Προς το περιεχόμενο

Private Internet Access VPN 1-Year Subscription ---->12.89eu απο Humble Bundle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tο γνωστό και αρκετά καλό VPN απο Humble Bundle σαν πακέτο Cybersecurity μαζί με άλλα 4 καλούδια στα:

$15 (about €12.89) 1-Year Subscription
5 Devices
New users only

Κανονική τιμή απευθείας από την ιστοσελίδα στα $39.95 ( €34.30 στο xe.com ) δηλαδή περίπου 3πλάσια από το bundle.

Dashlane Premium
1-Year Subscription
New users only MSRP: $39.96

AdGuard Premium
1-Year Subscription
4 Devices MSRP: $46

Private Internet Access

1-Year Subscription5 Devices

New users only

MSRP: $83.40

SpiderOak ONE Secure Cloud Backup
1-Year License
MSRP: $129

ProtonMail Plus
$25 credit
New users only
1 code per account
MSRP: $25

EDIT: Απλά προσθέτω ότι η προσφορά λήγει σε 6 ώρες.

Επεξ/σία από Metalman9
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε νομίζω ότι είναι προσφορά.

Ενδεικτικά, είχα πάρει 3 χρόνια suscription από VPN unlimited με 16$, ενώ και οι τρέχουσες προσφορές για VPN από Stacksocial είναι καλύτερες νομίζω :

https://stacksocial.com/search?cat=477&query=VPN

π.χ. έχει lifetime από RA4W με 9.99$ (δεν την ξέρω την εταιρία), ενώ δίνει και lifetime από σοβαρά VPN με 25$-39$.
Με VPN unlimited είμαι πλήρως ευχαριστημένος 5 χρόνια τώρα.

Υ.Γ. Τα extras που δίνει το cybersecurity δεν τα θεωρώ deal makers.

Επεξ/σία από mpas0u
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mpas0u είπε

Δε νομίζω ότι είναι προσφορά.

Ενδεικτικά, είχα πάρει 3 χρόνια suscription από VPN unlimited με 16$, ενώ και οι τρέχουσες προσφορές για VPN από Stacksocial είναι καλύτερες νομίζω :

https://stacksocial.com/search?cat=477&query=VPN

π.χ. έχει lifetime από RA4W με 9.99$ (δεν την ξέρω την εταιρία), ενώ δίνει και lifetime από σοβαρά VPN με 25$-39$

Ξεκινάμε μεγάλη συζήτηση άμα κάτσουμε να συγκρίνουμε τα διάφορα VPNs.  Ο κάθε καημένος έχει φτιάξει εταιρεία και πουλάει VPN που δεν τα ξέρει η μάνα τους και στο τέλος αντί όντως να  προστατεύει τα δεδομένα σου στο διαδίκτυο εν τέλει με ψιλά γράμματα τα μαζεύει και τα πουλάει παρακάτω.  Το VPN δεν χρησιμοποιείται απλά για να αλλάξεις  το IP σου για θέματα Georestriction, αυτό το κάνουν και τα δωρεάν. To PIA αποδεδειγμένα 2 φορές του ζητήθηκε δικαστικώς να παραδώσει user logs στις ΗΠΑ και δεν παρέδωσε τίποτα γιατί απλά δεν αποθήκευε τίποτα. (Θα μου πεις, ναι σιγά που δεν κρατάνε τίποτα, αλλά αμα ξεκινήσουμε με τις θεωρίες συνωμοσίας δεν θα σταματήσουμε ποτέ.)

Στο λινκ που παρέθεσες βλέπεις ότι τα σοβαρά VPNs (Nord, Pure κτλπ) Ξεκινάνε απο 40usd.

Anw, το κριτήριο για να είναι κάτι προσφορά ειναι 10% άρα αυτό που βρίσκεται στο 1/3 της τιμής μαζί με extras νομίζω οτι περνάει κανονικά σαν προσφορά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμμία αντίρρηση στο θεωρητικό μέρος, κι εγώ αναφέρω ότι τα σοβαρά VPN τα έχει από 25-39USD.
To Humble ποιό VPN service δίνει;

Αλλά νομίζω είναι πολύ μεγαλύτερη προσφορά τα 40$ για lifetime από τα 15$ για 1 χρόνο, και οι προσφορές του stacksocial τρέχουν "συνεχώς".

Anyway, απλά ενημέρωσα και για άλλες εναλλακτικές.

Επεξ/σία από mpas0u
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλη προσφορα ειναι, και το spideroak δεν ειναι της πλακας.

Επεξ/σία από razkal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτός από τα georestriction το άλλο το θέλουμε το vpn; 

Ή για κάλυψη  για torrent download?

Επεξ/σία από Zerg13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...