antypas25 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Σε εμένα δεν έχει έρθει ακόμα ακυρωτικό mail. Για να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dproductionz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Εμένα μου ήρθε πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antypas25 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Ήρθε και σε εμένα το άκυρο. Με τις υγείες μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvnight Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Τελικά όχι και τόσο γατάκια όσοι πρόλαβαν τη προσφορά του es Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Clearly wrong κιολας, σε φάση δεν θα δεις τις τιμές που ήξερες στις ram και 10 χρόνια να περάσουν. Άκου εκεί clearly wrong τα 64€ για 8gb. Ddr3 μέχρι να σβήσει ο ήλιος ρε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα