notist Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέχρι το τέλος του προηγούμενου έτους υπήρχε άτυπη οδηγία του ΔΣ να μην κόβεται μέχρι τα 1000€,έχοντας και μια κίνηση της οφειλής με καταβολές μηνιαίες. Το ποσό αυτό έχει πέσει όσο αυξάνονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στο σύνολο τους. Δεν ξέρω πόσο αλλά έχει πέσει. Εδώ φοβούνται να κόψουν την έκπτωση 15% για τους συνεπείς πελάτες που θα γίνουν και αυτοί ασυνεπείς και θα αυξήσουν τα ληξιπρόθεσμα. Θα δουν λένε πως θα πάει η είσπραξη των ληξιπρόθεσμων και θα αποφασίσουν.
ManFromEarth Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 15 ώρες πριν, Alex-V είπε Τι να πω. Ισως ισχυει. Εγω με οσο κοσμο ερχομαι σε επαφη σε καθημερινη βαση μου λεει αυτο το πραγμα. καλα εσυ με οποιον μιλας σε καθημερινη βαση, τον ρωτας αν χρωσταει στη ΔΕΗ? 1
kleo1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 ότι χρωστάνε αρκετοί ισχύει, τώρα το πόσοι κανείς δε ξέρει. Είναι μερικοί που χρωστάνε πολλά, που απορείς πως φτάσανε να χρωστάνε τόσα. Πριν κάποιους μήνες μου λένε για μια οικογένεια στην περιοχή μου που είχαν θέμα. τους το κόψαν, θα τους το κόβαν, δε ξέρω ακριβώς.ο λογαριασμός είχε φτάσει τα 4000€. πόσο καιρό πρέπει να έχεις απλήρωτο λογαριασμό για να φτάσεις σε τέτοιο ποσό; μιλάμε για σπίτι. 5 χρόνια, 6; εκτός αν ήταν παραμύθια. το τι λέει ο καθένας μη το λαμβάνετε υπ όψην. είναι εθνικό μας χόμπυ η κλάψα. όποιον και να ρωτήσεις, δεν έχουμε θα σου πει. και σε λίγες μέρες θα τον συναντήσεις στη Ραφήνα/Πειραιά με το εισιτήριο στο χέρι. το ίδιο κάνει και η μάνα μου. Εμφανίζεται η κάθε θείτσα.. -ου τι χρωστάμε.... -εμείς να δεις τι χρωστάμε, λέει η μάνα μου. και δε χρωστάμε τίποτα, αλλά τι να κάνεις πας με τα νερά τους 😛 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Θεωρώ υπερβολές τα περί Ραφήνας εισιτηρίων και χρωστούμενων, εντάξει κάποιοι το κάνουν αλλά πόσοι είναι αυτοί; Τουλάχιστον από τον δικό μου κύκλο δεν βλέπω αντιμετώπιση του στυλ δεν έχουμε να πληρώσουμε, να χρωστάνε από εδώ και από εκεί και να πετάνε τα λεφτά τους για άλλες δραστηριότητες.
notist Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Θεωρώ υπερβολές τα περί Ραφήνας εισιτηρίων και χρωστούμενων, εντάξει κάποιοι το κάνουν αλλά πόσοι είναι αυτοί; Τουλάχιστον από τον δικό μου κύκλο δεν βλέπω αντιμετώπιση του στυλ δεν έχουμε να πληρώσουμε, να χρωστάνε από εδώ και από εκεί και να πετάνε τα λεφτά τους για άλλες δραστηριότητες. Ο λακτας δεν έχει άποψη για το θέμα?
Ola150 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Σε σπίτι με οφειλή 600 ευρώ το κόψανε και μου ζήτησαν να πληρώσω 220 ευρώ επιτόπου και τα υπόλοιπα σε δύο δόσεις. Προσωπικά δεν με πείραξε, ίσα ίσα είπα καλά κάνουν για να πάρουν τα λεφτά τους πίσω. Πλέον θα υπάρχει και η συνέπεια κι ας μην μου κάνουν έκπτωση.
Panas76 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Χρωστούσα 3 λογαριασμούς αλλά μικρό ποσό, 330 ευρώ, δε μου το κόψανε. Τώρα χρωστάω 92 ευρώ.
notist Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Ήρθε στον πατέρα μου 300€ και του είπα θα στο πληρώσω εγώ με δόσεις. Βάζω 30€ το μήνα με τη λογική ότι σε 10 δόσεις θα του το έχω εξοφλήσει. Τους τρέχοντες λογαριασμούς έναντι και εκκαθαριστικούς μου τους δίνει και τους πληρώνω μαζί με το 30αρι. Έχει μείνει υπόλοιπο 100€. Όλα καλά δεν το κόψανε αν και με ζάλισε ότι θα έρθουν να το κόψουν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, notist είπε Ήρθε στον πατέρα μου 300€ και του είπα θα στο πληρώσω εγώ με δόσεις. Βάζω 30€ το μήνα με τη λογική ότι σε 10 δόσεις θα του το έχω εξοφλήσει. Τους τρέχοντες λογαριασμούς έναντι και εκκαθαριστικούς μου τους δίνει και τους πληρώνω μαζί με το 30αρι. Έχει μείνει υπόλοιπο 100€. Όλα καλά δεν το κόψανε αν και με ζάλισε ότι θα έρθουν να το κόψουν. Με ποιο τροπο σε ζαλισαν ? 53 λεπτά πριν, Ola150 είπε Σε σπίτι με οφειλή 600 ευρώ το κόψανε και μου ζήτησαν να πληρώσω 220 ευρώ επιτόπου και τα υπόλοιπα σε δύο δόσεις. Προσωπικά δεν με πείραξε, ίσα ίσα είπα καλά κάνουν για να πάρουν τα λεφτά τους πίσω. Πλέον θα υπάρχει και η συνέπεια κι ας μην μου κάνουν έκπτωση. Επι τοπου απολειεται ..Μαλλον σε πρακτορειο ΔΕΗ.
TopicStrarter Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, notist είπε Ο λακτας δεν έχει άποψη για το θέμα? Δεν ξέρω αν λέμε για τον ίδιο.. κάπου είχα δει πάντως ένα ποστ όπου κάποιος ρωτούσε για το πως να πάρει επίδομα φτώχειας η πως το λένε και μετά σε εντελώς άλλο τόπικ στο forum για το hardware ζήταγε γνώμες για κάτι πράματα που κάνουν άνετα 1000 ευρώ για να τα αποκτήσεις στο ήδη ακριβό PC του 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, TopicStrarter είπε Δεν ξέρω αν λέμε για τον ίδιο.. κάπου είχα δει πάντως ένα ποστ όπου κάποιος ρωτούσε για το πως να πάρει επίδομα φτώχειας η πως το λένε και μετά σε εντελώς άλλο τόπικ στο forum για το hardware ζήταγε γνώμες για κάτι πράματα που κάνουν άνετα 1000 ευρώ για να τα αποκτήσεις στο ήδη ακριβό PC του Καταλαβα ποιον εννοεις ....
Ola150 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Με ποιο τροπο σε ζαλισαν ? Επι τοπου απολειεται ..Μαλλον σε πρακτορειο ΔΕΗ. Παρερμηνεύεται το επί τόπου, εννοούσα ότι για να το συνδέσουν ξανά, έπρεπε να πληρωθεί πρώτα αυτό το ποσό (ήταν ένα ποσό σαν έναντι από τα 600 ευρώ συν 50 ευρώ νομίζω για την αλλαγή ονόματος και επανασύνδεσης, κάτι τέτοιο τέλος πάντων γιατί ήταν στο όνομα του θείου μου που πέθανε) 1
kleo1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Θεωρώ υπερβολές τα περί Ραφήνας εισιτηρίων και χρωστούμενων, εντάξει κάποιοι το κάνουν αλλά πόσοι είναι αυτοί; Τουλάχιστον από τον δικό μου κύκλο δεν βλέπω αντιμετώπιση του στυλ δεν έχουμε να πληρώσουμε, να χρωστάνε από εδώ και από εκεί και να πετάνε τα λεφτά τους για άλλες δραστηριότητες. πρόσεξε, δε λέω για άτομα που χρωστάνε και πετάνε τα λεφτά τους. Εντάξει υπάρχουν κι αυτοί. Το σχόλιο μου ήταν για την κλάψα. Εγώ προσωπικά την βλέπω παντού. Δε σημαίνει ότι τα άτομα αυτά δεν έχουν να πληρώσουν ή ότι χρωστάνε. Ίσα ίσα, έχουν αλλά κλαίγονται. Έχω βαρεθεί να ακούω το "δεν έχουμε να ΄φαμε". Οπότε με βάση αυτο λέω να μη παίρνουμε σοβαρά τι λέει ο καθένας για να βγάλουμε συμπέρασμα αν χρωστάνε στη ΔΕΗ
notist Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Με ποιο τροπο σε ζαλισαν ? Επι τοπου απολειεται ..Μαλλον σε πρακτορειο ΔΕΗ. Ο πατέρας μου με ζάλισε ότι θα έρθουν να το κόψουν όχι οι της ΔΕΗ χαχαχαχα 3 ώρες πριν, TopicStrarter είπε Δεν ξέρω αν λέμε για τον ίδιο.. κάπου είχα δει πάντως ένα ποστ όπου κάποιος ρωτούσε για το πως να πάρει επίδομα φτώχειας η πως το λένε και μετά σε εντελώς άλλο τόπικ στο forum για το hardware ζήταγε γνώμες για κάτι πράματα που κάνουν άνετα 1000 ευρώ για να τα αποκτήσεις στο ήδη ακριβό PC του Ο λάκτας έχει άποψη για τα κοινωνικά θέματα της σχολής του και είπα μήπως έχει και για τις οφειλές της ΔΕΗ χαχαχαχα. Δεν το πήρα χαμπάρι αυτό χαχαχαχα. Ο βασίλης29 θα ξέρει που τον μυρίζεται γενικά. 3 ώρες πριν, TopicStrarter είπε Δεν ξέρω αν λέμε για τον ίδιο.. κάπου είχα δει πάντως ένα ποστ όπου κάποιος ρωτούσε για το πως να πάρει επίδομα φτώχειας η πως το λένε και μετά σε εντελώς άλλο τόπικ στο forum για το hardware ζήταγε γνώμες για κάτι πράματα που κάνουν άνετα 1000 ευρώ για να τα αποκτήσεις στο ήδη ακριβό PC του Ο λάκτας έχει άποψη για τα κοινωνικά θέματα της σχολής του και είπα μήπως έχει και για τις οφειλές της ΔΕΗ χαχαχαχα. Δεν το πήρα χαμπάρι αυτό χαχαχαχα. Ο βασίλης29 θα ξέρει που τον μυρίζεται γενικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα