butters Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, eleosre είπε Δυο πράγματα λείπουν για μένα από την HTC και είναι κρίμα για να μην επιβιώνει οικονομικά! Το πρώτο κατά την γνώμη μου ειναι το promotion..και το δεύτερο mid range συσκευές στης τιμές του hi end..πραγματικά κρίμα..δεν έχω δει ούτε μια διαφήμιση στην τηλεόραση..πρεπει να ψάχνεις στο YouTube.. Αν δεν έχει προσωπικό για να προωθήσει τα προϊόντα της στους πελάτες (δίκτυα κινητής και καταστήματα) πως θα πουλήσει; Πως θα κάνει συνέργειες με τους πελάτες; Ειδικά αν δεν έχεις χρήματα να κάνεις promotion μόνος σου όπως η Samsung & η Huawei. Οι περικοπές στα λειτουργικά κόστη έχουν ρίσκο και συχνά οδηγούν σε συρρίκνωση μεριδίων αγοράς. Τα ίδια έκανε και η Sony Mobile (περικοπές κτλ) και εξαφανίστηκε από τις ευρωπαϊκές αγορές που ήταν παραδοσιακά δημοφιλής και στη συνέχεια παγκοσμίως. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από butters
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, AtiX είπε Έχω εξηγήσει τι και πώς σε επόμενό μου ποστ... Κάντε ένα κόπο και διαβάστε το... εξηγεί αυτό που σωστά γράφετε... Από την άλλη και οι δύο σας δεν εξηγείτε γιατί χρυσοπληρώνουμε πλέον την HTC ή ΒΒ & ΝΟΚΙΑ που συμπτωματικά οι δύο τελευταίες εταιρίες που αναφέρονται... είναι δύο εταιρίες που ουσιαστικά έκλεισαν... Γιατι πατανε στον παραγοντα νοσταλγια,ειδικα στα ονοματα Nokia και blackberry. Ακομα και για την Htc υπαρχει νοσταλγια για τις παλιες εποχες/δοξες της με τα πρωτα HTC one αλλα φυσικα και για τα παλια front facing στερεο ηχεια των μεχρι το M9 κινητων της. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από Fulgore
AtiX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Fulgore είπε Γιατι πατανε στον παραγοντα νοσταλγια,ειδικα στα ονοματα Nokia και blackberry. Ακομα και για την Htc υπαρχει νοσταλγια για τις παλιες εποχες/δοξες της με τα πρωτα HTC one αλλα φυσικα και για τα παλια front facing στερεο ηχεια των μεχρι το M9 κινητων της. Κοίτα... Για Nokia & BB δεν μπορώ να μιλήσω για το τι επιχειρηματικό πλάνο έχουνε κατά νου τους μίας και είναι πολύ "πρόσφατες" για να έχω εικόνα... Για την HTC όμως είναι 4-5 χρόνια που διατηρεί την ίδια "πολιτικη" και πάει από το κακό στο χειρότερο... άλλαξε δύο τρείς CEO... έκανε κάποιες κινήσεις στις φτηνές της συσκευές αλλά δεν κατάφερε να συναγωνιστεί τους κινέζους... πειραματίστηκε στις ακριβές, αφού η κύρια αντίπαλος της, της το κατασκευάζει, αλλά δεν της βγήκε... Στο δια ταύτα... ξέρει ότι θα ήταν αυτοκτονία να συνεχίσει το ίδιο τροπάριο που την έφερε σε αυτή τη θέση... Στην HTC δεν "βλεπω" την υπεροψία του πουλάω ακριβά γιατί είμαι όνομα... βλέπω περισσότερο δεν βγαίνω και ή θα πουλάω ακριβά ή θα ξεκινήσω τις απολύσεις... Προς θεού... δεν την υποστηρίζω απλά την δικαιολογώ... απλά δεν θα ευχόμουν και να κλείσει, έτσι για το fan της υπόθεσης... Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από AtiX 1
pavlos xiaomi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Είναι εντελώς διαφορετικό το επιχειρησιακό πλάνο της Xiaomi με τις LG (σαπιοεταιρεία μετά απο ένα σημείο, πολλές καμένες πλακέτες βρε αδερφέ) Sony (σαπιοεταιρεία σχεδόν απο την αρχή, μιλάω μόνο για τα κινητά) Htc (μέτριες συσκευές μετά απο ένα σημείο και μετά για το κόστος τους, πέθανε μετά την χορηγία στο CL). Η Xiaomi αρχικά πουλούσε σχεδόν μόνο μέσω ίντερνετ (60.000 ενεργοποιημένες συσκευές στην Ελλάδα πριν ακόμα πάρει την αντιπροσωπεία η Infoquest) ανοίγει δικά της καταστήματα παγκόσμια και πουλάει στο κόστος που θέλει. Οι LG, Sony , Htc αναγκάστηκαν ή αποφάσισαν να πουλήσουν μέσω εταιριών κινητής Vodafone κλπ οι οποίες εκτόξευσαν το κόστος γιατί σαν μεσάζοντες ήθελαν κέρδος απο την πώληση κινητών ήρθε και η παγκόσμια οικονομική κρίση και γειά σας. Προσωπικά τα 3 τελευταία μου τηλέφωνα είναι Xiaomi, να πώ όμως την αλήθεια θα ήθελα να πάρω και κάτι άλλο αλλα πάντα στην κατηγορία 200- όταν εμφανιστεί μια εταιρεία με ποιοτικά τηλέφωνα σε αυτά τα χρήματα θα την δοκιμάσω
just for today Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 htc u11 ειναι κακη συσκευη??htc u ultra sd821 επισης κακη συσκευη?boom sound ειναι ενα απο τα ατου της htc στο τομεα ηχο γαμηκε κοσμο.Αυτες οι συσκευες που ανεφερα ειδικα το ultra το βρησκεις πλεον στα 260 πεντε πανω πεντε κατω δεν εχει σημασια.Ειναι πολυ καλες συσκευες πηστευω καλες καμερες κ τα δυο ειδικα u11 σε συγγρητικα με ταλα θερια της καμερας ειναι ισαξιο κ σε μερικα σεναρια κ καλυτερη.Η διαφημηση κ η προωθηση λοιπουν πηστευω και η αρχικη τιμη λιγο να κατευει π.χ one plus και θα εχει ενα καλο μεριδιο στα λεφτα.Παει να συναγωνηστει τερατα αντι να κοιταξει να παιξει σε τιμολογιακα επιπεδα one plus για να ξεχωρησει.π.χ για μενα το u ultra ειναι καλυτερη συσκευη απο one plus 3T. γνωμη μου...Ζαχαρονω το ultra πουνε σε καλη τιμη με σεκοντ οθονουλα ωραιι ηχο ταχυτατο με πολυ καλη καμερα σε επιπεδα pixel αποσο εχω δει σε συγγρητικα
evkar Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 σαπιοεταιρεία η sony , χάλια η η LG , πωλήσεις μέσω τρίτων , γίναμε κορυφαίοι σε όλα εδώ μέσα. Μόνο η xiaomi αξίζει ,αλλά αν βγάζαν οι άλλοι κινητό στο 200αρι ,(όλα μέσα τελική τιμή) και έχουν φυσικά ποιότητα , μην πάρουμε ό,τι νάναι , θα τους προτιμήσουν οι συμφορουμίτες εδώ. Α, και η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει σαρώσει τα πάντα , κάτι σαν την Ελλάδα δηλαδή. Βρε πέστε ότι ψάχνετε για ένα όσο πιο γίνετε φτηνό τηλέφωνο , που να είναι όσο γίνεται πιο ...…….τούμπανο ( λέξη του συρμού) και αφήστε τις βαθυστόχαστες αναλύσεις και οικονομικές θεωρίες . 3
pavlos xiaomi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Προφανώς οι πιο πολύ ψάχνουν κινητό με 200- και αλλάζουν κινητό κάθε χρόνο ενώ οι υπόλοιποι που θέλουν να αγοράσουν κινητό με 500+ έχουν να αγοράσουν κινητό εδώ 5 χρόνια και λένε , αυτό φοβερό διάβασα, το άλλο θα ήθελα να το πάρω. Τόσο ακριβά κινητά πέθαναν για την Ελλάδα λόγο κρίσης λεφτάδες του πληκτρολογίου 1
