black66.gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μη μασάς αδερφέ άνοιξε αλλο thread και spamάρησε με νεο accound!!!!!! Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από black66.gr
powerblade Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 oxi file μου δεν ανοιγω. απλα σου ειπα τους λογους γιατι εκανα .. δεν θα λογοκριθω σε κανεναν για το αν ειχα προβληματα στο παρελθον
black66.gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Το θέμα είναι ότι τα προβλήματα δεν τα είχες μόνο στο παρελθόν.......
sistah Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Ωπα ελαβα και εγω pm αλλα εμενα δεν με ειπε πατουσιαρη. Διακρισεις. BTW το modmic gaming παρε, σου ειναι αρκετο. 1
black66.gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, sistah είπε Ωπα ελαβα και εγω pm αλλα εμενα δεν με ειπε πατουσιαρη. Διακρισεις. BTW το modmic gaming παρε, σου ειναι αρκετο. Ζήλια-ζήλια.
powerblade Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 απλα sistah ειπα την αληθεια. πραγματικα δεν εχω να ψεματα για κατι.. απλα ολα τα προβληματα τα εχω λυσει τωρα πραγματικα θελω να ρωτησω κατι τα ακουστικα εινε παρα πολυ καλα/? τα akg 712 pro πραγματικα θα τα παραγγειλω μεχρι την αλλη βδομαδα
black66.gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, powerblade είπε απλα ολα τα προβληματα τα εχω λυσει τωρα ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!!!
powerblade Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 αν πας στο https://antlionaudio.com/collections/modmic-for-gaming εχει 2 ειδη modmic 4 και modmic 5 τι διαφορες εχουν? απο το https://antlionaudio.com/collections/modmic-for-business??
dimoskoutr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δεν σας προλαβαίνω, τελείωσαν και τα ποπ κορν από χτες το πρωί... Περιμένετε να κάνω άλλη μια κατσαρόλα και συνεχίζετε...
powerblade Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) τελος παντον μαλλον δεν καταλαβαινετε αλλα και παλι δικαιομα σας δεν θα επηρεασω την κριση κανενος// εγω ειπα την αληθεια και τα προβληματα που ειχα στον υπολογιστη μου τοσο καιρο. απο εκει και μετα ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει για μενα.. εγω απλα ρωτησα σχετικα με τα akg 712 αν εινε καλα σε ολους τους τομεις και αν καπιος τα εχει τα συγκεκριμενα τωρα αν δεν θελετε να βοηθησετε και παλι δικαιομα σας. κανεναν δεν υποχρεωσα να με βοηθησει Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από powerblade
sistah Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Το modmic 4 εχει 2 εκδοσεις: με noise canceling μικροφωνο ή με πιο ευαισθητο που πιανει σχεδον ολους τους ηχους του δωματιου. Το modmic 5 εχει και τα δυο μικροφωνα ενσωματωμενα οπως επισης εχει και mute switch κατι που ειναι προαιρετικο στο 4αρι.
powerblade Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) οποτε πιο προτεινεις απο αυτα να αγορασω?εφοσον αγορασω πρωτα τα akg712 pro. το modmic 4 και πια εκδοση? και επισης το ModMic for Business τι διαφορες εχει απο το modmic 4 ? δηλαδη αν αγορασω το ModMic for Business θα ειμε καλυμμενος? επισης θελω να σε ρωτησω και κατι ακομα γενικα για το akg712 pro πια εινε η γνωμη σου? επειδη ειχα κανει την ερωτησω στην αρχη στο θεμα αλλα κανενας δεν μου απαντησε το Build Quality εινε καλο? το Isolation/Leakage:? το μπασο τους πως εινε? το Mids και το Treble εινε αρκετα καλο? το Soundstage: και το Positioning?σε τι επιπεδα εινε? το Clarity? σε τι επιπεδα εινε? περα απο αυτο το θεμα gaming , μουσικη και ταινιες τα akg712 pro εινε παρα πολυ καλα? σε ρωταω επειδη σε αυτο κανενας δεν μου απαντησε.και περα απο αυτο ρωταω γιατι θα δωσω ενα μεγαλο ποσο για τα συγκεκριμενα και απλα θελω κατανου να γνωριζω και τις αποψεις σας για αυτα. το να παρω μια δευτερη και τριτη γνωμη απο καπιους ανθρωπους δεν θεωρω οτι εινε κακο/ τωρα αν καποιος τα εχει η τα εχει δοκιμασει η εχει ακουσει αρκετα θετικα σχολια για τα συγκεκριμενα θα ειθελα να μου πει σας παρακαλώ. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από powerblade
sistah Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε πρωτη φαση μη μου στελνεις PM με την ιδια ερωτηση. Οσον αφορα τα ακουστικα, δεν εχω γνωμη γιαυτο και δεν απαντησα. Περι των modmics, παρε οποιο αντεχει η τσεπη σου. Το 4 με το 5 δεν εχουν διαφορα στην ποιοτητα του mic αλλα στα περιφερειακα (mute button, modular cables). Προσωπικα εχω το 4 χωρις mute switch και διαλεξα το unidirectional (πρεπει να προσεξεις να ειναι η σωστη version οταν το αγορασεις) που ειναι το noise canceling μιας και στο gaming δεν θελω να ακουνε το μηχανικο keyboard ή οτι αλλο συμβαινει γυρω απο το pc. Το business δεν το εχω δει καθολου αλλα απο τα λιγα που διαβασα στο site, προσφερει και ενα usb soundcard το οποιο βελτιωνει λιγο την ποιοτητα του μικροφωνου κατι που δεν χρειαζεσαι μιας και ειπες οτι εχεις αγορασει soundcard. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από sistah
Προτεινόμενες αναρτήσεις