Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω ενα iphone 6s plus του οποιου η διαρκεια της μπαταριας εχει πεσει σημαντικα. Το κινητο ειναι αγορασμενο τον Μαρτιο του 2017. Αν το παω στην infoquest και τους ζητησω αλλαγη θα μου την δωσουν δωρεαν την μπαταρια, ή επειδη εχει περασει ο πρωτος χρονος θα ζητησουν χρηματα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, technology_guy είπε

Καλησπερα. Εχω ενα iphone 6s plus του οποιου η διαρκεια της μπαταριας εχει πεσει σημαντικα. Το κινητο ειναι αγορασμενο τον Μαρτιο του 2017. Αν το παω στην infoquest και τους ζητησω αλλαγη θα μου την δωσουν δωρεαν την μπαταρια, ή επειδη εχει περασει ο πρωτος χρονος θα ζητησουν χρηματα?

Συνήθως η μπαταρία έχει 6 ή 12 μήνες εγγύηση από την αρχική ημερομηνία της απόδειξης.

Παρ ολ αυτά δες μήπως σε καλύπτει βάση s/n το πρόγραμμα, γιατί βλέπω πως έχει κάλυψη 36 μήνες από την αναγραφόμενη ημερομηνία στην απόδειξη αγοράς

https://www.apple.com/gr/support/iphone6s-unexpectedshutdown/

Δημοσ.

H συσκευή έχει 2 χρόνια εγγύηση βάση οδηγίας. Ο 2ος χρόνος είναι κανονινά του πωλητή. Όπως και να 'χει όμως είναι υποχρεωμένοι να το δούνε στο σέρβις. Θα ξεκινούσα με Document. Για την Infoquest τελευταία ακούγονται παράπονα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θέλει πολύ προσοχή γιατί μπορεί το πρόβλημα να είναι και στην πλακέτα.

Αν είναι έτσι ακόμα και μπαταρία να αλλάξεις το ίδιο θα είναι .

Η μπαταρία του ποσό γρήγορα πέφτει ;

Επεξ/σία από Appleiphonemaster

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...