Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δλδ, νομίζω ότι είναι κινέζικο χαχαχαχα...

Μου έδωσε ένας φίλος το Vero K146. Μια χαρά μηχανάκι για να κάνω τη δουλειά μου (word και λίγο σερφάρισμα) όταν είμαι σε κίνηση, σε λίγες μέρες θα το χρειαστώ ακόμα περισσότερο. Δεν το δούλεψα σχεδόν καθόλου, στο σπίτι δεν το χρειάζομαι, απλά του έκανα 2-3 φορτίσεις για να δω πώς πάει. Πάντα "την επόμενη φορά" ήταν ξεφόρτιστο.

Σήμερα προσπαθώ να το σετάρω διότι όπως είπα θα το χρειαστώ ΠΟΛΥ και στο εξωτερικό.

1) Το άφησα να φορτίσει, έκανα άλλες δουλειές, τσεκάρω κάποια στιγμή, ήταν σε power off. Φορτιστής επάνω κανονικά. Πατάω να ανοίξει, τπτ. Βγάζω-βάζω καλώδιο φορτιστή, ανοίγει. Μπαταρία 0%.

2) Κάνω μερικές ενημερώσεις, το αφήνω να φορτίσει, βγαίνω για λίγο. Γυρίζω, τα ίδια. Power off, φορτιστής επάνω, δεν ανάβει, βάζω-βγάζω, ανοίγει, μπαταρία 0%.

3) Αλλάζω όλα τα settings: hard disk ποτέ να μην κλείνει, display ποτε να μην κλείνει, χαζεύω το Βέλγιο-Ιαπωνία, πάει από 0% -> 100%. Όλα καλά. Τελειώνει το ματς, βγάζω τον φορτιστή, σβήνει! Ξερά! Ψυχρά! Στεγνά!

Πάω να το ανοίξω, τπτ. Βάζω φορτιστή επάνω, ανοίγω και μπαταρία 0%!!!!! Τώρα φορτίζει από την αρχή!!!!

Καμία ιδέα; Δεν έχω (έχει ο δικός μου) κάποιο παραστατικό/απόδειξη αγοράς, άλλωστε είναι ΑΚΡΙΒΩΣ στην άλλη άκρη της Ελλάδας για να μπω στην διαδικασία. Εκτός από το να πάρω τηλ την εταιρεία για σέρβις (δεν έχω χρόνο αφού ταξιδεύω πολύ σύντομα), πιθανολογώ ότι ίσως η αλλαγή μπαταρίας θα είναι ακριβότερη από το να πάρω νέο λαπτοπ 200 ευρώ.

Μήπως έχει δει ποτέ κανείς ανάλογο πράγμα;;;;;

Ευχαριστώ πολύ παίδες.

Δημοσ.

Μου έχει τύχει ακριβώς το ίδιο σε καινούρια μπαταρία (μετά από χρήση 7 μηνών, εντελώς ξαφνικά). Ήταν στην εγγύηση και μου την άλλαξαν.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στο 78% της "νέας" φόρτισης. Θα επιχειρήσω να το κλείσω πριν το βγάλω από την πρίζα, ώστε να μην κλείσει στο άσχετο και να δω αν θα κανει τον κόπο να ανοίξει μετά μόνο με μπαταρία (και να δω πόση έχει "απομείνει").

Στο μεταξύ, ο φίλος που μου το έδωσε το έχει χρησιμοποιήσει ελάχιστα. Έπαιζε στοίχημα με αυτό και τίποτα άλλο. Μόλις τέλεψε ο λογαριασμός στην εταιρεία που έπαιζε (κι αυτό γίνεται υπερβολικά γρήγορα στην περίπτωσή του), το έβαλε στην άκρη κι αγόρασε καινούργιο. Έτσι πέρασε στα χέρια μου. Αμφιβάλλω αν ασχολήθηκε ποτέ με εγγυήσεις και αποδείξεις, αυτά τα μηχανήματα είναι "αναλώσιμα μίας χρήσης" για εκείνον. Ίσως έπεσα στην περίπτωση που η μπαταρία τα έχει παίξει και τα άλλα 50 μηχανάκια που έχει αγοράσει κατά καιρούς είναι σε άριστη κατάσταση... :-(

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

jonkyr .. καταλαβαίνω  ..ειχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το K146 (είναι και γαμώ τα λαπτοπ για παρουσιάσεις)

Δυστυχώς το πρόβλημα δεν ειναι στην μπαταρία ..είναι στο συστημα φόρτισης (πρέπει να το στείλεις στο service τις Octabit να σου το φτιάξουν )

Έχει service Octabit ΑΘηνα και Θεσσαλονίκη 

Αν το laptop αγοράστηκε από τα Media Markt πρέπει να το πας εκει!  (εχει νομιζω 1 χρόνο support με την αγορά ή 6 μηνες ..δεν είμαι σιγουρος)

Αν αυτό το laptop είχε λίγο ποιο δυνατό επεξεργαστή και οθόνη IPS  (με τιμή πχ 350ε) ...τότε θα ηταν best seller 

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Επιβεβαιώνω όσα είπες (θεωρητικά τουλάχιστον), Από τότε που άνοιξα το θέμα ως τώρα έχω μετακομίσει στο εξωτερικό και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με το θέμα. Ας κάνω όμως μία σύνοψη:

Επικοινώνησα με το σέρβις, εξήγησα το πρόβλημα, μου είπε το παλικάρι ότι είτε είναι θέμα μπαταρίας, είτε τροφοδοσίας (όπως είπες κι εσύ @Panoulis42). Βέβαια χωρίς απόδειξη δεν γίνεται τίποτα, αλλά τα καλά νέα είναι ότι ο φίλος μου έχει απόδειξη και ότι είναι πρόσφατα αγοραασμένο το μηχάνημα, άρα είναι εντός εγγύησης.

Τα κακά νέα είναι ότι εγώ είμαι εξωτερικό χαχαχαχα. Σαν μηχανάκι δεν ου λέει τίποτα. Αν ζοριστεί πολύ, κλείνει μόνο του. Τα ορθογραφικά λάθη που βλέπετε (τα άφησα επίτηδες στο κείμενο) είναι ακριβώς όπως τα κάνει το πληκτρολόγιο. Το α έχει μεγάλο θέμαα, άλλες φορές δεν παίζει καθόλου κι άλλες μπαίνει διπλό. Όταν το στείλω για σέρβις, θα τους πω να το κοιτάξξουν επίσης.

υτά. Ευχαριστώ για το feedback, να είσαι καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...