Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη μασάς αδερφέ άνοιξε αλλο thread και spamάρησε με νεο accound!!!!!! 

Επεξ/σία από black66.gr
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

oxi  file μου δεν ανοιγω. απλα σου ειπα τους λογους  γιατι εκανα .. δεν θα  λογοκριθω σε κανεναν  για το αν ειχα προβληματα στο παρελθον

Δημοσ.

Ωπα ελαβα και εγω pm αλλα εμενα δεν με ειπε πατουσιαρη. Διακρισεις.

BTW το modmic gaming παρε, σου ειναι αρκετο.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sistah είπε

Ωπα ελαβα και εγω pm αλλα εμενα δεν με ειπε πατουσιαρη. Διακρισεις.

BTW το modmic gaming παρε, σου ειναι αρκετο.

Ζήλια-ζήλια.

Δημοσ.

απλα  sistah ειπα  την  αληθεια. πραγματικα δεν εχω να ψεματα  για κατι..

απλα ολα τα προβληματα  τα εχω  λυσει τωρα

πραγματικα θελω να ρωτησω κατι τα ακουστικα εινε  παρα  πολυ καλα/? τα akg  712 pro πραγματικα θα τα παραγγειλω μεχρι  την αλλη βδομαδα

Δημοσ.

Δεν σας προλαβαίνω, τελείωσαν και τα ποπ κορν από χτες το πρωί... Περιμένετε να κάνω άλλη μια κατσαρόλα και συνεχίζετε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελος παντον  μαλλον δεν καταλαβαινετε αλλα και παλι δικαιομα σας δεν θα επηρεασω την κριση  κανενος//

εγω  ειπα την αληθεια και τα προβληματα  που ειχα στον  υπολογιστη μου τοσο καιρο. απο εκει και μετα  ο καθενας  μπορει να λεει οτι  θελει για μενα..

εγω  απλα ρωτησα   σχετικα με τα akg 712  αν εινε  καλα σε ολους τους τομεις και αν καπιος τα εχει τα συγκεκριμενα τωρα  αν  δεν  θελετε να  βοηθησετε και παλι δικαιομα σας.

κανεναν δεν  υποχρεωσα να με  βοηθησει

Επεξ/σία από powerblade
Δημοσ.

Το modmic 4 εχει 2 εκδοσεις: με noise canceling μικροφωνο ή με πιο ευαισθητο που πιανει σχεδον ολους τους ηχους του δωματιου.

Το modmic 5 εχει και τα δυο μικροφωνα ενσωματωμενα οπως επισης εχει και mute switch κατι που ειναι προαιρετικο στο 4αρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οποτε  πιο προτεινεις απο αυτα να  αγορασω?εφοσον  αγορασω πρωτα  τα  akg712 pro.

το  modmic 4   και πια  εκδοση?  και επισης το  ModMic for Business τι διαφορες εχει απο το modmic 4 ?

δηλαδη αν αγορασω το ModMic for Business θα ειμε καλυμμενος?

επισης θελω να σε ρωτησω και κατι ακομα γενικα  για  το   akg712 pro πια εινε  η γνωμη σου?

επειδη ειχα κανει την  ερωτησω  στην αρχη  στο θεμα αλλα  κανενας δεν μου απαντησε 

το  Build Quality εινε καλο?
το Isolation/Leakage:?
το μπασο τους πως εινε?
το Mids και το Treble εινε αρκετα καλο?
το Soundstage: και το Positioning?σε τι επιπεδα εινε?
το Clarity? σε τι επιπεδα εινε?

περα απο αυτο το θεμα gaming , μουσικη και ταινιες τα  akg712 pro εινε παρα  πολυ καλα?

σε ρωταω επειδη σε αυτο κανενας δεν μου απαντησε.και περα απο αυτο ρωταω  γιατι θα δωσω ενα μεγαλο ποσο  για τα συγκεκριμενα και απλα θελω  κατανου να γνωριζω  και τις αποψεις σας  για αυτα.

το να παρω μια δευτερη και τριτη γνωμη απο καπιους ανθρωπους δεν θεωρω οτι εινε κακο/

τωρα αν  καποιος τα εχει η τα εχει δοκιμασει  η εχει ακουσει  αρκετα θετικα σχολια  για τα συγκεκριμενα  θα ειθελα να μου πει σας παρακαλώ.

Επεξ/σία από powerblade
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε πρωτη φαση μη μου στελνεις PM με την ιδια ερωτηση.
Οσον αφορα τα ακουστικα, δεν εχω γνωμη γιαυτο και δεν απαντησα.

Περι των modmics, παρε οποιο  αντεχει η τσεπη σου. Το 4 με το 5 δεν εχουν διαφορα στην ποιοτητα του mic αλλα στα περιφερειακα (mute button, modular cables).
Προσωπικα εχω το 4 χωρις mute switch και διαλεξα το unidirectional (πρεπει να προσεξεις να ειναι η σωστη version οταν το αγορασεις) που ειναι το noise canceling μιας και στο gaming δεν θελω να ακουνε το μηχανικο keyboard ή οτι αλλο συμβαινει γυρω απο το pc.
Το business δεν το εχω δει καθολου αλλα απο τα λιγα που διαβασα στο site, προσφερει και ενα usb soundcard το οποιο βελτιωνει  λιγο την ποιοτητα του μικροφωνου κατι που δεν χρειαζεσαι μιας και ειπες οτι εχεις αγορασει soundcard.

Επεξ/σία από sistah
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...