Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλές φορές  λόγω της δουλειάς μου κατεβάζω και εγκαθιστώ προγράμματα τα οποία μπορεί το anti-virus που έχω να τα αναγνωρίσει ως ιό και να πρέπει πρώτα να κλείνω anti-virus μετά να κάνω ότι είναι να κάνω και μετά να ξανανοίγω το anti-virus. Από την άλλη κάποιες φορές είναι πράγματι ιοί και έχοντας κλείσει και το anti-virus κάνει πάρτι ο ιός και πάμε μετά για φορματ. Η ερώτηση οπότε είναι, γίνεται να ανοίξω ένα ξεχωριστό "περιβάλλον" στα Windows 10 για να μπορώ όταν τυχαίνει κάτι τέτοιο να το δοκιμάζω εκεί για να ξέρω ότι όλα είναι οκ και μετά να το ξανά εγκαθιστώ στο κανονικό σύστημα... 

Ελπίζω να βγάζει νόημα αυτό που ρωτάω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, tarantules είπε

Αυυτό πως ακριβώς δουλεύει.?

Δηλαδη το κατεβάζω το ανοίγω και μετά κάνω εγκατάσταση το πρόγραμμα που θέλω να δοκιμάσω? 

Επλισης μπορώ με το sandbox να ανοίξω ένα φλασάκι που νομίζω οτι έχει ιο? 

Τι άλλο μπορώ να κάνω με τι sandbox? 

Το virtualbox είναι το ίδιο?

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.

Λίγο που το έψαξα φαίνεται ακριβώς αυτό που θέλω... Δεν είχα ιδέα για την ύπαρξη κάτι τέτοιου. Είδα ότι υπάρχουν κι άλλα παρόμοια προγράμματα όπως το shade sandbox. Να ρωτήσω όμως κάτι, αυτά τα προγράμματα πέρα ότι κάνουν αυτό που θέλω, αναγνωρίζουν τα drivers και γενικώς δλδ τις συσκευές που θα συνδέσω στον υπολογιστή; Πχ συνδέω ένα κινητό για αντίγραφο ασφαλείας και τρέχω εφαρμογή μέσω sandbox.. Θα βρει το κινητό; 

Δημοσ.
Στις 3/7/2018 στις 12:07 ΜΜ, pavloa είπε

Αυυτό πως ακριβώς δουλεύει.?

Δηλαδη το κατεβάζω το ανοίγω και μετά κάνω εγκατάσταση το πρόγραμμα που θέλω να δοκιμάσω? 

Επλισης μπορώ με το sandbox να ανοίξω ένα φλασάκι που νομίζω οτι έχει ιο? 

Τι άλλο μπορώ να κάνω με τι sandbox? 

Το virtualbox είναι το ίδιο?

Κανείς?

Δημοσ.

@ILiDAN

Άλλη μέθοδος ειναι το virtualbox. Φτιάχνεις εικονικά περιβάλοντα σε οτι λειτουργικό θες, windows 10. Μολις το φτιάξεις, παιρνεις ενα snapshot (το εχει το προγραμμα σαν feature), κάνεις οτι λαμακια θες στα windows και οταν τελειωσεις, κανεις restore το snapshot και είσαι παλι ετοιμος για νεο τεστ.

3 ώρες πριν, pavloa είπε

Κανείς?

https://www.sandboxie.com/HelpTopics

Δημοσ.
1 ώρα πριν, isay είπε

@ILiDAN

Άλλη μέθοδος ειναι το virtualbox. Φτιάχνεις εικονικά περιβάλοντα σε οτι λειτουργικό θες, windows 10. Μολις το φτιάξεις, παιρνεις ενα snapshot (το εχει το προγραμμα σαν feature), κάνεις οτι λαμακια θες στα windows και οταν τελειωσεις, κανεις restore το snapshot και είσαι παλι ετοιμος για νεο τεστ.

https://www.sandboxie.com/HelpTopics

οκ θα τα δοκιμάσω και τα δυο..

ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...