Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν παιζει συγκριση το ξερουμε. Αλλα ποιος καθεται να πληρωνει για εξτα ηχεια, μερος, 10 καλωδια και ενα χαμό

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, firepc είπε

δεν παιζει συγκριση το ξερουμε. Αλλα ποιος καθεται να πληρωνει για εξτα ηχεια, μερος, 10 καλωδια και ενα χαμό

Αρκετοι,απλα αγοραζουν αναλογου μεγεθους ηχεια(δηλαδη να μην πιανουν πολυ χωρο) 

Επισης αν δεν κανω λαθος οι περισσοτεροι μεχρι 24-25αρες οθονες εχουν στα γραφεια(λιγοι ειμαστε που εχουμε 27+ιντσες οθονες) :P

1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Δεν έχει ηχεία θα την στείλω πισω 

:P

Πλακα πλακα το ανεφερε πουθενα στο Newegg αυτο?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Πλακα πλακα το ανεφερε πουθενα στο Newegg αυτο?

Σε chat μου είπαν ναι. Βέβαια το chat είναι ανεπίσημο... 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Σε chat μου είπαν ναι. Βέβαια το chat είναι ανεπίσημο... 

Το λεω γιατι δεν ειδα καπου να το αναφερει στο Newegg σε φαση ''no buit in speakers''αλλα αφου τουλαχιστον σε ενημερωσαν καπως παλι καλα.

Παντως μιλωντας για Newegg βλεπω παραπονα για dead pixels κλασσικα.

Αλλοι βλεπω αναφερουν το φανακι που ειπες και εσυ οτι κανει λενε αρκετο θορυβο.

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236885&cm_re=asus_pg27uq-_-24-236-885-_-Product

Σαν εικονα βεβαια πρεπει να δινει πονο.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

απο newegg αμερικής κοντά στα 2000

καλη τιμή, θα είμαι NYC Σεπτέμβριο, δεν έχει και tax για NYC το newegg οποτε θα περιμένω να την φέρω από εκεί, ελπίζω να μπορέσω εύκολα να την βολέψω στην βαλίτσα για επιστροφή στην Ελλάδα 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από καθαρή εγκατάσταση των windows έπαιξε κανονικά το Mass Effect Andromeda και το HDR  έδειξε τα δόντια του. Οι λάμψεις απο εκρήξεις, σπίθες κλπ είναι απίστευτες. Η μόνη μου ένσταση είναι πως σε κάποια μεγάλα σημεία με έντονο φως θα έπρεπε να μήν είναι τόσο έντονο (πχ κοιτώντας τον ουρανό με τον ήλιο). Αυτό λογικά είναι θέμα παιχνιδιού και όχι οθόνης.

Επίσης τώρα μετά το Format που έκανα μπορώ να δώ και DEMO βίντεο 4K/HDR/60fps (πριν είχα τρελά stuterings). Δυστυχώς κάποια πράγματα δεν περιγράφονται. Πρέπει να τα δεις από κοντά.

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.

Έκανα δοκιμή και το Resident Evil 7.

Σε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλοφτιαγμένο το HDR. Σου βάζει τέστ φωτεινότητας πρίν ξεκινήσει για να ρυθμιστεί σωστά.

Μέσα στο παιχνίδι δεν είναι τα πάντα φωτεινά (όπως στο far cry) αλλά αυτά που πρέπει.

Τελική είμαι ερωτευμένος με την οθόνη.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι μονο το Hdr που κανει την διαφορα.

Ειναι και η μεταβαση που εκανες σε g sync,τα 144hz που επισης δεν ειχες προηγουμενως,το καλυτερο panel σε αποδοση και παει λεγοντας.

Ειναι λογικο να εισαι ενθουσιασμενος μιας ειναι αλμα η μεταβαση οταν κανει καποιος απο μη gaming monitor σε καλό(και ακριβο)gaming monitor που μονο αν το δει με τα ματια του ο ιδιος θα το καταλαβει.

Αυτο θα το καταλαβεις αν δοκιμασεις και ορισμενα online παιχνιδια να δεις τα 144hz στην πραξη σε σχεση με τα 60 που επαιζες ως τωρα,πως θα σου φανει μετα απο λιγες μερες.

ΓΙαυτο περιμενω πως και πως τις επομενες καρτες για να κανω και εγω την αναλογη αναβαθμιση(σε σχεση με την σαπια οθονη που εχω προς το παρον μεινει).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα ένα παιχνίδι που σηκώνει 4k/120fps (FIFA 18) και πραγματικά είναι άλλη εμπειρία παρόλο που δεν έχει γρήγορες σκηνές. Ιδίως στα ριπλέυ βλέπεις πεντακάθαρα όλα χωρίς ίχνος blur effect. 

Γενικά το μάτι ξεκουράζεται πολύ. 

στα 144hz η οθόνη μου έχει πρόβλημα backcrush. Θα διορθωθεί όταν βγάλει η ASUS το Firmware

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.

Έχω καταλάβει πώς όσα παιχνίδια σε βάζουν να καλυμπράρεις το HDR (του τύπου  ανέβασε την μπάρα ώσπου και τα 2 τετράγωνα να εχουν το ίδιο άσπρο) έχουν πολύ καλό αποτέλεσμα.

Τέτοια είναι το Forza Motrsport 7 ,Resident Evil 7, Mass Effect Andromeda.

Θα δοκιμάσω και το Gears Of War 4

Δημοσ.

Το Blooming τελικά είναι πολύ έντονο όταν το δωμάτιο είναι σκοτεινό. Την ημέρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Το Blooming τελικά είναι πολύ έντονο όταν το δωμάτιο είναι σκοτεινό. Την ημέρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα

Στο blooming παιζει σημαντικο ρολο οτι ειναι IPS το Panel και επισης η δουλεια που εχει γινει στον αλγοριθμο για την διαχειριση των local diming zones δεν θα πρεπει να ειναι στο επιπεδο των Sony και Samsung.

Παιδικες ασθενειες της AUO....

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Fotia είπε

Από εγγύηση τι γίνεται ,γιατί τα χρήματα που ζητά δεν είναι και λίγα.

3 χρονια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...