fysikos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 καλησπέρα. έχω σύνδεση cyta. θα ήθελα να χρησιμοποιήσω ένα άλλο modem στο οποίο να συνδέσω και σκληρό δίσκο ώστε να κατεβάζω εκεί διάφορα αρχεία και να είναι διαθέσιμα σε όσους χρήστες συνδέονται στο δίκτυο μου.γίνεται; αν ναι, μπορώ με αυτό https://www.kotsovolos.gr/site/computing/networking/modems-routers/180039-asus-dsl-ac55u-dual-band-wi-fi-adsl/vdsl
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 η cyta χρησιμοποιεί voip αν δεν κάνω λάθος οπότε πλήρως δεν μπορείς να αντικαταστήσεις το μόντεμ της εταιρίας.
fysikos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν εχω καν τηλεφωνικη συσκευη στο σπιτι οπότε αν με την αλλαγη modem χασω μόνο το voip δε με πειράζει. εκτός αν πάει πακέτο με το internet Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από fysikos
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Εγω δεν καταλαβα σε τι θα είναι καλύτερος ο άλλος ρουτερ
M@dB0x Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μπορεις να ενωσεις τα 2 ρουτερ με καλωδιο στο ιδιο υποδικτυο και με κλειστο το dhcp server και να κανεις τη δουλεια σου ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα