Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας πριν 2 ημερες αγορασα την καρτα ηχου soundblaster AE-5  μετα απο παρα  πολυ καιρο διαβασα παρα  πολυ καλες κριτικες  για τα  ακουστικα  AKG 702 και AKG 712 PRO.

γενικως αυτον τον καιρο  διαβαζω  παρα  πολυ καλες κριτικες  για πάρα  πολλα  ακουστικα  και ενδιαφερομε αυτην την  βδομαδα να αγορασω ενα ζευγαρι ακουστικα  και σκεφτομαι να αγορασω τα AKG 712 PRO.

Το ερωτημα μου εινε εαν γνωριζει καποιος εινε καλα στο gaming  και στις ταινιες και στον ηχο?

περα απο αυτο παιζω παρα  πολλα παιχνιδια και θελω να γνωριζω τα  συγκεκριμενα  κανουν? εννοω θα μπορω να ακουω την καθε λεπτομερεια μεσα στο παιχνιδι¨?

περα απο αυτο 

Build Quality εινε καλο?
το Isolation/Leakage:?
το μπασο τους πως εινε?
το Mids και το Treble εινε αρκετα καλο?
το Soundstage: και το Positioning?σε τι επιπεδα εινε?
το Clarity? σε τι επιπεδα εινε?

γενικως τα AKG K712 pro στο θεμα ανεσης εινε καλα? πραγματικα εντυπωσιαστηκα και διαβασα αρκετα reviews αλλα θελω ομως να δω και απο την εμπειρια καπου που ισως τα εχει να μου πει και την γνωμη του//
περα απο αυτο επειδη δεν εχουν μικροφωνο μπορω να βαλώ καπιο custom?
πραγματικα θελώ να τα αγορασω αυτην την βδομαδα.απλα θα ειθελα να ακουσω και αλλες αποψεις απο ατομα που τα εχουν.. η και απο ατομα που ειτανε δυσαρεστημενα.
στο θεμα μουσικης επειδη ακουω ολα τα ειδη απο ελληνικα μεχρι και ηλεκτρονικη μουσικη ( ολα τα ειδη μουσικης) πως αποδιδουνε?
επισης στο gaming με τα συγκεκριμενα μπορεις να ακους την καθε λεπτομερεια οταν εισε μεσα στο παιχνιδι?
θα ειθελά καποιος που τα εχει να μου πει την γνωμη του και την εμπειρια του με τα συγκεκριμενα.

παντως αν καπιος τα εχει  αγορασει  και τα εχει δοκιμασει θα ειθελα να μου πει την γνωμη του και τις εντυπωσεις του.

η  αγορα θα  γινει μεχρι την αλλη  βδομαδα το αργοτερο.

Επεξ/σία από powerblade
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψιλό μάπα είναι. Αν θες καλό ήχο πηγαινε εδώ. https://www.skroutz.gr/s/9367917/Final-Audio-Sonorous-X.html

Πρόσεξε όμως, από τα δύο μαγαζιά που τα πουλάνε διάλεξε το δεύτερο, γιατί είναι πιο φθηνό.

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατι φιλε εινε  Ψιλό μάπα?

αφου εχουν παρα  πολυ καλες κριτικες

Επεξ/σία από powerblade
Δημοσ.
2 ώρες πριν, black66.gr είπε

Ψιλό μάπα είναι. Αν θες καλό ήχο πηγαινε εδώ. https://www.skroutz.gr/s/9367917/Final-Audio-Sonorous-X.html

Πρόσεξε όμως, από τα δύο μαγαζιά που τα πουλάνε διάλεξε το δεύτερο, γιατί είναι πιο φθηνό.

4599 !

Εχει και δώρο αυτοκίνητο μαζί;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντως αν καπιος τα εχει  αγορασει  και τα εχει δοκιμασει θα ειθελα να μου πει την γνωμη του και τις εντυπωσεις του.

τα AKG K712 pro τα εχει κανενας?

Επεξ/σία από powerblade
Δημοσ.

Το ερωτημα μου εινε εαν γνωριζει καποιος εινε καλα στο gaming  και στις ταινιες και στον ηχο?

περα απο αυτο παιζω παρα  πολλα παιχνιδια και θελω να γνωριζω τα  συγκεκριμενα  κανουν? εννοω θα μπορω να ακουω την καθε λεπτομερεια μεσα στο παιχνιδι¨?

περα απο αυτο 

Build Quality εινε καλο?
το μπασο τους πως εινε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη το σκέφτεσαι καθόλου. Αυτά είναι ειδικά για σένα. Από αυτά που χώνονται μέσα. Πάρτα και εσύ πάρε και για όλο σου το σόι να ησυχάσετε.

https://www.amazon.com/T-PEOS-RICH300-Earphone-Low-cost-High-performance/dp/B017MGNSCQ/ref=lp_9038257011_1_1?srs=9038257011&ie=UTF8&qid=1530813904&sr=8-1

Οι καλύτερες κριτικές σε όλη τη γειτονιά, όταν τους είπα να στα προτείνω.

Επεξ/σία από pirmen56
Δημοσ.
Στις 3/7/2018 στις 10:28 ΜΜ, powerblade είπε

Καλησπερα σας πριν 2 ημερες αγορασα την καρτα ηχου soundblaster AE-5  μετα απο παρα  πολυ καιρο διαβασα παρα  πολυ καλες κριτικες  για τα  ακουστικα  AKG 702 και AKG 712 PRO.

γενικως αυτον τον καιρο  διαβαζω  παρα  πολυ καλες κριτικες  για πάρα  πολλα  ακουστικα  και ενδιαφερομε αυτην την  βδομαδα να αγορασω ενα ζευγαρι ακουστικα  και σκεφτομαι να αγορασω τα AKG 712 PRO.

Το ερωτημα μου εινε εαν γνωριζει καποιος εινε καλα στο gaming  και στις ταινιες και στον ηχο?

περα απο αυτο παιζω παρα  πολλα παιχνιδια και θελω να γνωριζω τα  συγκεκριμενα  κανουν? εννοω θα μπορω να ακουω την καθε λεπτομερεια μεσα στο παιχνιδι¨?

περα απο αυτο 

Build Quality εινε καλο?  Και κάτι παραπάνω
το Isolation/Leakage:?  Το Isolation πετάει / Το leakage σπέρνει
το μπασο τους πως εινε?  Άβυσσος
το Mids και το Treble εινε αρκετα καλο? Το Mids αρκετά / το Treble τρεμουλιάζει
το Soundstage: και το Positioning?σε τι επιπεδα εινε? Απόλυτα επίπεδα.Όπως η γή (ΑΝ είσαι της θεωρίας της ''επίπεδης γης'')
το Clarity? σε τι επιπεδα εινε?  Το Clarity είναι λίγο ανηφορικό (σαν λοφίσκος)

γενικως τα AKG K712 pro στο θεμα ανεσης εινε καλα? Τα φοράες και είναι σαν να μην τα φοράς πραγματικα εντυπωσιαστηκα και διαβασα αρκετα reviews αλλα θελω ομως να δω και απο την εμπειρια καπου που ισως τα εχει να μου πει και την γνωμη του//  Τα έχει ένας γνωστός ενός φίλου και μόνο τα καλύτερα έχει να λέει
περα απο αυτο επειδη δεν εχουν μικροφωνο μπορω να βαλώ καπιο custom? Άνετα
πραγματικα θελώ να τα αγορασω αυτην την βδομαδα.απλα θα ειθελα να ακουσω και αλλες αποψεις απο ατομα που τα εχουν.. η και απο ατομα που ειτανε δυσαρεστημενα. Δεν υπάρχουν δυσαρεστημένοι από αυτά
στο θεμα μουσικης επειδη ακουω ολα τα ειδη απο ελληνικα μεχρι και ηλεκτρονικη μουσικη ( ολα τα ειδη μουσικης) πως αποδιδουνε? Και λαικα και κλασική μουσική και ηλεκτρική και ηλεκτρονική και ροκ και ποπ και τεκνοπόπ και ηλεκτροπόπ και ηλεκτροσόκ η απόδοση φτάνει στα ύψη
επισης στο gaming με τα συγκεκριμενα μπορεις να ακους την καθε λεπτομερεια οταν εισε μεσα στο παιχνιδι? Θα ακούς και το διπλανό σπίτι.
θα ειθελά καποιος που τα εχει να μου πει την γνωμη του και την εμπειρια του με τα συγκεκριμενα.

η  αγορα θα  γινει μεχρι την αλλη  βδομαδα το αργοτερο. Γρήγορα γιατί μπορεί να τελειώσουν

Δημοσ.

Εμείς χρησιμοποιούμε το μονοτονικό σύστημα γραφής και εσύ το καθολου-τονικό! Γράψε σαν άνθρωπος, με συμπάθεια σου το λέω. Τι είναι αυτό το "εινε" όλη την ώρα; Προσπάθησε λίγο...😏

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλα ρωταω  γιατι θελώ να  γνωριζω  αν τα AKG K712 pro στο  θεμα 

Build Quality εινε καλο?
το μπασο τους πως εινε?

και οπως σου προανεφερα  θα τα αγορασω μεχρι την αλλη βδομαδα

απλα  κοιτα τι απαντησεις εχω παρει απο καπια ατομα

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!##################################################################

Εχει και δώρο αυτοκίνητο μαζί;

Μη το σκέφτεσαι καθόλου. Αυτά είναι ειδικά για σένα. Από αυτά που χώνονται μέσα. Πάρτα και εσύ πάρε και για όλο σου το σόι να ησυχάσετε.

Οι καλύτερες κριτικές σε όλη τη γειτονιά, όταν τους είπα να στα προτείνω.

και σε ρωταω φιλε μου εινε αυτες απαντησεις?

κοιτακτε οποιος δεν θελει να  βοηθησει η δεν θελέι να μου πει καπια πραγματα, και καπια στοιχεια για τα συγκεκριμενα ακουστικα  δεν εινε υποχρεωμενος να απαντησει

αλλα  τουλαχιστον να μην γραφει  τετοια πραγματα.

μια  φραση  που εμενα πρωσοπικα δεν μου αρεσε ειτανε αυτη που ειπε pirmen56

. Από αυτά που χώνονται μέσα. Πάρτα και εσύ πάρε και για όλο σου το σόι να ησυχάσετε.

τι εινε αυτο τωρα? εθιξα  κανενος την οικογενεια?? η  ειπα αυτην την  κουβεντα?Από αυτά που χώνονται μέσα. Πάρτα και εσύ πάρε και για όλο σου το σόι να ησυχάσετε.

τι εινε αυτα τα πραγματα ?? 

και περα απο αυτο  pirmen86 εγω  σου λέω  για τα ακουστικα   akg 712 pro και εσυ μου στελνεις εντελος στο ασχετο  ενα  λινκ με κατι  μικρο ακουστικα εντελως ακυρα

T-PEOS RICH300 2WAY Hybrid Earphone Dynamic Driver Low-cost, High-performance??

τι σχεση εχουν αυτα  φιλε με αυτα που ρωτησα??

τελος παντον οπιος δεν εχει  την  καλοσυνη να μου δωσει καπιες πληροφοριες σχετικα με  τα  akg712  pro  στο αν εινε καλα σε ολα τους τομεις και να μου πει καπια πραγματα  με βαση αυτα που ρωτησα στην αρχη  να μην μπει καν στο κοπο να ποσταρει..

αλλα δεν ανεχομε ομως να μου λέει καπιος  κακα πραγματα  για εμενα και την οικογενεια μου

οπως προαναφερθηκε  πιο πανω με βαση αυτο που ειπε  ο pirmen σε μενα..

. Από αυτά που χώνονται μέσα. Πάρτα και εσύ πάρε και για όλο σου το σόι να ησυχάσετε.*****************************************************\\

δεν δεχομε τα προσβλητικα πραγματα απο κανεναν.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

περα απο αυτο 

Build Quality εινε καλο?
το μπασο τους πως εινε?

γενικως τα AKG K712 pro στο θεμα ανεσης εινε καλα? πραγματικα εντυπωσιαστηκα και διαβασα αρκετα reviews αλλα θελω ομως να δω και απο την εμπειρια καπου που ισως τα εχει να μου πει και την γνωμη του//
περα απο αυτο επειδη δεν εχουν μικροφωνο μπορω να βαλώ καπιο custom?
πραγματικα θελώ να τα αγορασω αυτην την βδομαδα.απλα θα ειθελα να ακουσω και αλλες αποψεις απο ατομα που τα εχουν.. η και απο ατομα που ειτανε δυσαρεστημενα.
στο θεμα μουσικης επειδη ακουω ολα τα ειδη απο ελληνικα μεχρι και ηλεκτρονικη μουσικη ( ολα τα ειδη μουσικης) πως αποδιδουνε?
επισης στο gaming με τα συγκεκριμενα μπορεις να ακους την καθε λεπτομερεια οταν εισε μεσα στο παιχνιδι?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Επεξ/σία από powerblade
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είμαι σίγουρος ποιός δουλεύει ποιόν εδώ πέρα...... 

Επεξ/σία από black66.gr
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...