Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην cosmote πηγα πριν απο κανα μηνα, πριν ημουνα cyta απλα το αναφερω ενημερωτικα μιας και πριν και τωρα απο το αστικο κεντρο επαιρνα internet .

Και πριν και τωρα κανω την ιδια χρηση ,το ρουτερ ειναι συνδεδεμενο με ethernet και εχω μονο ενα ταβλετ συνδεδεμενο με wifi στο οποιο βλεπω παράλληλα κανα βιντεο στο youtube η κανα twitch ενω παιζω on line game.

πριν! το ping δεν περναγε το 50, 35 με 40 το θυμάμαι, ΤΩΡΑ  ξεκινησε με 50 και τωρα 62 με 70 αυτα χωρις να χρησιμοποιω το tablet ουτε να τρεχει κατι σημαντικο στο παρασκηνιο!

αν παιζω on line game και παραλληλα βλεπω στο tablet καποιο video η καποιον-α streamer στο twitch το ping παει 80-100- και βαλε και το download παει απο 10,5  στο 7

Απο την τεχνικη υποστήριξη μου ειπε ο ειδικός οτι (χεχε) παρατηρει ασυνήθιστα μεγαλη χρηση και οτι το ping αυτος το βλεπει 8 νομιζω κατι τετοιο!    

Ας μου πει καποιος τι ΕΓΩ δεν καταλαβαινω!

Α!! με εχουν και fast path Που υποτιθεται οτι εχεις καλυτερο ping! 

Πραγματικα δεν ξερω!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχήν όλα μα όλα τα πακέτα λενε εως 24 εως 30 εως 50 εως 100 εως 200 

Αλλά για τον οτε περίεργο συνήθως αυτοί που είναι στο δίκτυο του συνδέονται στη καμπίνα σε vdsl με όριο τα 24 

Μάλλον θα έτυχες σε περίπτωση, αν θες ανέβασε τα στατιστικά της σύνδεσης σου ώστε να δούμε αν βελτιώνεται 

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.
5 ώρες πριν, bill2015 είπε

Καταρχήν όλα μα όλα τα πακέτα λενε εως 24 εως 30 εως 50 εως 100 εως 200 

Αλλά για τον οτε περίεργο συνήθως αυτοί που είναι στο δίκτυο του συνδέονται στη καμπίνα σε vdsl με όριο τα 24 

Μάλλον θα έτυχες σε περίπτωση, αν θες ανέβασε τα στατιστικά της σύνδεσης σου ώστε να δούμε αν βελτιώνεται 

Εγω πληρωνω 24mb/s και πριν λιγες μερες εκανα ενα τεστ και ειδα οτι πιανει 11. Εστειλα μυνημα σε αντιπροσωπο της κοσμοτε και μου ειπαν οτι το διορθωσαν... Θα μπω ξανα να το ελεγξω να δουμε τι εγινε. Ειναι κλεφτρονια του κερατα...μονο λευτα ξερουν να ζητανε.

Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Archilleo είπε

Εγω πληρωνω 24mb/s και πριν λιγες μερες εκανα ενα τεστ και ειδα οτι πιανει 11. Εστειλα μυνημα σε αντιπροσωπο της κοσμοτε και μου ειπαν οτι το διορθωσαν... Θα μπω ξανα να το ελεγξω να δουμε τι εγινε. Ειναι κλεφτρονια του κερατα...μονο λευτα ξερουν να ζητανε.

δυστηχως εμπιστοσυνη δεν μπορεις να εχεις πουθενα αυτο ειναι το τραγικο

4 ώρες πριν, Archilleo είπε

ειναι αναλογα την αποσταση απο οπου παιρνεις ιντερνετ και γω τοσο εχω οταν εχω απλα κοιταω μια ιστιοσελιδα ,τα υπολοιπα ειναι που με ενοχλουνε αλλα δεν μπορω να κανω κατι δυστηχως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι το θεμα εμπιστοσυνεις που πρεπει να ψαξεις σε εταιρια... Αν με ρωτησεις θα σου πω οτι το δικτυο της Ελλαδας ειναι πολυ πισω σε σχεση με τον υπολοιπο κοσμο...Εδω σπουδαζα Βουλγαρια, που οι περισσοτεροι Ελληνες πιστευουν οτι ειναι φτωχη χωρα και "πισω", αλλα οσο σπουδαζα εκει, πληρωνα 24αρα και ειχα 22-23 αν θυμαμαι καλα. Πολυ σφαιρα πηγαινε. 

Εκει δεν λειτουργει σαν την Ελλαδα το δικτυο. Δεν ξερω πως, αλλα οταν ηρθαν να μου το συνδεσουν, τραβηξαν ενα καλωδιο Ethernet απο ενα κουτι κατω στο σπιτι μου (παροχεας της εταιριας) στο ρουτερ/μοντεμ μου, το οποιο ηταν και δικης μου μαρκας Linksys. Εκαναν ρυθμισεις με τα στοιχεια που ειναι απαραιτητα για συνδεση με εταιρια και ετοιμο. 7μιση ευρουλακια το οικονομικο πακετο, καθε μηνα...και ταχυτητα πολυ σφαιρα. Δεν κολλουσε, δεν εκανε επανεκκινησεις κτλ. Η Ελλαδα σε θεμα τεχνολογιας ειναι λιγο πισω, απο τις υπολοιπες χωρες. Τωρ εχω 24αρα και ερχετε μεσω τηλεφωνικης γραμμης ακομα τηλεφωνο-ιντερνετ. Ενω στην Βουλγαρια τους ειπα μονο ιντερνετ και μονο ιντερνετ μου εβαλαν χωρις σουξου-μουξου... Εδω απο την αλλη αναγκαστηκα και τηλεφωνο και ολη μερα να στα πρηζουν με προσφορες. 

Οσο για το πως γινεται να πιανει 24αρα μεσω παλιας καλωδιωσης- γραμμης δεν μπορω να το καταλαβω... Αυτο που ειχα εγω ΒΓ ηταν Ethernet και ολοι ξερουμε οτι πιανει μεγαλυτερες ταχυτητες...;;;;;

Επεξ/σία από Archilleo
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Archilleo είπε

Δεν ειναι το θεμα εμπιστοσυνεις που πρεπει να ψαξεις σε εταιρια... Αν με ρωτησεις θα σου πω οτι το δικτυο της Ελλαδας ειναι πολυ πισω σε σχεση με τον υπολοιπο κοσμο...Εδω σπουδαζα Βουλγαρια, που οι περισσοτεροι Ελληνες πιστευουν οτι ειναι φτωχη χωρα και "πισω", αλλα οσο σπουδαζα εκει, πληρωνα 24αρα και ειχα 22-23 αν θυμαμαι καλα. Πολυ σφαιρα πηγαινε. 

Εκει δεν λειτουργει σαν την Ελλαδα το δικτυο. Δεν ξερω πως, αλλα οταν ηρθαν να μου το συνδεσουν, τραβηξαν ενα καλωδιο Ethernet απο ενα κουτι κατω στο σπιτι μου (παροχεας της εταιριας) στο ρουτερ/μοντεμ μου, το οποιο ηταν και δικης μου μαρκας Linksys. Εκαναν ρυθμισεις με τα στοιχεια που ειναι απαραιτητα για συνδεση με εταιρια και ετοιμο. 7μιση ευρουλακια το οικονομικο πακετο, καθε μηνα...και ταχυτητα πολυ σφαιρα. Δεν κολλουσε, δεν εκανε επανεκκινησεις κτλ. Η Ελλαδα σε θεμα τεχνολογιας ειναι λιγο πισω, απο τις υπολοιπες χωρες. Τωρ εχω 24αρα και ερχετε μεσω τηλεφωνικης γραμμης ακομα τηλεφωνο-ιντερνετ. Ενω στην Βουλγαρια τους ειπα μονο ιντερνετ και μονο ιντερνετ μου εβαλαν χωρις σουξου-μουξου... Εδω απο την αλλη αναγκαστηκα και τηλεφωνο και ολη μερα να στα πρηζουν με προσφορες. 

Οσο για το πως γινεται να πιανει 24αρα μεσω παλιας καλωδιωσης- γραμμης δεν μπορω να το καταλαβω... Αυτο που ειχα εγω ΒΓ ηταν Ethernet και ολοι ξερουμε οτι πιανει μεγαλυτερες ταχυτητες...;;;;;

Οτι να ναι....

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

2-7 αναφερθηκε το τεχνικο θεμα οπως λεει το sms χαρακτηριστικα  και ακομα περιμενω γρηγορος ο οτε

επειδη την κοβω την δουλεια να μην βρεθει λυση μεσω του συνηγορου του πολιτη μπορει να γινει διακοπη συμβολαιου? η θα τους πληρωνω 2 χρονια σαν!!......

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πληροφοριακα μυνημα ενημερωση για τον και αν!εγινε ελεγχος δεν ειχα ποτε, κατσε να τελειωσει το συμβολαιο και θα πανε απο κει που ηρθαν Π-ΟΤΕ ΞΑΝΑ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
On 03/07/2018 at 14:11, Archilleo said:

πληρωνεις μεχρι 24 mbit και το adsl παντου παγκοσμιως ειναι μεχρι 24.νομοι φυσικης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...