Δημοφιλής ανάρτηση flatwave Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Beneath A Steel Sky Shadow Warrior Classic Complete Flight Of The Amazon Queen Lure Of The Temptress Stargunner Teenagent Treasure Adventure Game Tyrian 2000 Ultima IV: Quest Of The Avatar Worlds Of Ultima: The Savage Empire Ultima Worlds Of Adventure 2: Martian Dreams Κάποια από αυτά ίσως μπορούν να χαρακτηριστούν abandonware, αλλά παρόλα αυτά τα 3 τουλάχιστον adventures θεωρούνται από τα κλασσικά του είδους. 18 14
Zengar Zombolt Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Ποτε δεν λεμε οχι σε τσαμπα πραμα :p thanks 1
NeOSL Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) γιατί δεν μπορώ να κάνω αγορά είτε όλα μαζί στο καλάθι είτε ένα-ένα ; έχω πάρει στο παρελθόν το King Of Fighters (δωρεάν) χωρίς να μου εμφανιστεί αυτό που φαίνεται στην εικόνα . Τι κάνω λάθος; edit: όπα! τα είχα ήδη owned (δωρεάν) τα περισσότερα και γι' αυτό δεν με άφηνε . όλα καλά. thanks TS . Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από NeOSL
hurin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 47 λεπτά πριν, NeOSL είπε γιατί δεν μπορώ να κάνω αγορά είτε όλα μαζί στο καλάθι είτε ένα-ένα ; έχω πάρει στο παρελθόν το King Of Fighters (δωρεάν) χωρίς να μου εμφανιστεί αυτό που φαίνεται στην εικόνα . Τι κάνω λάθος; edit: όπα! τα είχα ήδη owned (δωρεάν) τα περισσότερα και γι' αυτό δεν με άφηνε . όλα καλά. thanks TS . Κάποια από τα παιχνίδια τα έχεις ήδη στον λογαριασμό σου. Δες ποια είναι και αφαίρεσέ τα από το καλάθι σου.
roybatty Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Το Beneath Α Steel Sky είναι από τα κορυφαία παιχνίδια στο είδος του.Ειδικά για όποιον του αρέσει το cyberpunk είναι must. 3
johnythedirector Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Ωραία παιχνιδάκια, και ειδικά τα FLIGHT OF THE AMAZON QUEEN και BENEATH A STEEL SKY είναι κλασσικά. Thanx
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, vairass είπε Μέχρι πότε είναι; ειναι μονιμα τσαμπα, απο την εποχη που το gog ειχε μονο παλια παιχνιδια .
Narayan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Tyrian 2000 φοβερό shooter με καταπληκτική μουσική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα