδη αναφερθεί στους moderator's μένει να προλάβουν τον υποψήφιο αγοραστή πριν φάει το κεφάλι του.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μου αρέσει να κάνω τον ηθικολόγο... γιατί δεν είμαι:)

Ώρες ώρες σκέφτομαι αν θα καταπατούσα την ηθική μου και τις αρχές μου για κάτι που θα άλλαζε τη ζωή μου ή τη ζωή του παιδιού μου.

Μάλλον θα το έκανα.....

Αλλά για 100, 200, έστω 1000 ευρώ? Πρέπει να έχει περισσότερα γονίδια λεμούριου παρά ανθρώπινα.

ρε μπας κι ο κυρ παντελής δεν είναι έντιμος?

• Like 3
Δημοσ.

Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα.. και ακόμα πιο τραγικό είναι ότι κάποιος σήμερα έχασε ένα 150αρι και ο άλλος γελάει όλο καμάρι που έδωσε κάτι χαλασμένο σε κάποιον που απλά έψαχνε ένα εργαλείο για να κάνει την δουλειά του με άγνωστο το πώς η τι θυσίες μπορεί να έκανε για να δώσει έστω αυτό το 150αρι ρε αδερφέ.Πρεπει τέτοια άτομα να απομονώνονται και να απομακρύνονται απο την κοινότητα γιατί από ότι κατάλαβα μετά την αναφορά ουδέποτε τελικά υπήρξε κάποια κίνηση από τους moderator's να σώσουν την κατάσταση.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...