Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτη την στιγμη εχω VDSL 50 με το μοντεμ του Οτε το οποιο το εχω στο υπογειο. Απο εκει θελω να εχω wifi  ιντερντετ στον δευτερο οροφο. To modem του οτε δεν πιανει εκει αλλα και εκει που πιανει σε καμια περίπτωση δεν βλεπω τις ταχυτητες που εχω ενσυρματα (35mb) , με wifi πιάνω περίπου μεχρι 30-35...

Πια ειναι η καλύτερη λυση και με τι θα εχω μεγαλυτερη ταχυτητα? με wifi repeater η με powerline  wifi ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το μοντεμ δεν μπορω να το μετακινησω απο εκει που ειναι.

Το ρευμα ειναι ομως ιδιο σε ολο το κτηρο.

Αυτο που δεν ξερω ειναι τι απο τα δυο ειναι καλυτερη λυση. Δηλαδη ενα power line κανει καλυτερη δουλεια απο ενα wifi repeater?

Δημοσ.

PowerLine είναι πολύ καλύτερη λύση από το WiFi Repeater, μοναδική προϋπόθεση το σπίτι να είναι όλο στο ίδιο δίκτυο (ρεύμα). Η επόμενη λύση είναι Ethernet. Αν και κανονικά θα έπρεπε να είναι πρώτη η χρήση του Ethernet φαντάζομαι ότι δεν θα ήθελες να μπεις στην διαδικασία να τραβάς καλώδια. Το Power Line με WiFι απλά θα σου δώσει και την ευκολία να έχεις Wifi εκεί που θα συνδέσεις το powerline αλλά μην περιμένεις να καλύψεις τρελές αποστάσεις.

Δημοσ.
Στις 15/7/2018 στις 6:03 ΜΜ, ababapanos είπε

Το μοντεμ δεν μπορω να το μετακινησω απο εκει που ειναι.

Το ρευμα ειναι ομως ιδιο σε ολο το κτηρο.

Αυτο που δεν ξερω ειναι τι απο τα δυο ειναι καλυτερη λυση. Δηλαδη ενα power line κανει καλυτερη δουλεια απο ενα wifi repeater?

Δεν μπορείς να τραβήξεις τηλεφωνικό καλώδιο σε άλλο σημείο; Λεπτό είναι και δεν θα φαίνεται καθολου

Δημοσ.
Στις 15/7/2018 στις 6:36 ΜΜ, nikosthe15n είπε

PowerLine είναι πολύ καλύτερη λύση από το WiFi Repeater, μοναδική προϋπόθεση το σπίτι να είναι όλο στο ίδιο δίκτυο (ρεύμα). Η επόμενη λύση είναι Ethernet. Αν και κανονικά θα έπρεπε να είναι πρώτη η χρήση του Ethernet φαντάζομαι ότι δεν θα ήθελες να μπεις στην διαδικασία να τραβάς καλώδια. Το Power Line με WiFι απλά θα σου δώσει και την ευκολία να έχεις Wifi εκεί που θα συνδέσεις το powerline αλλά μην περιμένεις να καλύψεις τρελές αποστάσεις.

Και σε διαφορετικούς πίνακες να είναι πάλι δουλεύουν(αρκεί να είναι κοντά τα "κουτιά")Τσεκαρισμενο σε 3 περιπτώσεις με tplink power lines.

Δημοσ.

Η ποιοτικότερη λύση είναι να περάσεις SFTP καλωδιάκι και να βάλει ενα Wi-Fi Access Point εκεί που θέλεις.

Η πιο γρήγορη είναι με τα Powerline.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...