drg1974 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Είμαι σε αναζήτηση ενός macbook pro 2015 για επεξεργασία φωτογραφίας ερασιτεχνικά και γενικότερα για δοκιμή ενασχόλησης με προϊόντα apple. Οι απορίες μου αφορούν την διαφορά των early 2015 μοντέλων από τα υπόλοιπα του 2015 όπως και τον αριθμό των κύκλων της μπαταρίας. Μέχρι πόσους κύκλους θεωρείτε ότι πρέπει να ψάξω και αν ο αριθμός τους επηρεάζει το "charge remaining" και το "full charge capacity" Είναι κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
gamdim Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 καλημέρα, το θέμα μεταχειρισμένο δυστυχώς είναι και παραμένει μεγάλο κεφάλαιο αγαπητέ φίλε. Αυτό που θα έκανα, αν είχα φυσικά το χρόνο, είναι να τρέξω διαγνωστικο για δίσκο, gpu stress test, cpu stress test, καμμένα pixels, έλεγχος θυρών, έλεγος wifi, έλεγχος isight κτλ. Αυτά σε πρώτη φάση. Αν μπορείς να το ανοιξεις να δεις αν έχουν βάλει χέρι ή βρεις σημάδια υγρασίας, ακόμη καλύτερα! Έχω δει μπαταρία σε mid2012 15άρη, με 1429 κύκλους και η μπαταρία κράταγε 5ώρο γεμάτο. Και ο τύπος ήταν developer, δεν χάριζε κάστανα! Αναφορικά με την μπαταρία έχει να κάνει κατά πόσο την φρόντιζε όπως θα έπρεπε, αν έκανε σωστές φορτίσεις/αποφορτίσεις κτλ. Η ίδια η Apple λέει πως για τα μηχανήματα μετά το 2012 δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αντέξουν τουλάχιστον 1000 κύκλους και άνω. Συνεπώς, αν με ρωτάς θα έλεγα πως μέχρι 300-500 κύκλους θεωρώ πως ειναι οκ! Ρίξε και μια ματιά εδω, έχει καλά μεταχειρισμένα https://goo.gl/6M4qHD
drg1974 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Πιστεύεις ότι αξίζει η αγορά του αυτή την περίοδο?
gamdim Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Κάθε φορά που πάω να πάρω κάτι, δεν κοιτάζω ποτέ αν αναμένεται νεότερο μοντέλο, γιατί συνήθως δεν έχω αυτή την ευχέρεια χρόνου. Από την άλλη δεν παίρνω ποτέ την πρώτη γενιά, γιατί συνήθως βγάζουν ένα σωρο προβλήματα. Περιμένω να πάρω την δεύτερη ή τρίτη γενιά, αλλά αυτό αποτελεί δική μου ρήση. Θεωρώ πως το συγκεκριμένο είναι μια χαρά γαμάτο, χεχε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα