Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, FORIS78 είπε

ναι άλλα δεν είδα διάφορα μη σου πω φαίνεται και χειρότερα.

Τι να πω ρε συ δεν ξέρω. Έγραψες για τα χρώματα και το vibrance με λίγο ανέβασμα τα κάνει πιο έντονα. Το πολυ τα καίει. Όπως και να έχει μπορεί μια TN να μην ειναι όπως οι σημερινές ips σε χρώματα γωνίες αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερη από την LG που έχεις. Τα TN έχουν και καλύτερο response time. 

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτό είναι το θέμα ότι δεν μπορώ τα έντονα χρώματα, τεσπα  θα βάλω κάνα 150αρι ακόμα και θα κοιτάξω για ips

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, FORIS78 είπε

αυτό είναι το θέμα ότι δεν μπορώ τα έντονα χρώματα, τεσπα  θα βάλω κάνα 150αρι ακόμα και θα κοιτάξω για ips

Ααα πες έτσι ρε συ. Στην LG που έχεις σε τι ενοχλούν τα χρώματα? Εννοώ που δεν σου αρέσουν? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, FORIS78 είπε

είναι πολύ έντονα και σκοτεινά, αυτή είναι για τα μπάζα γενικά...

αυτη εδω δεν κανει για gaming? βλεπω 8ms

https://www.skroutz.gr/s/5988899/Dell-UltraSharp-U2715H.html#specs

Είναι 60hertz η συγκεκριμένη. Αν δεν θες να πας παραπάνω είναι κομπλέ. Η Asus είναι 75. Αν δουλέψεις κάνα μήνα 75 και πας μετά σε 60 θα σου κακοφανει πάρα πολύ. Όπως και αν δουλέψεις 100+ και πας σε 75 το ίδιο. 

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tolisrx8 είπε

Υπάρχει IPS 27" 1440p με πάνω από 60 hz? ( τουλάχιστο 75hz)? 

Το πιο φθηνό αυτό είναι 

Screenshot_20180707-003548.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Heybro είπε

Το πιο φθηνό αυτό είναι 

Screenshot_20180707-003548.png

επειδη δεν εχω εμπιστοσυνη σε acer ψαχνω σε dell  ή asus ,αλλα ολα ειναι 60hz ips... απο την αλλη δεν θελω να παω σε 144hz γιατι η τιμες ξεφευγουν...

δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βγαζουν 27" 1440P ips με 75-100hz το πολυ... 

ASUS MX27AQ 27″ WQHD ειναι 60 η 75hz?

Επεξ/σία από tolisrx8
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tolisrx8 είπε

επειδη δεν εχω εμπιστοσυνη σε acer ψαχνω σε dell  ή asus ,αλλα ολα ειναι 60hz ips... απο την αλλη δεν θελω να παω σε 144hz γιατι η τιμες ξεφευγουν...

δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βγαζουν 27" 1440P ips με 75-100hz το πολυ... 

ASUS MX27AQ 27″ WQHD ειναι 60 η 75hz?

60αρα είναι και αυτή. Υπάρχουν 2k 75hz ips αλλά πάνω από 400

Δημοσ.

η DELL είναι TN αλλά έχει GSYNC

η SAMSUNG  είναι VA/Quantum Dot/HDR600 αλλά δεν έχει G-SYNC

η ACER είναι νομίζω η χειρότερη επιλογή αφού η SASMUNG έχει ότι έχει αυτή με πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά . (βέβαια 120ευρώ παραπάνω)

Γενικά έτσι γίνεται συνήθως δεν μπορείς να τα έχεις όλα εκτός αν τα σκάσεις χοντρά. Η συγκεκριμένη SAMSUNG πάντως σου δίνει για χρήματα της μεγάλο πακέτο και αξίζει σίγουρα τα λεφτά της.

Όμως για κάποιους η DELL μόνο και μόνο λόγω G-SYNC μπορεί να προτιμηθεί. Το G-SYNC δεν είναι και μικρό πράγμα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, FORIS78 είπε

τελικά έκανα παραγγελιά αυτή εδώ  https://www.skroutz.gr/s/7969888/Dell-S2716DG.html#specs

ξέρω θα μου πείτε οτι έχει tn panel άλλα έχει g-sync και είναι 144hz να πιάσει τόπο και η 1070 

GSYNC FTW

Καλοδούλευτη

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...