Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ένα πισί 12 ετών, είμαι πια δεμένος μαζί του συναισθηματικά και δεν θα το αλλάξω για κανένα λόγο. 

προχθες ξεκινησε να μου κανει κατι προβληματακια, για να μην πολυλογω, πρέπει να αλλάξω μητρική. Μέσα σε αυτά τα 12 χρόνια σχέσης νομίζω του έχω αλλάξει τα πάντα εκτός απο μητρική. Τι να προσέξω για να πάρω μια καινουρια μητρική (χωρίς υψηλές απαιτησεις προφανως) και να κουμπώνει σωστά με όλο το υπόλοιπο hardware? 

(φωτό θα βοηθήσει?)

Δημοσ.

Καινουρια μητρικη δε θα υπαρχει να ταιριαζει με 12 ετων hardware,

πες απο τι αποτελειται αναλυτικα το pc να σου δωσουν προτασεις αναβαθμισης,

Τι συναισθηματικο δεσιμο, σκυλος ειναι?κρατα το κουτι αν σ αρεσει και βαλε καινουρια πραγματα μεσα να δουλευεις σαν ανθρωπος.....

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, suruklemes είπε

εχω ένα πισί 12 ετών, είμαι πια δεμένος μαζί του συναισθηματικά και δεν θα το αλλάξω για κανένα λόγο

Μέσα σε αυτά τα 12 χρόνια σχέσης νομίζω του έχω αλλάξει τα πάντα

χαχαχα τι ακριβώς τελικά ισχύει ? 

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, suruklemes είπε

εχω ένα πισί 12 ετών, είμαι πια δεμένος μαζί του συναισθηματικά και δεν θα το αλλάξω για κανένα λόγο. 

OK, αγαπάς αλλά, τουλάχιστον, πες μας πως την λένε...

Για να τάχετε 12 χρόνια, για socket 775 το κόβω...

Αν δεν ξέρεις ποια μητρική έχεις, κατέβασε το cpu-z και ανέβασέ μας την τρίτη καρτέλα "mainboard" για να μπορεί κάποιος να σου απαντήσει...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια συγγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση και ευχαριστω για την προθυμια

προκειται για socket 775 και DDR2

σκεφτομαι να παρω μεταχειρισμενο ενα ολοκληρο σετακι, αξιζει ή να παω για καινουριο;

χρηση internet ταινιουλες και office

Δημοσ.
Στις 3/7/2018 στις 6:34 ΠΜ, suruklemes είπε

εχω ένα πισί 12 ετών, είμαι πια δεμένος μαζί του συναισθηματικά

προχθες ξεκινησε να μου κανει κατι προβληματακια,

Μέσα σε αυτά τα 12 χρόνια σχέσης

(φωτό θα βοηθήσει?)

Πως δε θα βοηθήσει.🤩

f0fb7239c6de5e13af02bbcb1c8727d8--funny-

Nice troll attempt

Δημοσ.

δεν ειμαι τρολ

απλως δεν βλεπω τον λογο γιατι να βαλω καινουρια μητρικη και επεξεργαστη απο τη στιγμη που η χρηση που κανω ειναι πολυ ελαφρια. και ειπα να ζητησω την γνωμη του κοινου

Δημοσ.
Στις 13/7/2018 στις 11:14 ΜΜ, suruklemes είπε

δεν ειμαι τρολ

απλως δεν βλεπω τον λογο γιατι να βαλω καινουρια μητρικη και επεξεργαστη απο τη στιγμη που η χρηση που κανω ειναι πολυ ελαφρια. και ειπα να ζητησω την γνωμη του κοινου

Κράτα το κουτί που θα σου θυμίζει το παλαιό pc σου.

Κράτα και τους σκληρούς

Κράτα και το DVD αν είναι SATA.

Και άλλαξε CPU-MOBO-RAM-GPU (ή IGP) μαζί με έναν SSD

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα και γω είμαι fun του παλιού hardware (x58 s1366) και μιλάμε στον υπέρτατο βαθμό.. δύο Gtx 1080ti μέχρι πρόσφατα και τρεις 4κ monitor (hardcore sim racer) τώρα πλέον με μια αλλά και αυτή έχει βγει στο σφυρί αλλά το σύστημα τώρα σκεφτομαι πλέον να το δώσω και το ανέβασα σε αγγελία αλλά το ριμαδι από το 2009 είναι unπεθαμπλ. Χαχαχαχαχαχα καταλαβαίνω πως νοιωθεις απόλυτα.

Δημοσ.

και το δικό μου Unπεθαμπλ το θέλω. Αλλά τι να κάνω; θα κρατήσω κουτί - σκληρους - τροφοδοτικό(;) - DVD και θα αγοράσω ένα καινουριο σετάκι CPU - motherboard - καρτα γραφικών και RAM. 

37528031_10155471345927601_1231822166958276608_n.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, suruklemes είπε

θα κρατήσω κουτί - σκληρους - τροφοδοτικό(;) - DVD

Σημείωση: Αν το τροφοδοτικό σου έχει κάποια  ηλικία (ανάλογα και ποιο είναι) ίσως είναι πιο συνετό να το αλλάξεις και αυτό για να μην δεις dead το νέο σύστημά σου κάποια στιγμή! Για τους σκληρούς δίσκους και το DVD όπως είπε και ο adtakhs, αν είναι SATA μπορείς να τα βάλεις στο νέο σύστημα.

P.S. @ilos

Για τέτοιο σύστημα προτιμάται να είναι άνω των 18 για να μην μας πάνε μέσα για παιδεραστία!!! :D

Επεξ/σία από TopCLR
Δημοσ.
22 ώρες πριν, suruklemes είπε

και το δικό μου Unπεθαμπλ το θέλω. Αλλά τι να κάνω; θα κρατήσω κουτί - σκληρους - τροφοδοτικό(;) - DVD και θα αγοράσω ένα καινουριο σετάκι CPU - motherboard - καρτα γραφικών και RAM. 

37528031_10155471345927601_1231822166958276608_n.jpg

Δεν νομίζω ότι έχει τίποτα άλλο να σου δώσει αυτή η πλατφόρμα.

Η ιδέα του να κρατήσεις κάποια πράγματα και να πάρεις αυτά που είπες ακούγεται ποιο σωστή.

Όσο για το τροφοδοτικό είναι από τα πολύ σημαντικά πράγματα και από ότι βλέπω σίγουρα θα θέλει καθάρισμα.

Εάν είναι απο τα τροφοδοτικά που προσφέρουν προστασία στο σύστημα και στην στραβή η ζημιά περιορίζεται μόνο στο τροφοδοτικό ρίσκαρε το, εάν όχι τότε πάρε ένα καινούργιο.

Από ότι έχω καταλάβει είσαι πολύ περιορισμένος στο budget σου.

Εάν χρειαστείς συμβουλή για την επιλογή των πραγμάτων σου πες μου να σε βοηθήσω απλά θα βοηθούσε να μας έλεγες και μέχρι πόσα χρηματα θα μπορούσες να διαθέσεις για να σου δώσουμε/πούμε την καλύτερη δυνατή λύση/πρόταση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...