dimitrismitsos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα σας έχω ένα website και έχω εγκαταστήσει plugin Ajax page loader και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω στην σελίδα είναι να μην μου εμφανίζονται plugin like share του facebook που έχω προσθέσει στις μικρογραφίες και θέλω να βάλω icon image με link share ή like αντίστοιχα κάτω από τα άρθρα μέσα στον κώδικά η σε μία θέση στις μικρογραφίες . Αυτό που θέλω να καταφέρω είναι όταν πατάει ο επισκέπτης στην εικόνα facebook page να μεταφέρεται στην σελίδα μου στο facebook ΟΜΩΣ από το κινητό θέλω να ανοίγει κατευθείαν μ ε την επίσημη εφαρμογή του facebook και να μην δίνει την επιλογή του χρήστη να επιλέξει αυτός εφαρμογή που να ανοίξει το link. Μπορείτε να μου πει κάποιος πως πρέπει να προσαρμόσω το link να επιτύχω τον σκοπό μου?
vngls7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2018 Αν και πολύ καθυστερημένα χρειάζεσαι ένα link της μορφής: fb://profile/page-id μέσα στην html , όπου page id το page id της σελίδας που θες να βάλεις και αποτελείται συνήθως μόνο από αριθμούς. Σε εμένα κάπως έτσι δούλεψε. Πρέπει όμως να ρυθμίσεις και παραμέτρους στο css για να ξεχωρίζεις τις συσκευές ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης (@media only screen and()).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα