pier88 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, l337 είπε Ενώ πριν πόσο είχες; Είχα 9 snr όπως όλες οι γραμμές του οτε.Το 6 το βάζουν σε τέτοιες περιπτώσεις (απόστασης) για να πιάσεις λίγο παραπάνω ταχύτητα.
l337 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, pier88 είπε Είχα 9 snr όπως όλες οι γραμμές του οτε.Το 6 το βάζουν σε τέτοιες περιπτώσεις (απόστασης) για να πιάσεις λίγο παραπάνω ταχύτητα. Κακώς σου κατεβάσανε το snr στα 6db. Πάρε τους τηλέφωνο να σου αλλάξουν profile και να ανέβει το snr. Έτσι δεν θα έχεις και αποσυνδέσεις. 3 λεπτά πριν, pier88 είπε ...για να πιάσεις λίγο παραπάνω ταχύτητα. Το ζήτημα σου δεν είναι να έχεις λίγο παραπάνω ταχύτητα αλλά σταθερή γραμμή. 1
pier88 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, divo είπε κατι εχεις μπερδέψει. Οταν εχεις αποσυδνεσεις σε χαμιλοτερο προφιλ σε βαζουν οχι σε μεγαλυτερο Ξαναλέω,το είχα δηλώσει βλάβη γιατί η ταχύτητα ανεβοκατέβαινε συνέχεια.Έπιανα μια 1 μία 6 και αυτοί έκριναν ότι έπρεπε να κάνουν αυτό.Κερδισα σε ταχύτητα έχασα σε αποσυνδέσεις. Με λίγα λόγια είμαι σε προβληματική περιοχή και δεν θέλω να πάω σε voip υπό αυτές τις συνθήκες.Αν ποτέ έρθει αναβάθμιση και σε μας πολύ ευχαρίστως θα έκανα την αλλαγή.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, pier88 είπε 6άρα γραμμή με 50 line attenuation και 6 snr= αποσυνδέσεις η κάνω λάθος; 3.5 στο χωριό σαν voip και δεν έχω κανένα θέμα. Ισα ίσα μάλλον αυξήθηκε και η ποιότητα του από άποψη συνοχής. Δεν βλέπω λόγο να φοβάσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα