Havik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Είμαι συνδρομητής wind και αναρωτιέμαι αν υπάρχει/μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, δλδ να έχω adsl έως 24 μέσω οπτικών και όχι χαλκό, κάλεσα την τεχνική υποστήριξη εκεί με προέτρεψε να μιλήσω με την εξυπηρέτηση πελατών, δεν είναι δική του δουλεία καθώς όπως είπε «μα θα αυξηθεί η ταχύτητα σας» …. και στην εξυπηρέτηση πελατών υπήρχε χάσμα επικοινωνίας καθώς δεν ήξερε τι είναι το “fiber” και ότι ακόμα και μέσω “fiber” είναι VDSL “κύριε μου δεν σας μιλάω για VDSL αλλά για το νέο Fiber 100” άντε να συνεννοηθείς… Οκ πριν πλήρωνες όλο το συμφωνηθέν πάγιο και σου έλεγαν μα τόσο πιάνει η γραμμή σας, τώρα που αναβαθμίστηκαν οι γραμμές στην περιοχή μου, όπως και σε άλλες, ποια είναι η δικαιολογία για να μην τιμήσουν το «24»;
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 FTTH δεν υπαρχει εκτος της hcn και κάποιων άλλων μικρών εξαιρέσεων και οχι adsl, αλλά μόνο vdsl
Alphaleader Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 50 λεπτά πριν, Havik είπε καθώς δεν ήξερε τι είναι το “fiber” και ότι ακόμα και μέσω “fiber” είναι VDSL “κύριε μου δεν σας μιλάω για VDSL αλλά για το νέο Fiber 100” άντε να συνεννοηθείς… Το Fiber 100, ειναι αγνος χαλκός. Προσπάθησε να το ξεπερασεις. FTTH για να δεις, θα πρεπει να ανηκεις σε πολυ συγκεκριμενους ταχυδρομικους κωδικες... 5-10 γειτονιες σε ολη την ελλαδα δλδ.
Havik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι δεν διαφωνώ για τα περί οπτικής (FTT Χ), δεν είναι μέχρι το σπίτι μου αλλά την καμπίνα του ΟΤΕ (FTTC ?, τεσπα δεν έχει σημασία), δεν κοιτάω να κάνω νέο συμβόλαιο, μου κάναν προσφορά με «προνομιακή τιμή» 33€ την 50αρα, για λίγους κ καλούς συνδρομητές την οποία και ντράπηκα να δεχτώ, ένοιωσα ότι τους κλέβω 🤭…. Το θέμα είναι αν μπορώ να το ζητήσω/διεκδικήσω adsl μέσω (εν μέρει αν θέλετε )οπτικών ινών, χωρίς να αλλάξω από ADSL σε VDSL, εξοπλισμό ή να κάνω νέο συμβόλαιο, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τα grunts που έχουν είναι δύσκολο να καταλάβω αν είναι δυνατόν ή όχι αυτο, φυσικά ότι κοιτανε να πουλήσουν δεν βοηθάει την κατάσταση… αλλά αυτό που είπε ο τεχνικός «μα θα αυξηθεί η ταχύτητα σας» αστέρι το παλικάρι… Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από Havik
aGka8l Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Εσύ θες να έχεις καθαρό adsl24/1 . Όχι δεν γίνεται.αυτο θα το πετύχεις μόνο με ΟΤΕ κ σε συγκεκριμένες περιοχές 1
Havik Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Οκ δλδ περιμένω να τελειώσει το συμβόλαιο και πάω στον πΟΤΕ, 33€ μου έκανε προσφορά η wind και για τα δεδομένα της που σε άλλους το δίνει με 25€ κ 26€ το VDSL50 δεν είναι σε καμία περίπτωση προσφορά. adsl από καμπίνα είναι εφικτό τελικά, το κάνει ο πΟΤΕ σίγουρα, πρέπει να μιλήσω και με έναν άλλο γνωστό μου που του αναβαθμίστηκε η ταχύτητα καθώς δεν ξέρω σε ποια εταιρεία είναι. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από Havik
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα