Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το λάπτοπ ΗΡ 620 (με αναβάθμιση στα 6GB RAM) το οποίο έχει αναβαθμιστεί από παλιά σε windows 10. Μέχρι την έκδοση 1609, αν θυμάμαι καλά, οι αναβαθμίσεις έμπαιναν χωρίς πρόβλημα. Από την 1703 και μετά, κάθε φορά που βγαίνει νέα έκδοση, την κατεβάζει, την εγκαθιστά, ζητά επανεκκίνηση και πάντα μα πάντα κολλάει στο 30%. Μένει για ώρες εκεί κολλημένο. αναγκαστηκά κάνω hard reset, μιας και δεν έχω άλλη επιλογή, και τα windows δεν ανοίγουν πια. Βγαίνει μία μπλε οθόνη η οποία μου λέει οτι τα win δεν μπορούν να ανοίξουν και προτείνει κάποιες επιλογές για αποκατάσταση αλλά καμία δεν δουλεύει. Το μόνο που δουλεύει, εν μέρει, είναι η επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία όπου μετά από 1 με 1,5 ώρα ανοίγει χωρίς να λειτουργεί τίποτα. Βλέπω δηλαδή την επιφάνεια εργασίας αλλά πχ πατάω να ανοίξει το start menu και δεν ανοίγει. Επιπλέον, μου εμφανίζεται ένα μήνυμα για hard error για το sihost.exe όπως στο βίντεο . Τις προηγούμενες φορές που συνέβαινε αυτό, αναγκαζόμουν να κάνω φορμάτ και να ξαναπεράσω τα win. Τώρα έχω το ίδιο πρόβλημα με την 1803. Βαρέθηκα να κάνω φορμάτ!! Έκανα αναζήτηση στο google αλλά δεν βρήκα κάτι που να βοηθάει. Τι να κάνω; Υπάρχει κάποια λύση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανε φορματ και ξαναπερνα του τα 7 που ειχε απο την αρχη. Συγνωμη που ειμαι λιγο αποτομος απλα τζαμπα θα ταλαιπωρηθεις. Σε πολλους με καθε μεγαλη αναβαθμιση των 10, γινεται ενα μπαχαλο μετα. Επισης, βλεπω οτι δεν υπαρχουν επισημοι drivers για 10 για το laptop σου. Για εμενα, ξαναπερνα τα 7 μεχρι το 2020 που εχουν πληρης υποστηριξη και μετα βλεπεις τι θα κανεις.

Πιστεψε με θα ηρεμησει το κεφαλι σου και δεν θα τρως ολο το ιντερνετ για να βρεις λυση σε προβληματα :)

Επισης, οταν ξαναπερασεις τα 7, τεσταρε την κατασταση του σκληρου σου δισκου με το hard disk sentinel

https://www.hdsentinel.com/

Επεξ/σία από Alex-V

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...