lamkon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Region lock (πχ UK) δεν εχω ακούσει ποτε ούτε σε iPhone παντως! Κλειδωμενη συσκευη σε πάροχο (πχ Ο2) ναι. SIM locked λεγεται αλλα εκει μπορει να στην ξεκλειδωσει ο πάροχος. Μηπως σου ειπαν το τελευταιο; Κοιτας για SIM free αλλα εαν ειναι locked αναφερεται και ο παροχος. Δε μου άφησαν περιθώριο να επιλέξω! Μου είπαν να βρω από αλλού συσκευή!!!
SeNNinhA Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, lamkon είπε Δε μου άφησαν περιθώριο να επιλέξω! Μου είπαν να βρω από αλλού συσκευή!!! Μα δεν σκοπευες να το παρεις απο αυτους. Ξαναλεω οτι region locked συσκευη δεν εχω ακουσει. Locked σε παροχο ναι. Οποτε οι συσκευες που ανεφερες στην αρχη δεν βλεπω τον λογο να μην λειτουργουν με ελληνικη sim εφοσον δεν ειναι κλειδωμενες σε παροχο. Γνωμη μου.
lamkon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Στις 6/7/2018 στις 9:03 ΜΜ, SeNNinhA είπε Μα δεν σκοπευες να το παρεις απο αυτους. Ξαναλεω οτι region locked συσκευη δεν εχω ακουσει. Locked σε παροχο ναι. Οποτε οι συσκευες που ανεφερες στην αρχη δεν βλεπω τον λογο να μην λειτουργουν με ελληνικη sim εφοσον δεν ειναι κλειδωμενες σε παροχο. Γνωμη μου. Θα προτιμούσα να το πάρω από τη vodafone uk, αν η τιμή ήταν ανταγωνιστική και γι' αυτό ήταν η πρώτη μου επιλογή. Σκέφτηκα μάλιστα ότι ίσως θα μπορούσα να πάρω κάποια επιδότηση, σκεπτόμενος ότι vodafone gr = vodafone uk (κάτι που προφανώς δεν ισχύει). Όπως και να ΄χει περιμένω ακόμα να μου απαντήσουν από τα δύο sites που βρίσκω σε καλή τιμή το redmi note 5 αν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τη συσκευή με την ελληνική sim. Στα χαρακτηριστικά της συσκευής πάντως βλέπω 2G Network 1800MHZ, 1900MHZ, 850MHZ, 900MHZ 3G Network 1900MHZ, 2100MHZ, 850MHZ, 900MHZ 4G Network (B20) 800MHZ, 1700MHZ, 1800MHZ, 2100MHZ, 2300MHZ, 2600MHZ, 850MHZ, 900MHZ οπότε φαντάζομαι πως θα είμαι ok! Κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των δύο sites είναι .uk, έχουν έδρα το Χονγκ - Κονγκ. Έτσι συνηθίζεται;
SeNNinhA Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Ναι. Ειναι κινεζομαγαζα. Προσοχη με αυτους μην την πατησεις με κανενα τελωνειο.
lamkon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Ναι. Ειναι κινεζομαγαζα. Προσοχη με αυτους μην την πατησεις με κανενα τελωνειο. Ωχ... Αυτή την παράμετρο δεν την είχα σκεφτεί! Βέβαια, το ένα από τα δύο "μαγαζιά" υπάρχει στο αγγλικό σκρουτζ (https://www.eglobalcentraluk.com/xiaomi-redmi-note-5-4gb-64gb-dual-sim-blue.html) αν και εκεί έχει μόνο την έκδοση 3/32 (https://www.scrooge.co.uk/s/980486/Xiaomi-Redmi-5-3GB-32GB.html?from=catspan&keyphrase=redmi+5+note).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα