Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ μάλλον βλέπω να τιμάω την 1080ti......μας ζάλισε η nvidia και η καινούργια σειρά που αναμένεται από Μάϊο......

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, dim_mnia είπε

Για αυτό έχουμε 2 μασχάλες οπότε μια χαρά και ryzen και καμιά κάρτα μπορούν να γίνουν παράλληλα ;)

Μα παράλληλα βγάζει και καμία κάρτα γραφικών... άσε που δεν έχουμε όλοι μας τις μασχάλες σου... :P

• Sad 1
Δημοσ.

Neuromarketing!Neuromarketing!Neuromarketing!

Δημοσ.

Επειδη μαλλον θαχει απαγορευτικη τιμη για την πλεοψηφια στην ελλαδιτσα ,ας μην φτιαχνομαστε ,αλλα ας σκεφτουμε λυσεις για gaming πιο προσιτες,εξαλου ενα game δεν το ευχαριστιεσαι μονο απο τα ύψιστα γραφικά του....μεσω της gpu αλλα και απο αλλα πραγματα...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AtiX είπε

Μα παράλληλα βγάζει και καμία κάρτα γραφικών... άσε που δεν έχουμε όλοι μας τις μασχάλες σου... :P

Καμιά* οκ οκ... Να ο λόγος που μου τη σπάνε τα smartphones 😥😢

Δημοσ.

Να τα χαιρονται τα refresh μετα απο 3 χρονια, οπως το πανε μια 1080ti θα ειναι, με λιγο καλυτερο tdp και καμια 300MHz περισσοτερο boost. Δυστηχως και απο amd το μονο που φαινεται με τηλεσκοπιο στο οριζοντα ειναι η ιδια γνωστη vega με τα 4096spus@7nm και καλυτερες hbm, δηλαδη θα πιασει με αερα πανω απο 2Ghz και τις επιδοσεις μιας 1080ti, στην καλυτερη να πιασει την 1180. Πραγματικο αλμα ισως δουμε με 4096 spus x2 σε ενα package αν καποια στιγμη το φερει η amd και αν δουλεψει σωστα και δεν ειναι fail, οπως τα cf/sli.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Aias είπε

Να προλάβω μέχρι τότε να έχω πουλήσει και το σπίτι να έχω λεφτά για την οθονη... 

Ενα πνευμονι για τη 1180 και αλλο ενα πνευμονι, νεφρο, καρδια για 4k G sync monitor. Τοσο απλα.

Δημοσ.

κοντά στα 1200-1400 ευρώ θα κάνει η 1180 , οποιος τα έχει και μπορεί να τα δώσει χαλάλι του ...εμείς οι φτωχοί θα αγοράσουμε τις παλιές σας κάρτες μισοτιμής και θα κάνουμε τι δουλειά μας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...