kesogdem Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Εχω ενα λάπτοπ Dell inspiron 1545 και εδώ και δυό μήνες δεν μπορει να αναβαθμισθει στην εκδοση 1803 των windows 10. Μεσω του windows update φορτώνει την ενημέρωση και κατα την εγκατάσταση φθανει στο 75% και σβήνει χωρίς να κανει επανεκκίνηση.Αυτό μπορει να το εχει κανει μεχρι τώρα και 20 φορές. Προσπάθησα να εγκαταστήσω την εκδοση αυτή και μεσω DVD αλλά και πάλι τα ιδια.Αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει γιατι εχουν παθει τα νεύρα μου!!!!!!!!!
darks1de Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Κατέβασε Media Creation Tool. Κανε το Upgrade απο εκει
kesogdem Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, darks1de είπε Κατέβασε Media Creation Tool. Κανε το Upgrade απο εκει Το δοκίμασα και αυτό. Ιδια γεύση!
micos000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μήπως ανεβάζει θερμοκρασίες και κλείνει για προστασία;
kesogdem Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, micos000 είπε Μήπως ανεβάζει θερμοκρασίες και κλείνει για προστασία; Η αλήθεια ειναι οτι ζεσταίνεται λίγο. Οταν ομως προσπαθώ μεσω DVD γιατί μου κανει τα ιδια; Πρίν απο λίγο ξαναπροσπάθησε μεσω windows update να αναβαθμισθει αλλά και πάλι απέτυχε βγάζοντας το σφάλμα : Παρουσιάστηκαν προβλήματα κατά την εγκατάσταση ορισμένων ενημερώσεων, αλλά θα δοκιμάσουμε ξανά αργότερα. Εάν εξακολουθεί να εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα και επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στο web ή να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη για πληροφορίες, ενδεχομένως να σας βοηθήσουν τα εξής:Ενημέρωση δυνατοτήτων για τα Windows 10, έκδοση 1803 - Σφάλμα 0xc1900130
micos000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Πήγαινε με δεξί κλικ στη σημαία της έναρξης και επέλεξε "Γραμμή εντολών (Διαχειριστής)" Μόλις ανοίξει δώσε sfc /scannow (έχει κενό μετά το sfc και πριν την / ). Άστο να τελειώσει και κάνε επανεκκίνηση (όχι τερματισμό). Μόλις επανέλθει, αφού έχεις τα 10 σε dvd τρέξε το setup.exe μέσα από το dvd και προχώρα σε ενημέρωση.
doctorized Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Έχω κι εγώ παρόμοιο χειρότερο πρόβλημα που το ανάρτησα εδώ. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει γιατί έχω μείνει χωρίς λάπτοπ.
kesogdem Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 19 ώρες πριν, micos000 είπε Πήγαινε με δεξί κλικ στη σημαία της έναρξης και επέλεξε "Γραμμή εντολών (Διαχειριστής)" Μόλις ανοίξει δώσε sfc /scannow (έχει κενό μετά το sfc και πριν την / ). Άστο να τελειώσει και κάνε επανεκκίνηση (όχι τερματισμό). Μόλις επανέλθει, αφού έχεις τα 10 σε dvd τρέξε το setup.exe μέσα από το dvd και προχώρα σε ενημέρωση. Τελικά δεν εγινε τίποτε. Με οποιο τροπο προσπαθήσω να κανω upgrade η προσπάθεια σταματα στο 75% με μήνυμα " Σφάλμα 0xC1900101 - 0x4000D Ηεγκατάσταση απέτυχε στο στάδιο SECONT_BOOT με σφάλμα κατα την λειτοργία MIGRATE_DATA
micos000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν έχεις antivirus απεγκατέστησε το ή αν έχεις τον defender απενεργοποίησε την προστασία σε πραγματικό χρόνο από την προστασία από ιούς. Επίσης έλεγξε το σύστημα για προβληματικούς drivers. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από micos000
kesogdem Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, micos000 είπε Αν έχεις antivirus απεγκατέστησε το ή αν έχεις τον defender απενεργοποίησε την προστασία σε πραγματικό χρόνο από την προστασία από ιούς. Επίσης έλεγξε το σύστημα για προβληματικούς drivers. antivirus εχω αυτόν των windows Πώς ελέγχω για προβληματικούς drivers; Εχω ενα πρόγραμμα το driver_booster και κάνω μ άυτό ενημερώσεις Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από kesogdem
micos000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, kesogdem είπε Εχω ενα πρόγραμμα το driver_booster και κάνω μ άυτό ενημερώσεις ...και πιθανόν αυτό να τα έκανε μαντάρα. Στα 10άρια δε βάζεις τέτοια προγράμματα. Ότι ενημερώσεις σε οδηγούς θα γίνουν θα είναι είτε από τα windows είτε χειροκίνητα π.χ. οδηγοί κάρτας γραφικών. Αυτά τα boosters δε μ' αρέσουν εμένα ενώ άλλοι τα έχουν πολύ ψηλά.
kesogdem Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Τελικά εκανα format προσπάθησα να φορτώσω τα 1803 απο ISO τίποτε. Ξανα format φόρτωση τα 1709, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ drivers εναν-εναν μεσω windows αναμονη για upgrade σε 1803 και πάλι τζίφος. Τι μπορει να φταίει;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα. Αυτό που φταίει είναι, ότι το λαπτοπ είναι ασύμβατο με τα win 10. Ή μένεις με την 1709 μέχρι όσο πάει ή βάζεις linux ή πάλι τα 7αρια, τσάμπα παιδεύεσαι με τα 10ρια.
kesogdem Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 57 λεπτά πριν, dimitris85 είπε Καλησπέρα. Αυτό που φταίει είναι, ότι το λαπτοπ είναι ασύμβατο με τα win 10. Ή μένεις με την 1709 μέχρι όσο πάει ή βάζεις linux ή πάλι τα 7αρια, τσάμπα παιδεύεσαι με τα 10ρια. Κατι τέτοιο υποψιάζομαι και γώ. Πώς ομως σταματώ το windows update. απο το να προσπαθει να εγκαταστήσει την 1803;
sistah Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πας εδω, κανεις scroll down εκει που γραφει "Download the "Show or hide updates" troubleshooter package now." και το κατεβαζεις. Με το που το ανοιξεις πας στο advanced και τσετικαρεις το "Apply repairs automatically." και πατας next. Θα κανει πολυ ωρα να κανει search, οταν τελειωσει θα επιλεξεις το "Hide updates" και θα επιλεξεις το "Feature update to Windows 10, version 1803" και μετα next. Ενημερωτικα, αυτη η μεθοδος ειναι αποτελεσματικη σε συνδιασμο με το modification του group policy για να μην κανoυν αυτοματα updates τα win10. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από sistah
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα