Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση πάντως που αν και οι τιμές πλέον είναι απαγορευτικές για αγορά gpu ,υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον.....

Βεβαια καινούργια σειρά συνεπάγεται και μείωση τιμών στις προηγούμενες , ίσως γιαυτο ?

Δημοσ.

nvidia vs nvidia κοινώς τώρα... Αυτό σημαίνει τιμές όπως τις θέλει. Επίσης δεν καταλαβαίνω όταν ο CEO λέει ότι "αργουν" να βγουν οι νέες 11 series, δεν είναι λίγο αστείο να τις ανακοινώσουν Αύγουστο; Επίσης η amd κοιμάται όρθια στις κάρτες γραφικών... Απορώ τι θα κάνουν τώρα που ούτε οι miners δεν θα αγοράζουν τις δικές τους. Και δεν το λέω ειρωνικά.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, pogchamp είπε

nvidia vs nvidia κοινώς τώρα... Αυτό σημαίνει τιμές όπως τις θέλει. Επίσης δεν καταλαβαίνω όταν ο CEO λέει ότι "αργουν" να βγουν οι νέες 11 series, δεν είναι λίγο αστείο να τις ανακοινώσουν Αύγουστο; Επίσης η amd κοιμάται όρθια στις κάρτες γραφικών... Απορώ τι θα κάνουν τώρα που ούτε οι miners δεν θα αγοράζουν τις δικές τους. Και δεν το λέω ειρωνικά.

Δύο καλά καρπούζια δεν χωράνε κάτω από την ίδια μασχάλη... κάτσε να στρώσει η κατάσταση με τους Ryzen και μετά έχουν σειρά οι GeForce... ;) 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, therion13 είπε

Στο engineering sample ξεχάσατε να αναφέρεται το 3x 8pin που μεταφράζεται σε 525 watts

ΤΟ πρόσεξα, δεν γνώριζα πόσα watt σημαίνει αυτό, και φυσικά αν θα τραβάει όλο όσο παρέχουν 3x8pins, αλλά και εμένα δεν μου άρεσε, κοινώς θες τροφοδοτικο 850w I guess. Δεν ξέρω ποια βγάζουν 3x8pin pciE

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, AtiX είπε

Δύο καλά καρπούζια δεν χωράνε κάτω από την ίδια μασχάλη... κάτσε να στρώσει η κατάσταση με τους Ryzen και μετά έχουν σειρά οι GeForce... ;) 

Για αυτό έχουμε 2 μασχάλες οπότε μια χαρά και ryzen και καμιά κάρτα μπορούν να γίνουν παράλληλα ;)

Δημοσ.

Πιστεύω πως δεν θα υπάρχουν σημαντικές διαφορές με τα τωρινά μοντέλα,το θετικό είναι πως θα πέσουν κάπως επιτέλους και οι τιμές όταν βγούνε,τώρα για 4Κ 144Hz ας φτιάξουν καλύτερα περισσότερα μόνιτορ και τηλεοράσεις που να το υποστηρίζουν,σε τιμές που να μπορεί να τις αγοράσει ο κόσμος και βλέπουμε.

Δημοσ.

αμα παιζει 4K με refresh rate στα 144Hz τοτε θα καραλεει! το θεμα ειναι πως τα φραγκα που θα ζητα δεν θα καραλενε :P :P  :P

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Για 4K/144 στα επόμενα παιχνίδια που θα βγουν δεν θα έχει αρκετή δύναμη ούτε η GTX1180/2080Ti. Ας γίνει στάνταρ το 4K/60 για αρχή και βλέπουμε για το 4Κ/144..

Να προλάβω μέχρι τότε να έχω πουλήσει και το σπίτι να έχω λεφτά για την οθονη... 

Δημοσ.
23 minutes ago, Aias said:

Να προλάβω μέχρι τότε να έχω πουλήσει και το σπίτι να έχω λεφτά για την οθονη... 

Προφανώς και είναι ακριβά σπορ αυτά και όχι για όλους.. Αλλά με τις τιμές των μονιτορ δεν είδαμε τίποτα ακόμα.. Κάτσε να ανακοινώσουν τιμές από τα 65αρια(BFGD) να γελάσουμε.. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nikolo1991 είπε

Μας έσκασες ρε Nvidia. Άντε να φτιάξουμε ένα καλό desktop! Μια 1180 και έναν 9900Κ θέλω και τέλος.

Και γω nissan skyline 🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...