voltmod Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Έχει τύχει ποτέ να στείλετε μήνυμα σε λάθος τηλεφωνική επαφή; Από ότι φαίνεται κάτι τέτοιο συνέβη σε έναν αριθμό χρηστών κινητών της Samsung. Χρήστες αναφέρουν στο επίσημο forum της Νοτιοκορεάτικης εταιρίας και στο Reddit πως η επίσημη εφαρμογή μηνυμάτων (Messages) της Samsung στέλνει τυχαία φωτογραφίες και μηνύματα κειμένου σε άλλους χρήστες. Σε μία περίπτωση αναφέρθηκε ότι το app Messages απέστειλε ολόκληρη τη Συλλογή φωτογραφιών ενός χρήστη στην κοπέλα του μέσα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Πολλοί που είχαν το πρόβλημα, και επειδή είχαν κοινό πάροχο την T-Mobile, υπέθεσαν ότι η «συμπεριφορά» του Messages app έχει να κάνει με μία πρόσφατη αναβάθμιση της υπηρεσίας μηνυμάτων επόμενης γενιάς RCS που φέρνει το RCS Universal Profile σε έναν αριθμό επιλεγμένων συσκευών (θεωρητικά επιτρέπονται τα group chats μέχρι και εκατό ατόμων που μπορούν να χρησιμοποιούν υπηρεσίες διαφορετικών πάροχων κινητής τηλεφωνίας). Παρόλα αυτά, η T-Mobile υποστηρίζει ότι το πρόβλημα είναι της Samsung. Παράλληλα, εκπρόσωπος της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας δήλωσε στο Gizmodo ότι η εταιρεία γνωρίζει για τις αναφορές και πως διερευνάει το ζήτημα. Να αναφέρουμε επίσης ότι το πρόβλημα δεν περιορίζεται σε μία συσκευή αλλά σε πολλές, μεταξύ των οποίων και των τελευταίων συσκευών της σειράς Galaxy S9. Δεν είναι ακόμη σίγουρο πότε θα διορθωθεί το ζήτημα καθώς και η έκταση του (αν αφορά μόνο Αμερικανούς χρήστες ή και χρήστες σε άλλες χώρες), οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απενεργοποιήσετε το app Messages και να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη εφαρμογή όπως το Android Messages της Google. Engadget Διαβάστε ολόκληρη την άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_mnia Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Ευτυχώς οι μόνες εικόνες που έχω είναι memes 😢 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolph Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δεν είναι bug, είναι feature για να δημιουργείς σχέσεις. - Συγγνώμη, μου στείλατε κάτι γυμνές φωτογραφίες σας; - Αχ, εσάς διάλεξε η Samsung; Μου φαίνεται είναι η τυχερή σας ημέρα. Θέλετε να βγούμε ραντεβού; 13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Comic maniak Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Τελεια,λες και δεν ειχαμε ηδη αρκετα προβληματα με την Samsung😂😂 Υ.Γ Δεν κραζω,Samsung εχω 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δεν είναι πρόβλημα, απλά μπερδεύει τους παραλήπτες. Θα βγάλουν patch και θα τα στέλνει εκεί που πρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, εντάξει, σε λιγα χρόνια οσοι θέλουμε λιγη ιδιωτικότητα θα πρεπει να παμε σε σπηλιές 😕 Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από Thulogur 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, dolph είπε Δεν είναι bug, είναι feature για να δημιουργείς σχέσεις. - Συγγνώμη, μου στείλατε κάτι γυμνές φωτογραφίες σας; - Αχ, εσάς διάλεξε η Samsung; Μου φαίνεται είναι η τυχερή σας ημέρα. Θέλετε να βγούμε ραντεβού; Αυτό θα μπορούσε να είναι η επόμενη μεγάλη ιδέα.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Ωραία δικαιολογία πλέον για το sexting: Μα δεν φταίω εγώ... Έχω Samsung... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fox.gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευτυχως τοχω freezαρει ολο το bloatware με titanium backup, μαζι και το messenger τους Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από fox.gr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babooniaris Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Ρε μην τα ρίχνετε όλα στην Samsung δεν φταίει η εταιρία. Εσείς είστε λάθος μάλλον δεν το κρατάτε σωστά το τηλέφωνο!!!!!!!!!! Αχαχχαχαχαχα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Que sera sera Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 To GDPR μας μάρανε, εδώ η Samsung στέλνει σε όλο το τηλεφωνικό κατάλογο τα στοιχεία σου για πλάκα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SiLeNtOne-- Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Η NSA το έβαλε αλλα έκανε λάθος ο προγραμματιστής τους και αντι να τα στέλνει σε αυτούς τα στέλνει στην κοπέλα σου! Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από SiLeNtOne-- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosveto12 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μακρια απο Samsung Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 48 λεπτά πριν, SiLeNtOne-- είπε Η NSA το έβαλε αλλα έκανε λάθος ο προγραμματιστής τους και αντι να τα στέλνει σε αυτούς τα στέλνει στην κοπέλλα σου! Λέξη=μπουγάτσα με λλου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν έτυχε, πέτυχε 😛 Γιατί το βλέπετε έτσι; Προωθείται η κοινωνικότητα. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα