ManFromEarth Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Τα εχω αυτα τα ακουστικα. Build Quality εινε καλο? θα ελεγα 9/10 το Isolation/Leakage:? θα ελεγα 6/10 το μπασο τους πως εινε? θα ελεγα 8/10 το Mids και το Treble εινε αρκετα καλο? θα ελεγα 6/10 για Mids και 9/10 για Treble το Soundstage: και το Positioning?σε τι επιπεδα εινε? ιδανικα το Clarity? σε τι επιπεδα εινε? αποδεκτα
tsofras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, black66.gr είπε Δεν είμαι σίγουρος ποιός δουλεύει ποιόν εδώ πέρα...... Δεν ειμε ήθελες να πεις
Thulogur Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Τα AKG γενικά ειναι μια αξιόλογη μάρκα, προσωπικά ειναι στανταρ οτι δεν θα εχεις θεματα ! Να τα παρεις εγω λεω. Τωρα αν θες απο τα 3200 ακουστικά που εχει η αγορα να πεσεις σε κάποιον που να εχει δοκιμάσει ειδικά τα συγκεκριμένα και να κανει κριτική δεν εισαι ισως στο κατάλληλο φόρουμ (στα φόρουμ που ασχολούνται με ηχο/εικόνα ή μουσική αποκλειστικά ισως να βρεις την απάντησή σου)
black66.gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μου αρέσει που υπάρχουν και σοβαρές απαντήσεις στο θέμα.
Thulogur Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 13 ώρες πριν, black66.gr είπε Μου αρέσει που υπάρχουν και σοβαρές απαντήσεις στο θέμα. Μόνο αν υπάρχουν σοβαρές απαντήσεις ομως θα μπορέσει να κλείσει το θεμα. 🔒
black66.gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Thulogur είπε Μόνο αν υπάρχουν σοβαρές απαντήσεις ομως θα μπορέσει να κλείσει το θεμα. 🔒 Μην στεναχωριέσαι και ο τύπος θα ανοίξει και πολλά άλλα.
powerblade Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 κατσε black66.gr γιατι πεταγεσε ετσι και λες Μην στεναχωριέσαι και ο τύπος θα ανοίξει και πολλά άλλα. προσεξε τα λογια σου φιλαρακο εγω δεν προσβαλα κανεναν αλλα ουτε ανοιγω αλλα θεματα απλα ρωτησα καπια πραγματα για τα akg 712 pro που μεχρι τωρα δεν πηρα απαντησεις που θα ειθελα
black66.gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις ο παλίκαρος μου έστειλε pm. ego se eironeuome?? me gnorizeis apo konta./?? FILE?? PROSEXE TA LOGIA SOY FILE ......και η συνέχεια ....... απάντηση δική μου: Πλιζ ράιτ ιν γκρεεκ λάνγκουατζ άι ντον'τ αντερστέντ σιτ. Παλίκαρος: ασε ρε πατουσιαρι πεταγεσε λες και γνοριζεις προσοπικα αν θελεις να πεις κατι πες το ] αλλα μην λες μαλακιες. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από black66.gr
powerblade Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 ναι φιλε γιατι λες βλακειες χωρις να με γνωριζεις
powerblade Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) αυτο τι σχεση εχει αυτο φιλε. δεν μου λεει κατι πρωσοπικα και δεν ασχολουμε Spoiler καρτα ηχου ηδη εχω αγορασει φιλε black οποτε δεν σου πεφτει λογος να μπαινεις στο θεμα μου και να γραφεις βλάκειες βασικα δεν υπαρχε λογος φιλε Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από powerblade
sistah Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Ειναι γνωστο οτι κανεις διαφορα account και οτι spamαρεις στα posts σου (το λεγομενο bumping). Να ξερεις οτι τα διπλά accounts ειναι λογος για ban... 1
powerblade Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) φιλαρακο δεν σε γνωριζω δεν με γνωριζεις σε πρωσοπικο επιπεδο οποτε δεν εχουμε να πουμε κατι. εκανα ενα θεμα για ακουστικα ειθελα να παιρνα γνωμες για τα συγκεκριμενα απο την στιγμη που κανενας δεν προθυμοποιθηκε να βοηθησει οκ δεν θα κατσω και να πεθανω ακουσε με φιλε φιλαρακι ο λογος που εκανα τοτε accounτ ειτανε γιατι ειχα προβληματα με τον υπολογιστη μου πολλες φορες φιλε εβαζα τον κωδικο και δεν εμπαινε.. πολλες φορες κολλαγε ο υπολογιστης μου πολλες φορες ουτε τα ποστ αλλα ουτε τα θεματα που ανοιγα εμφαμιζοντουσαν αλλες φορες τα ποστ εμφανιζοντουσαν 2 φορες πολλες φορες δεν μπορουσα να μπω καν στο φοραμ φιλε ο καθενας μπορει να με κρινει οπως θελει../ εγω τον υπολογιστη μου τον εφτιαξα και δουλευει κανονικα. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από powerblade
Προτεινόμενες αναρτήσεις