Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον Μάιο του 2015 είχα σύνδεση internet με παροχή cyta και ταχύτητα vdsl έως 24Mbps

Ο ΟΤΕ ξεκίνησε να δίνει ταχύτητα vdsl 50Mbps  και άλλαξα πάροχο αφού προηγούμενος η cyta μου είχε πει ότι δεν μπορεί να μου δώσει τέτοια ταχύτητα. Υπήρχε ενεργή  ανανέωση τηλεφωνικά του συμβόλαιο μου αν θυμάμαι καλά .

Τώρα μέσω Δικηγορικής εταιρίας μου ζητιάνε 84 ευρώ για τέλος αποσύνδεσης που έγινε για τους λόγους που προανέφερα . Είμαι υποχρεωμένος να πληρώσω αυτό το ποσό αφού διέκαψα σύνδεση για κάτι που δεν παρείχε τότε η Cyta ;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Τον Μάιο του 2015 είχα σύνδεση internet με παροχή cyta και ταχύτητα vdsl έως 24Mbps

Ο ΟΤΕ ξεκίνησε να δίνει ταχύτητα vdsl 50Mbps  και άλλαξα πάροχο αφού προηγούμενος η cyta μου είχε πει ότι δεν μπορεί να μου δώσει τέτοια ταχύτητα. Υπήρχε ενεργή  ανανέωση τηλεφωνικά του συμβόλαιο μου αν θυμάμαι καλά .

Τώρα μέσω Δικηγορικής εταιρίας μου ζητιάνε 84 ευρώ για τέλος αποσύνδεσης που έγινε για τους λόγους που προανέφερα . Είμαι υποχρεωμένος να πληρώσω αυτό το ποσό αφού διέκαψα σύνδεση για κάτι που δεν παρείχε τότε η Cyta ;

Δεν κατάλαβα, είχε λήξει το συμολαιο με την Cyta; Αν όχι λογικό να στα ζητάνε.

Δημοσ.

ναι ειναι λογικο γιατι η cyta σου παρειχε internet αυτο που ειχατε συμφωνησει.

δεν μπορουσε.να σου δωσει 50αρι αλλα το εως 24 στο εδινε, αρα οντως υπαναχωρησες οποτς πληρωνεις

Δημοσ.

Δυστυχώς τα πληρώνεις διότι αυτό που αναφέρεις με βάση την νομοθεσία της εετ δεν συγκαλείται στο συμβόλαιό όπου υπογράψες με την cyta και ούτε είναι υποχρεωμένη να σου παρέχει αυτή την υπηρεσία. Πλήρωσε αν θες να πας οτε για vdsl αξίζει πιστεύω. Για να μην έχεις τρεχάματα με εξώδικα μετά.

• Like 1
Δημοσ.

Ολες οι ανανεώσεις συμβάσεων είναι τηλεφωνικές. Δεν είναι απαραίτητο πλέον για τον πελάτη να πηγαίνει σε οποιοδήποτε κατάστημα ντε και καλά για κάποια υπογραφή ή κάτι τέτοιο. Το ότι δεν σου παρέχει μια υπηρεσία που θέλεις η οποιαδήποτε εταιρία δεν σου δίνει το δικαίωμα να αθετήσεις τους όρους της συμφωνίας χωρίς να πληρώσεις. 

Η δική μου γνώμη είναι να πληρώσεις την οφειλή εφόσον ήσουν σε συμβόλαιο και μη ρισκάρεις πλέον για τέτοια γιατί έχουν σφίξει πολύ τα πράγματα. Γίνονται απίστευτα πράγματα πλέον, δεν τα έβλεπα αυτά 2 χρόνια πριν. Το τελευταίο έτος όμως γίνεται πραγματικά χαμός. Δεν βλέπω να αξίζει το ρίσκο για 84 ευρώ πραγματικά. 

• Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, divo είπε

Άποψη μου.

Αν σε ξαναπάρουν τους ζητάς τα έγραφα που υπόγραψες για την ανανέωσή και αν σου πουν οτι την εκανες online απο το τηλεφωνο, ζήτα τους την απομαγνητοφώνηση,  διοτι εσυ δεν εδωσες ποτς την συγκατάθεση σου.

Παρόλα αυτά τέλος αποσύνδεσης δεν υπαρχει. Υπάρχει τέλος σύνδεσης και το γνωστό "πέναλτι" σε περίπτωση που σπάσεις το συμβόλαιο σου πιο νωρίς.

Αυτο με την απομαγανητοφωνηση θα το ζητησω και αμφιβαλλω αν 3 χρονια μετα εχου  κατι .

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Εγώ θα πω ότι καλώς ζητάνε το τέλος αποδέσμευσης διότι έκανες φορητότητα εντός δέσμευσης και χωρίς να λήξει το συμβόλαιο σου. Άρα καλώς το ζητάνε. Αυτό και τέλος.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εχω στειλει και email στην ΕΕΤΤ...Να δω αν και τι θα απαντησουν.

Απλά θα σου απαντήσουν με αυτοματοποιημένο μήνυμα και θα σου πουν ακριβώς ότι σου λέμε εδώ δηλαδή το κόστος αποδέσμευσης είναι μέσα στην εμπορική πολιτική του εκάστοτε παρόχου και ότι καλείσαι να πληρώσεις την αποδέσμευση. Ο μόνος τρόπος για να μην πληρώσεις είναι να είχες αποδεδειγμένα και καταγεγραμμένα προβλήματα με το δίκτυο (προσοχή, ΟΧΙ την ποιότητα αυτού). 

2 ώρες πριν, divo είπε

ρωτα και το δικηγορικό γραφείο που βρήκε τα προσωπικα σου στοιχεια και ποιος τα έδωσε. Ονοματα

Αυτό είναι καλή ερώτηση ως μοχλός πίεσης εκτός και αν το γραφείο είναι άμεσα συνεργαζόμενο ή είναι μέρος της εταιρίας. Αξίζει όμως να το χρησιμοποιήσεις μόνο και μόνο για να κόψεις αντιδράσεις.  

• Like 1
Δημοσ.

Το οτι μιλησαν μαζι μου χωχρις να ξερω αν ηχιοραφουν ή αν το εκαναν το εκαναν χωρις προειδοποιηση δεν ειναι "αδικημα"  εκ μερους τους ? Ουτε επιβεβαιωση στοιχειων ουτε τιποτα αλλο .Μονο ονοματεπωνυμο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Το οτι μιλησαν μαζι μου χωχρις να ξερω αν ηχιοραφουν ή αν το εκαναν το εκαναν χωρις προειδοποιηση δεν ειναι "αδικημα"  εκ μερους τους ? Ουτε επιβεβαιωση στοιχειων ουτε τιποτα αλλο .Μονο ονοματεπωνυμο.

Ναι είναι. Είναι υποχρεωμένοι να σου πουν ότι η κλήση καταγράφεται έτσι ώστε να έχεις και επιλογή αν θες να καταγραφεί η κλήση ή όχι. Φυσικά δεν σε συμφέρει να μην καταγραφεί αλλά το point είναι ότι πρέπει πάντα να δηλώνεται η καταγραφή είτε ρητά είτε υπό μορφής ερώτησης (π.χ. συμφωνείτε με την καταγραφή της κλήσης;). Για θέματα καταγραφής ΔΕΝ εννοείται ότι η κλήση καταγράφεται και μπορείς να πατήσεις σε αυτό. Αν είσαι σίγουρος ότι έτσι είχε γίνει μάλλον την γλύτωσες. 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Ναι είναι. Είναι υποχρεωμένοι να σου πουν ότι η κλήση καταγράφεται έτσι ώστε να έχεις και επιλογή αν θες να καταγραφεί η κλήση ή όχι. Φυσικά δεν σε συμφέρει να μην καταγραφεί αλλά το point είναι ότι πρέπει πάντα να δηλώνεται η καταγραφή είτε ρητά είτε υπό μορφής ερώτησης (π.χ. συμφωνείτε με την καταγραφή της κλήσης;). Για θέματα καταγραφής ΔΕΝ εννοείται ότι η κλήση καταγράφεται και μπορείς να πατήσεις σε αυτό. Αν είσαι σίγουρος ότι έτσι είχε γίνει μάλλον την γλύτωσες. 

Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι δεν εγινε καμμια προειδοποιηση για ηχογραφιση ουτε ταυτοποιηση στοιχειων εκτος απο ονοματεπωνυμο. Τι μπορω να κανω ?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι δεν εγινε καμμια προειδοποιηση για ηχογραφιση ουτε ταυτοποιηση στοιχειων εκτος απο ονοματεπωνυμο. Τι μπορω να κανω ?

Θα πεις ότι δεν ήσουν ο ίδιος στο τηλέφωνο και ότι ήταν ο γιος σου και ότι ο γιος σου είναι ακόμα ανήλικος και δεν μπορεί να γνωρίζει κανένα άλλο στοιχείο δικό σου όπως ΑΦΜ και τέτοια, άρα πως μίλησαν; Από τη στιγμή που δεν κάνανε καμιά άλλη ταυτοποίηση και δεν ανέφεραν πουθενά ότι η κλήση καταγράφεται έχεις ήδη "κερδίσει" τη μάχη. Αν σε πουν μα και μου πες δώστε μου την κλήση που είχαμε και τι είπαμε (απαγορεύεται φυσικά να την ακούσεις εσύ, στέλνετε σε νομικό γραφείο και βγαίνει η απόφαση για το αν πρέπει να πληρώσεις ή όχι μετά από κάνα τρίμηνο). 

Από εκεί και μετά άφησε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους. Το χρέος θα μένει μέσα μέχρι να βγει η απόφαση. Στη χειρότερη θα πληρώσεις το ποσό, στην καλύτερη θα αποδεσμευτείς ατελώς. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...