eemix Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Κάτοχος (μτχ) HTC u11, μπορώ να πω ότι από τις λίγες μέρες συμβίωσης, φαίνεται η ποιότητα κατασκευής του και όχι μόνο. Δεν θα το αγόραζα βέβαια, σε καμία περίπτωση κοντά στις αρχικές τιμολογήσεις. Έχουν πέσει στη λούμπα του είμαι ποιοτική εταιρεία (όντως) και δεν μπορώ να ρίξω την τιμολόγηση και από την άλλη, υπάρχουν οι Κινέζοι, που ναι μεν δεν είναι στο ίδιο επίπεδο, αλλά από τη στιγμή που δεν μένει κανείς σχεδόν στον κόσμο παραπάνω από 1 χρόνο (κατά μέσον όρο) με το ίδιο κινητό, δεν εστιάζουν στο τρελά ποιοτικό. Όσοι συνειδητοποιημένοι το κάνουν, μπορεί να αγοράσουν HTC, αλλά δεν στηρίζεται έτσι μία εταιρεία. 2
dolph Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Όσο είχα Android είχα HTC και την θεωρούσα κορυφαία σε ποιότητα. Παρόλα αυτά, ήταν δύσκολο να ακολουθήσω γιατί πρώτα απ' όλα στις τιμές της πήρα Apple με καλύτερο (κατ' εμέ) software, και δεύτερον γιατί όταν ήταν να αλλάξω κινητό όλο ερχόταν το νέο μοντέλο και όλο το περίμενα. Από μόνη της το έκανε δύσκολο να την αγοράσεις και στο τέλος απλά κατέληξα σε άλλη λύση. Καλώς ή κακώς, το θέμα δεν είναι μόνο να σχεδιάζεις ένα καλό κινητό. Πρέπει να είσαι σε θέση να γεμίσεις την αγορά με αυτό, να αναβαθμίζεις συνεχώς (ή τουλάχιστον όσα χρόνια αναβαθμίζει ο ανταγωνισμός, βλέπε Apple), να έχεις accessories, να θέλει να σε πουλήσει το κατάστημα της λιανικής (δεν θυμάμαι μεγαλοκατάστημα να θέλει ο υπάλληλος να μου σπρώξει HTC) και ένα σωρό άλλες μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες που απλά δεν έκανε καλά η HTC. Στηρίχθηκε απλά στο ότι έφτιαχνε καταπληκτικά κινητά. Δεν έφτανε αυτό. 4
panosveto12 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Παλια τα ΗΤC μου αρεσαν πιο πολυ και απο τα iphone . Τωρα δεν βγαζει τιποτα εστω και να πλησιαζει . 1
butters Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, evkar είπε σαπιοεταιρεία η sony , χάλια η η LG , πωλήσεις μέσω τρίτων , γίναμε κορυφαίοι σε όλα εδώ μέσα. Μόνο η xiaomi αξίζει ,αλλά αν βγάζαν οι άλλοι κινητό στο 200αρι ,(όλα μέσα τελική τιμή) και έχουν φυσικά ποιότητα , μην πάρουμε ό,τι νάναι , θα τους προτιμήσουν οι συμφορουμίτες εδώ. Α, και η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει σαρώσει τα πάντα , κάτι σαν την Ελλάδα δηλαδή. Βρε πέστε ότι ψάχνετε για ένα όσο πιο γίνετε φτηνό τηλέφωνο , που να είναι όσο γίνεται πιο ...…….τούμπανο ( λέξη του συρμού) και αφήστε τις βαθυστόχαστες αναλύσεις και οικονομικές θεωρίες . Η πτώση των 3 εταιρειών που αναφέρονται είναι παγκόσμια. Και προφανώς οι πωλήσεις ειδικά σε αγορές όπως ΗΠΑ και ΕΕ γίνονται μέσω τρίτων (κυρίως δικτύων κινητής τηλεφωνίας). Τώρα από πλευράς καταναλωτή, βγάζοντας έξω "τούμπανα" κτλ, η HD οθόνη που έβγαζε η Huawei και η Xiaomi σε σύγκριση με την 854x458 ή η περισσότερη RAM είναι απτά πλεονεκτήματα. Ειδικά η HTC έχει κάνει πολλά λάθη τα τελευταία 7 χρόνια, μιλάμε για εταιρεία που τότε ήταν ηγέτης στα smartphone (όποια και να ήταν η αγορά τότε). Εδώ η νέα Nokia μέχρι τέλος του χρόνου θα έχει περισσότερες πωλήσεις από αυτούς. 1
tomiq Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Εκλασε η Apple με το επερχόμενο τέρας της στις μετρήσεις, και πνίγηκε το Android. Τώρα για το αν θα μείνουν ή όχι κάποιοι συναρμολογητες σιγά τα λάχανα. Ένα καταναλωτικό προϊόν είναι και μάλιστα με πολύ κακές προεκτάσεις για τον χρήστη. 2
georgerapp Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Ο κόσμος ακόλουθα την τάση της εποχής, εταιρείες την δημιουργούν, εταιρείες σαν την xiaomi που με μικρό κέρδος δουλειά και υπομονή κυριάρχησε. Δεν έχει να κάνει με το τηλέφωνο σαν τηλέφωνο αλλά με το τι ακούς και τι ερεθίσματα λαμβάνεις. Όταν έχεις ένα τηλέφωνο σαν το htc u ultra στα 260 ευρώ και δε το γνωρίζεις καν είναι αυτό που περιγράφω παραπάνω. Εάν αυτή τη στιγμή σου έλεγε - xiaomi με snap 821 4giga ram 64 αποθήκευση 5,7 οθόνη με μαύρο που κυριολεκτικά δε το ξεχωρίζεις από το σασσι καμερα 12 mp με μεγάλο μέγεθος pixel που πατάει και η gcam επανω και 2πλα ηχεία που δε μπορείς να υπολογίσεις πόσο καλά μπορεί να παίξει ένα τηλέφωνο ήχο, ΜΟΝΟ 260 τελική τιμή από ελληνικό μαγαζί δίπλα στην πόρτα σου και σέρβις θα είχαμε κατεστραμμένα πληκτρολόγια από τα δάκρυα χαράς του λαού και πιστεύω ακόμα και ύμνοι θα είχαν γραφτεί τύπου εκκλησιαστικοί λατρείας στον Κινέζο κατασκευαστή. Το ultra το έχει φίλος και ότι και να ακούσω δε θα το πάρω της μετρητής αφού ξέρω τι λέω. 5
logistoulis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, evkar είπε Βρε πέστε ότι ψάχνετε για ένα όσο πιο γίνετε φτηνό τηλέφωνο , που να είναι όσο γίνεται πιο ...…….τούμπανο ( λέξη του συρμού) και αφήστε τις βαθυστόχαστες αναλύσεις και οικονομικές θεωρίες . ναι φίλε θέλουμε φθηνό κινητό, αλλά όταν η xiaomi για παράδειγμα στα 150-250 ευρώ σου δίνει αξιοπρεπείς συσκευές, οι άλλοι κοροϊδεύουν με τα λεφτά που σου ζητάνε για αντίστοιχα πράγματα ή αυτά που σου δίνουν σε αυτές τις τιμές Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από logistoulis
georgepppo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 8 ώρες πριν, pavlos xiaomi είπε Προφανώς οι πιο πολύ ψάχνουν κινητό με 200- και αλλάζουν κινητό κάθε χρόνο ενώ οι υπόλοιποι που θέλουν να αγοράσουν κινητό με 500+ έχουν να αγοράσουν κινητό εδώ 5 χρόνια και λένε , αυτό φοβερό διάβασα, το άλλο θα ήθελα να το πάρω. Τόσο ακριβά κινητά πέθαναν για την Ελλάδα λόγο κρίσης λεφτάδες του πληκτρολογίου για αυτούς με 500+ ευρώ κινητά κάνεις λάθος πόσους ξέρω που αλλάζουν τα αιφον το ένα μετά το άλλο και δίνουν τα galaxy s7 για το s8 και το s9 και πάει λέγοντας , και δεν αναφέρομαι σε λεφτάδες κυρίως που έχω δει άτομα που έχουν μαγαζιά και βγάζουν χρήμα αλλά και σε κάτι 20χρονα που δουλεύουν σε καφετέριες για 400-500 ευρώ και ζουν με τους γονείς τους και χρυσοπληρώνουν τα ακριβά κινητά και ζητάνε μετά λεφτά απο τους γονείς για κάρτα η κάνουν αναπάντητες, για μένα αυτό είναι ψιλοκατάντια να μην έχεις κάρτα και να μου θες το galaxy s9 αντί να πάρεις ένα κινητό των 150-200 ευρώ που στο κάτω κάτω την σημερινή εποχή το κινητό των 200 ευρώ κάνει στην κυριολεξία παπάδες, απλά να έχουμε να λέμε ακριβά soc για παιχνίδια που δεν παίζουμε, για benchmarks, για φωτογραφίες σούπερ ουάου που όλη την ώρα τραβάνε και ανεβάζουν στο φβ (το οποίο ρίχνει και την ανάλυση μετά ) και 4Κ οθόνες σε 5-6 ίντσες που θες ηλεκτρομαγνητικό μικροσκόπιο για να δεις διαφορές και κατα τα άλλα βάζουν 5 ευρώ βενζίνη στο αμάξι η 2 στο παπί για να πάνε για καφέ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα