rovgio Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Παιδια γνωριζει κανενας στην περιπτωση του doa αν αναφερθει η βλαβη εντος 7 ημερων και ερθει τεχνικος εντος των 7 ημερων αλλα η απαντηση απο το service δοθει μετα τις 7 ημερες με καλυπτει μετα το doa εφοσον η βλαβη εχει δηλωθει μεσα στην περιοδο των 7 ημερων?
alexakos89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το καλύτερο που έχεις να κανείς είναι να ρωτήσεις τους ίδιους. γιατι δεν την πηγές πίσω δεν καταλαβαίνω και εμπλεξες με σονυ. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από alexakos89
rovgio Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Και σε εκεινους να την πηγαινα παλι θα επρεπε να παει στο service της sony για να διαπιστωθει το προβλημα μιας και μιλαμε για πιξελ. 2 ώρες πριν, alexakos89 είπε Το καλύτερο που έχεις να κανείς είναι να ρωτήσεις τους ίδιους. γιατι δεν την πηγές πίσω δεν καταλαβαίνω και εμπλεξες με σονυ. Ο γνωστος μου που δουλευει εκει μου ειπε οτι εφοσον το προβλημα εχει δηλωθει μεσα στην πρωτη εβδομαδα ειμαι οκ σε αυτο το θεμα. Απο την αλλη μου ειπε οτι αν δεν δωσει η sony το οκ αυτοι δεν εχουν να κανουν. Τωρα ποιος λεει αληθεια κ ποιος ψεματα δεν ξερω. Ελπιζω οτι εφοσον αλλαχτηκε η πρωτη με 1 πιξελ τοτε δεν εχουν δικαιολογια την δευτερη με 2 πιξελ να μην την αλλαξουν παλι. Αλλιως θα εχουμε τρεχαματα με συνηγορους του καταναλωτη κ τετοια αν και δεν θελω να το φτασω μεχρι εκει.
alexakos89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, rovgio είπε Και σε εκεινους να την πηγαινα παλι θα επρεπε να παει στο service της sony για να διαπιστωθει το προβλημα μιας και μιλαμε για πιξελ. Ο γνωστος μου που δουλευει εκει μου ειπε οτι εφοσον το προβλημα εχει δηλωθει μεσα στην πρωτη εβδομαδα ειμαι οκ σε αυτο το θεμα. Απο την αλλη μου ειπε οτι αν δεν δωσει η sony το οκ αυτοι δεν εχουν να κανουν. Τωρα ποιος λεει αληθεια κ ποιος ψεματα δεν ξερω. Ελπιζω οτι εφοσον αλλαχτηκε η πρωτη με 1 πιξελ τοτε δεν εχουν δικαιολογια την δευτερη με 2 πιξελ να μην την αλλαξουν παλι. Αλλιως θα εχουμε τρεχαματα με συνηγορους του καταναλωτη κ τετοια αν και δεν θελω να το φτασω μεχρι εκει. Στο doa δεν πάει σονυ. Όταν χρειάστηκε για μια σονυ την πήγα Public και μου την άλλαξαν επιτόπου. Το θέμα είναι μην πει όχι γιατί μετά το κατάστημα δεν νομίζω να θέλει να φάει 1000+ ευρώ. Αλλά μακαρι να είμαι λάθος και να πάνε όλα καλά.
rovgio Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, alexakos89 είπε Στο doa δεν πάει σονυ. Όταν χρειάστηκε για μια σονυ την πήγα Public και μου την άλλαξαν επιτόπου. Το θέμα είναι μην πει όχι γιατί μετά το κατάστημα δεν νομίζω να θέλει να φάει 1000+ ευρώ. Αλλά μακαρι να είμαι λάθος και να πάνε όλα καλά. Τι προβλημα ειχες τοτε με την sony?
alexakos89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, rovgio είπε Τι προβλημα ειχες τοτε με την sony? Μου την έφεραν με χάλια συσκευασία και είχε ανοιχτεί. Τους το είπα και μου έδωσαν άλλη χωρίς να την ελέγξουν.
rovgio Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, alexakos89 είπε Μου την έφεραν με χάλια συσκευασία και είχε ανοιχτεί. Τους το είπα και μου έδωσαν άλλη χωρίς να την ελέγξουν. Εμενα παλι ειναι αλλη περιπτωση μιας και με τα πιξελ ειναι πιο πολυπλοκο το θεμα. Ακομα κ οχι να μου πουν παντως δεν ξερουν τι τους περιμενει, δεν θα τους αφησω ησυχους.
alexakos89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, rovgio είπε Εμενα παλι ειναι αλλη περιπτωση μιας και με τα πιξελ ειναι πιο πολυπλοκο το θεμα. Ακομα κ οχι να μου πουν παντως δεν ξερουν τι τους περιμενει, δεν θα τους αφησω ησυχους. Εσένα θεωρείτε doa. Εμένα μου έκανα απλά εξυπηρέτηση. Να τους κυνηγήσεις εννοείται.
kyriakidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, alexakos89 είπε Εσένα θεωρείτε doa. Εμένα μου έκανα απλά εξυπηρέτηση. Να τους κυνηγήσεις εννοείται. Τα καμένα pixel δεν θεωρούνται απαραίτητα doa , δεν δίνουν όλες η οθόνες ή tv 0 dead pixel εγγύηση
alexakos89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, kyriakidis είπε Τα καμένα pixel δεν θεωρούνται απαραίτητα doa , δεν δίνουν όλες η οθόνες ή tv 0 dead pixel εγγύηση Όταν είσαι μέσα στις 7 ημέρες του doa οτιδήποτε προβλήμα της τηλεορασης είναι doa. Μετά τις 7 ημέρες ισχύει η εγγύηση της σονυ η της κάθε εταίριας. Πιστεύεις ότι αν πήγαινε σε κατάστημα με κανένα πιξελ και απαιτούσε μ λεφτά η άλλη δεν θα το έκαναν; Είναι αναγκασμένοι γιατί είναι ελαττωματικό προϊόν.
rovgio Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Εφοσον το εχω δηλωσει εντος doa και ηρθε ο τεχνικος εντος doa σπιτι για να εξακριβωσει το προβλημα κ να βγαλει φωτογραφιες ειμαι καλυμμενος. Επισης θεωρω οτι εφοσον στην πρωτη μου εκαναν αντικατασταση για ενα κολλημενο pixel τωρα που εχει 2 δεν τους παιρνει να μην ξανακανουν. Αλλιως θα απαιτησω να μου κανουν πιστωση στο καταστημα να αγορασω αλλη μαρκα ή μετα το ψαχνω με συνηγορο του καταναλωτη. Αυτο ειναι το ακραιο σεναριο, λογικα σημερα περιμενω απαντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα