Προς το περιεχόμενο

Σε εμένα συμβαίνουν όλα τα κουφά;;; Reset για Boot??????

Highlander

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε......

Ένα Celeron 1200 με DDR μνήμες και ένα σκατοboard της Shuttle AV30 και κάνει το εξής:

Πατάς το power για να πάρει μπροστά,

Περιμένεις, περιμένεις, τίποτα.

Λες.... δεν κάνω ένα reser?????

Δια μαγείας ξεκινά και δουλεύει......!!! ή μας δουλεύει...

Δοκίμασα: Τροφοδοτικό, Κάρτα γραφικών, μνήμη, Αποσύνδεσα περιφεριακά (HDD, Floppy, DVD κλπ) τίποτα.

Μάλλον μητρική ε;;;;

Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων....

Δημοσ.

Υπαρχουν δυο περιπτωσεις. 1η. Εχεις συνδεσει το reset στο power και το αντίστροφο. Προσπαθησε να εχεις συνδεμενο μονο το power στην σωστη θεση στο motherboard και δοκιμασε. Αν δουλεψει τοτε ηταν λαθος συνδεμενο το pin. Αν απο την αρχη ηταν σωστα συνδεμενο τοτε: 2η. Το κουμπι του reset ειναι κολημενο. Τωρα αν δεν σου δουλευει με κανενα τροπο το κουμπι του power δοκιμασε να συνδεσεις το reset στο pin του power πανω στο motherboard. Με αυτο τον τροπο καταργεις το reset σαν επιλογη αλλα δεν πειραζει. Θα ανοιγεις τον υπολογιστη με το κουμπι του reset. Φιλικα Γιωργος.

Δημοσ.

Μάλλον το διατύπωσα λάθος.

Πατάω το Power για να κάνει boot, ανάβουν όλες οι ενδείξεις (πλήν καμίας ένδειξης στην οθόνη) , δουλεύουν τα πάντα, δεν μπαίνει στα windows, κάπου κολάει.

Αν σε αυτή την περίπτωση πατήσω το reset κάνει boot κανονικά.

Δεν έχει σχέση με τα power-reset κουμπιά γιατί δούλευε μια χαρά για πάνω από ένα χρόνο μέχρι πριν λίγες μέρες.

Δημοσ.

Update στο BIOS έκανα, (ξαναπέρασα το τελευταίο, δεν είχε άλλο).

και γενικά αν μπει στα Windows λειτουργεί κανονικά.

Το θέμα είναι μέχρι να μπει.

Δημοσ.

Καλημέρα Παναγιώτη,

Λες ;;;;;; Άλλο και τούτο... Θα το κοιτάξω και αυτό....!!!

Αν δεν μου το έλεγες δεν θα πήγαινε το μυαλό μου.

Αν δεν απαντήσω θετικά μέχρι το βράδυ... πάει να πει ότι δεν δούλεψε.

Ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.
Καλημέρα Παναγιώτη' date='

Λες ;;;;;; Άλλο και τούτο... Θα το κοιτάξω και αυτό....!!!

Αν δεν μου το έλεγες δεν θα πήγαινε το μυαλό μου.

Αν δεν απαντήσω θετικά μέχρι το βράδυ... πάει να πει ότι δεν δούλεψε.

Ευχαριστώ πάντως.[/quote']

Τελικά, τι έγινε??

Δημοσ.

Και δες και αν έχεις διαρροές στο κουτί σου λόγω κακής γείωσης. Σε χτυπάει κανά ρευματάκι όταν το ακουμπάς? Είναι απίστευτο το τι μπορούν να προκαλέσουν οι διαρροές, και είναι λογικό δηλαδή.

Δημοσ.

ayto me ti giosi den to polikatalava????

prin apo ligo kairo iha anixi to kouti kai ta iha vgalei ola apo mesa gia na

to xevromiso (ase mi sas po ti evgala kalitera) epexergasti, mitriki ta panta

meta ta xaevala sti thesi kai molis ekleisa to kouti kai to akoumpousa stis epano gonies sinithos me xtipouse ena reuma alla den edosa simasia meta apo liges meres efige. ti mporeis na patheis (to pc) apo ayto????? :shock:

Δημοσ.

Τα παντά και τίποτα.

Απλά τα ρεύματα διαρροής όπως καταλαβαίνεις είναι "παρασιτικά" ρεύματα τα οποία αν διαρρέουν όπου βρουν, μπορεί να προκαλούν δυσλειτουργίες γιατι πολύ απλά δεν είναι προβλεπόμενα για τη σωστή λειτουργία.

Έχω την αίσθηση ότι πλέον τα pc δεν είναι τόσο προσεγμένα όσο παλιότερα και δεν έχουν τόσο μεγάλες ανοχές. Στο κυνήγι της ταχύτητας, της μείωσης κόστους και του σκληρού ανταγωνισμού μάλλον ορισμένα πράγματα δεν προσέχονται τόσο και δίνουν στο χρήστη μεγαλύτερο μέρος ευθύνης της σωστής λειτουργίας.

Στο θέμα μας όμως προσωπικά μου έχει κάτσει κάρτα δικτύου η οποία να μη δουλεύει με τίποτα και μόλις γείωσα το κουτί (στο οποίο το ρεύμα έκανε πάρτυ) όλα να δουλεύουν μια χαρά.

Προσωπικά εγώ επειδή οι μπρίζες του δωματίου μου είναι για τα πανηγύρια έχω βιδώσει ένα καλώδιο πάνω στο tower και το έχω συνδέσει με τη βρύση έξω. Μη γελάτε!! :P

Το ίδιο μπορείς να κάνεις φυσικά και με ένα καλοριφέρ και γενικά με οποιονδήποτε αγωγό καταλήγει στη γη.

Δημοσ.

File dankan (lol) , exo akrivos to idio provlima kai go edo kai kana xrono kai pragmatika de mporo na katalavo ti ftaei .Thimamai pos palia eixa dokimasei kati me to hub ton usb kai dia mageias anoige kanonika. meta kati egine kai pali ta idia.Tora meta apo ena prosfato format anoige pali kanonika kai meta apo 5-6 kleisimata arxise pali ta dika tou..lol . Opos kai na xei to thema einai poli mikris simasias kai exo stamatisei na to psaxno gia to kalo tis psixikis mou ygeias :P . Pantos o filos o Neted me provlimatise me tis diaroes apo to trofodotiko kai me vale se skepseis...leo na to dokimaso to kolpo me tin geiosi an kai eilikrina de pisteuo na ginei tpt....eidomen

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...