mpokwsths Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Όσοι παραγγείλατε τις 3200 από το ισπανικό Amazon είστε γατάκια. 8GB (2x4) 3866Mhz παρακαλώ και μάλιστα 10€ πιο φθηνά. 64€ τελική τιμή. Προσωρινά εκτός αποθέματος βέβαια. https://www.amazon.fr/dp/B0199SUVAC Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από mpokwsths 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 13 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Όσοι παραγγείλατε τις 3200 από το ισπανικό Amazon είστε γατάκια. 8GB (2x4) 3866Mhz παρακαλώ και μάλιστα 10€ πιο φθηνά. 64€ τελική τιμή. Προσωρινά εκτός αποθέματος βέβαια. https://www.amazon.fr/dp/B0199SUVAC οκ επεσε η παραγγελια αλλα μαλλον θα παρουμε το μακρυτερο απο ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demmian Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 δεν τις χρειζομαι μιας κ με τα 8 καλα ειμαι, αλλα σε αυτη την τιμη, προλαβα κ εριξα παραγγελια . οποτε βλεπουμε.. @mpokwsths εισαι τσακαλος! ευχαριστουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) ισως επειδη το καταλαβαν σχετικα νωρις να σταλουν αν και στις 10 φορες που εχει γινει "λαθος" και προλαβα να κανω παραγγελια εφαγα ακυρο for the record ειπα να παω στα 16 επειδη τα 8 δεν ειναι για το συστημα μου οποτε ειμαι στο 2x Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από Aias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Και εγώ 2 κιτ παρήγγειλα. Δεν το βλέπω βέβαια να τα στέλνουν, από Γαλλία μεριά έχουν κάνει παραγγελίες με τις δεκάδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Πάλι δεν πρόλαβα...😥 Μια με το mate μια αυτό.. @mpokwsths τί θα γίνει με σένα, μήπως να με παίρνεις τηλέφωνο ? 🤓 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dproductionz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Και να προλάβαινες...μάλλον άκυρο θα πέσει Πριν μια εβδομάδα μου ακυρώσανε παραγγελία με μνήμες (16gb DDR4 3200) από Amazon.de νταβατζιλίκη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, dproductionz είπε Και να προλάβαινες...μάλλον άκυρο θα πέσει Πριν μια εβδομάδα μου ακυρώσανε παραγγελία με μνήμες (16gb DDR4 3200) από Amazon.de νταβατζιλίκη... Εγκυκλοπαιδικά... Πόσο τις είχε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, dproductionz είπε Και να προλάβαινες...μάλλον άκυρο θα πέσει Πριν μια εβδομάδα μου ακυρώσανε παραγγελία με μνήμες (16gb DDR4 3200) από Amazon.de νταβατζιλίκη... Αναφέρεσαι στην προσφορά του Μαίου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demmian Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 το 1ο μου ακυρο απο αμαζον.. Hello, We will contact you to inform you that we canceled your order since the price of the G.SKILL RipV K2 384 C18 8GB RAM (D4) was clearly wrong when you made your purchase on Amazon. fr. Be assured that your bank account has not been charged the amount corresponding to this article. If you still want to buy this item, please make a new order online. As soon as your order is ready to ship, we will debit the right amount of your credit or debit card and send it to you. Amazon.fr makes every effort to ensure that every customer benefits from impeccable quality service and the best offers. Please accept our apologies for the inconvenience and thank you for your understanding. Sincerely, Customer Service www.amazon.co.uk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Έφτασε το ακυρωτικό e-mail... Πολύ γρήγορα αυτή τη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Πάντως από το Ισπανικό τις προηγούμενες τις στέλνουν κανονικά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, Inler είπε Πάντως από το Ισπανικό τις προηγούμενες τις στέλνουν κανονικά... Ηταν και φυσιολογική τιμή γι αυτό . Αυτες παρα ηταν υποπτες για λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dproductionz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, Inler είπε Αναφέρεσαι στην προσφορά του Μαίου; Στη προσφορά Μαιου του Amazon.de και όχι .es Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα