technology_guy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Καλησπερα. Εχω ενα iphone 6s plus του οποιου η διαρκεια της μπαταριας εχει πεσει σημαντικα. Το κινητο ειναι αγορασμενο τον Μαρτιο του 2017. Αν το παω στην infoquest και τους ζητησω αλλαγη θα μου την δωσουν δωρεαν την μπαταρια, ή επειδη εχει περασει ο πρωτος χρονος θα ζητησουν χρηματα?
kormos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, technology_guy είπε Καλησπερα. Εχω ενα iphone 6s plus του οποιου η διαρκεια της μπαταριας εχει πεσει σημαντικα. Το κινητο ειναι αγορασμενο τον Μαρτιο του 2017. Αν το παω στην infoquest και τους ζητησω αλλαγη θα μου την δωσουν δωρεαν την μπαταρια, ή επειδη εχει περασει ο πρωτος χρονος θα ζητησουν χρηματα? Συνήθως η μπαταρία έχει 6 ή 12 μήνες εγγύηση από την αρχική ημερομηνία της απόδειξης. Παρ ολ αυτά δες μήπως σε καλύπτει βάση s/n το πρόγραμμα, γιατί βλέπω πως έχει κάλυψη 36 μήνες από την αναγραφόμενη ημερομηνία στην απόδειξη αγοράς https://www.apple.com/gr/support/iphone6s-unexpectedshutdown/
SaFiS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 H συσκευή έχει 2 χρόνια εγγύηση βάση οδηγίας. Ο 2ος χρόνος είναι κανονινά του πωλητή. Όπως και να 'χει όμως είναι υποχρεωμένοι να το δούνε στο σέρβις. Θα ξεκινούσα με Document. Για την Infoquest τελευταία ακούγονται παράπονα...
Appleiphonemaster Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα θέλει πολύ προσοχή γιατί μπορεί το πρόβλημα να είναι και στην πλακέτα. Αν είναι έτσι ακόμα και μπαταρία να αλλάξεις το ίδιο θα είναι . Η μπαταρία του ποσό γρήγορα πέφτει ; Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από Appleiphonemaster
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα