mike299 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2018 15 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε https://www.asus.com/us/Monitors/ROG-SWIFT-PG35VQ/ Αυτό Σε ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά το γραφείο δεν χωράει UW, έπρεπε να είχα αναφέρει έως 27". Εντωμεταξύ προσπάθησα να βγάλω άκρη μόνος μου αλλά το site της ASUS είναι ότι νάνε, βάζεις ως φίλτρο hdr ή gsync και δεν εμφανίζει καν την PG35VQ ως επιλογή.
thanosAIAS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Είναι πραγματικό 10bit panel ή 8bit + frc ???
Acmilangr2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, thanosAIAS είπε Είναι πραγματικό 10bit panel ή 8bit + frc ??? 8bit + frc
mtifosi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 14/9/2018 στις 4:34 ΜΜ, Acmilangr2 είπε 8bit + frc Acmilan πως σου φαινεται η χρηση των windows ή το κειμενο πχ σε games στις 27 ιντσες με 4Κ αναλυση...?
Acmilangr2 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, mtifosi είπε Acmilan πως σου φαινεται η χρηση των windows ή το κειμενο πχ σε games στις 27 ιντσες με 4Κ αναλυση...? Στα Windows 10 χρειάζεται 150% scale. αλλιώς όλα είναι πολύ μικρά. Στα παιχνίδια είναι μια χαρά. 1
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δεν το πιστεύω. Τόσο καιρό είχα πρόβλημα με πολλά παιχνίδια στο HDR γιατί τα χρώματα ήταν ξεθωριασμένα (FM7,origins,injustice) και σήμερα βρήκα την λύση... Το RTSS του MSI Afterburner ήταν η αιτία... Μόλις το έκλεισα λύθηκε το πρόβλημα 1 1
NoiSy MaN Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Δεν το πιστεύω. Τόσο καιρό είχα πρόβλημα με πολλά παιχνίδια στο HDR γιατί τα χρώματα ήταν ξεθωριασμένα (FM7,origins,injustice) και σήμερα βρήκα την λύση... Το RTSS του MSI Afterburner ήταν η αιτία... Μόλις το έκλεισα λύθηκε το πρόβλημα Εμένα δε μου δημιούργησε κάποιο θέμα σε όσα hdr games έτυχε να παίξω μέχρι τώρα, ωσπου αγόρασα προχθές το odyssey. 2 ώρες πάλευα μέχρι που απλά αποφάσισα να το παίξω χωρίς hdr. Συνέχισα να το ψάχνω στα ιντερνετς όμως, μέχρι που βρήκα στο reddit έναν που έλεγε ότι το afterburner είναι η αιτία. Αχ αυτό το PC gaming.
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, NoiSy MaN είπε Εμένα δε μου δημιούργησε κάποιο θέμα σε όσα hdr games έτυχε να παίξω μέχρι τώρα, ωσπου αγόρασα προχθές το odyssey. 2 ώρες πάλευα μέχρι που απλά αποφάσισα να το παίξω χωρίς hdr. Συνέχισα να το ψάχνω στα ιντερνετς όμως, μέχρι που βρήκα στο reddit έναν που έλεγε ότι το afterburner είναι η αιτία. Αχ αυτό το PC gaming. Εγώ μήνες τώρα δεν μπορούσα σε πολλά παιχνίδια.....
NoiSy MaN Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Εγώ μήνες τώρα δεν μπορούσα σε πολλά παιχνίδια..... Από αυτά που έβαλες στην παρένθεση δεν έχω παίξει κανένα είναι η αλήθεια.
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 38 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε Από αυτά που έβαλες στην παρένθεση δεν έχω παίξει κανένα είναι η αλήθεια. Τι οθονη έχεις;
NoiSy MaN Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Τι οθονη έχεις; TV, όχι οθόνη. Sony XF9005
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα