Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Σε ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά το γραφείο δεν χωράει UW, έπρεπε να είχα αναφέρει έως 27".

Εντωμεταξύ προσπάθησα να βγάλω άκρη μόνος μου αλλά το site της ASUS είναι ότι νάνε, βάζεις ως φίλτρο hdr ή gsync και δεν εμφανίζει καν την PG35VQ ως επιλογή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 14/9/2018 στις 4:34 ΜΜ, Acmilangr2 είπε

8bit + frc

Acmilan πως σου φαινεται η χρηση των windows ή το κειμενο πχ σε games στις 27 ιντσες με 4Κ αναλυση...?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mtifosi είπε

Acmilan πως σου φαινεται η χρηση των windows ή το κειμενο πχ σε games στις 27 ιντσες με 4Κ αναλυση...?

Στα Windows 10 χρειάζεται 150% scale. αλλιώς όλα είναι πολύ μικρά. 

Στα παιχνίδια είναι μια χαρά. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν το πιστεύω.

Τόσο καιρό είχα πρόβλημα με πολλά παιχνίδια στο HDR γιατί τα χρώματα ήταν ξεθωριασμένα (FM7,origins,injustice) και σήμερα βρήκα την λύση...

Το RTSS του MSI Afterburner ήταν η αιτία... Μόλις το έκλεισα λύθηκε το πρόβλημα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Δεν το πιστεύω.

Τόσο καιρό είχα πρόβλημα με πολλά παιχνίδια στο HDR γιατί τα χρώματα ήταν ξεθωριασμένα (FM7,origins,injustice) και σήμερα βρήκα την λύση...

Το RTSS του MSI Afterburner ήταν η αιτία... Μόλις το έκλεισα λύθηκε το πρόβλημα

Εμένα δε μου δημιούργησε κάποιο θέμα σε όσα hdr games έτυχε να παίξω μέχρι τώρα,  ωσπου αγόρασα προχθές το odyssey. 2 ώρες πάλευα μέχρι που απλά αποφάσισα να το παίξω χωρίς hdr. Συνέχισα να το ψάχνω στα ιντερνετς όμως, μέχρι που βρήκα στο reddit έναν που έλεγε ότι το afterburner είναι η αιτία. Αχ αυτό το PC gaming. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NoiSy MaN είπε

Εμένα δε μου δημιούργησε κάποιο θέμα σε όσα hdr games έτυχε να παίξω μέχρι τώρα,  ωσπου αγόρασα προχθές το odyssey. 2 ώρες πάλευα μέχρι που απλά αποφάσισα να το παίξω χωρίς hdr. Συνέχισα να το ψάχνω στα ιντερνετς όμως, μέχρι που βρήκα στο reddit έναν που έλεγε ότι το afterburner είναι η αιτία. Αχ αυτό το PC gaming. 

Εγώ μήνες τώρα δεν μπορούσα σε πολλά παιχνίδια..... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Εγώ μήνες τώρα δεν μπορούσα σε πολλά παιχνίδια..... 

Από αυτά που έβαλες στην παρένθεση δεν έχω παίξει κανένα είναι η αλήθεια.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε

Από αυτά που έβαλες στην παρένθεση δεν έχω παίξει κανένα είναι η αλήθεια.

Τι οθονη έχεις; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...