powerblade Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) ναι εχω την soundblaster AE-5 οπως σας ειπα SOUND CARD CREATIVE SOUND BLASTERX AE-5 SABRE32 ULTRA CLASS PCIE DAC Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από powerblade
powerblade Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 δηλαδη κανενας δεν γνωριζει εδω μεσα αν τα akg 712 εινε καλα στα παιχνιδια ταινιες και μουσικη?>?
sistah Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Σου απαντησε καποιος στην δευτερη σελιδα, ποσες απαντησεις θελεις για να σιγουρευτεις? Υπαρχουν ενα σωρο reviews στο google, ψαξε. Σε γενικες γραμμες, μονο για ταινιες και παιχνιδια ισως ειναι και overkill εκτος και αν κανεις μιξη ηχου ή εισαι audiophile.
powerblade Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) τι εννοεις οτι μπορει να εινε overkill??εννοεις οτι μπορει να μην κανουν για παιχνιδια και ταινιες αυτο εννοεις? Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από powerblade 1 1
koolisk6 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Τα χε ο γαμπρος του ξαδερφου ενος φιλου μου και του χε πει οτι κανουνε μονο για τραγουδια,στα παιχνιδια εχουν lag και στις ταινιες κολλανε οι υποτιτλοι 1
powerblade Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 αυτο δεν το πιστευω οτι στα παιχνιδια εχουν lag και στις ταινιες κολλανε οι υποτιτλοι αφου κανενας δεν μπορει να βοηθησει κανενα προβλημα λοιπον αφου κανενας δεν εχει τα συγκεκριμενα ακουστικα τοτε οκ εγω νομιζα οτι καποιος θα ειχε τα συγκεκριμενα ακ0υστικα. 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Να ξέρεις ότι τα ακουστικά αυτά είναι πολύ καλά αλλά πολύ ευαίσθητα σε περίπτωση που έχεις κάποιον στο σπίτι που κάνει τακτικά υλικές ζημιές με ειδίκευση στα περιφερειακά του pc σου. Εγώ έκανα overclock την sound blaster και δεν κολλάνε οι υπότιτλοι πλέον.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Εγω λεω να ρωτήσετε και τον Γιάγκο Δράκο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις