voltmod Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Το Facebook ανακοίνωσε πρόσφατα ότι περισσότεροι από 800 χιλιάδες χρήστες επηρεάστηκαν από ένα bug που ξεμπλοκάρισε ορισμένους χρήστες από αυτούς που είχαν αποκλείσει προηγουμένως στο κοινωνικό δίκτυο. Παρόλο που δεν αποκατέστησε συνδέσεις με φίλους που βρίσκονταν υπό καθεστώς αποκλεισμού, το bug «άνοιξε» τη δυνατότητα αποστολής μηνύματος από όσους ξεμπλοκαρίστηκαν στους χρήστες του κοινωνικού δικτύου που τους είχαν μπλοκάρει. Το Facebook αυτή τη περίοδο έχει να αντιμετωπίσει τη δυσπιστία τόσο του κόσμου όσον αφορά στην προστασία της ιδιωτικότητας, όσο και των αρχών κυρίως μετά το σκάνδαλο με τη Cambridge Analytica και ένα bug που άλλαξε τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας 14 εκατομμυρίων ανθρώπων στις αρχές του προηγούμενου μήνα. Σε αυτή τη περίπτωση, ένα λάθος σε κάποιον αλγόριθμο είχε ως αποτέλεσμα να παρακαμφθούν οι προσωπικές ρυθμίσεις ιδιωτικότητας των χρηστών και να οριστεί ως προεπιλογή «η δημόσια» προβολή των νέων αναρτήσεων τους (που προορίζονταν για παράδειγμα για μικρότερες ομάδες επιλεγμένων επαφών κ.ά). Τώρα, το ξεμπλοκάρισμα αποκλεισμένων λογαριασμών χωρίς την συγκατάθεση των χρηστών που είχαν εκμεταλλευτεί τη δυνατότητα αποκλεισμού, αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό παράπτωμα για το Facebook. Το Facebook υποστηρίζει ότι ειδοποίησε όλους τους χρήστες που επηρεάστηκαν από το πρόβλημα με το “unblocking”. Το bug έχει αντιμετωπιστεί τώρα, και όσοι χρήστες ξεμπλοκαρίστηκαν έχουν αποκλειστεί ξανά. Engadget Διαβάστε ολόκληρη την άρθρο
christospvl Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Η τελεια δικαιολογια για να στειλεις σε ''πρωην''.. Στα οπλα αδερφια! 1
aris1986 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Τους έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία αν είναι να το πούμε αλλιώς. 1
basilis_k6 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 πρωτα να εξηγησεις πως έστειλες γυμνή φωτο στη γειτόνισα απο το galaxy και τώρα γιατι την ξεμπλόκαρες. 4
Extinction Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Ευχαριστούμε για την ευγενή προσφορά του Facebook. Αν δεν ήταν αυτό το bug δεν θα μάθαινα για την πρώην μου. 😂😂 Πάντως έλαβα ειδοποιήση ότι τα αρχεία μου είχαν μοιραστεί με το σκάνδαλο και επίσης ξανά ότι οι δημοσιεύσεις μου έγιναν δημόσιες για ένα διάστημα πρόσφατα αλλά εξακολουθώ να βλέπω ανθρώπους να κλαίγονται για τα προσωπικά τους δεδομένα. Λες και θέλει IQ 100+ για να καταλάβει κάποιος ότι από την στιγμή που δημιουργείς ένα λογαριασμό στο FB ξεκινάει το φακελομα 😂 και στην τελική με δική τους επιλογή τα ανεβάζουν όλα.. 1 1
Antretng Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Η Φιόνα μοναδική μου αγάπη μετά από αυτό με είδε με την Πέγκυ την άλλη μοναδική μου αγάπη... 1
BurnedPriest Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Βλέπω θέμα που έχει την λέξη "facebook" στον τίτλο οπότε θα πω ότι εγώ το έκλεισα και αυτομάτως απέκτησα γυναίκα και 4 παιδιά. 2
mants118 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 πέρα από τέτοιες βλακείες, πραγματικά είναι τόσο βαρετό όσο αυτοί που έχεις φίλους ή ακολουθείς!
nhzt Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Φτου !!! γιατί να μην γίνεται κάτι τέτοιο και στο twitter ; Περιμένω κάποιον να με ξεμπλοκάρει, να του τα χώσω για να με ξαναμπλοκάρει.... 😄😄😄
Jophiel Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Κάτι σαν το κουτί της Πανδώρας: άνοιξε και βγήκε η σάρα και η μάρα (τρολλς, πέφτουλες κ.α.)... Ευτυχώς τους ξαναμάζεψαν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα