Mikelpcpro_GR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα ομάδα έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα τώρα με την nova με πήρε τηλέφωνο Σχετικά με την ακύρωση της αντιπροσφορας την Τετάρτη με είχε καλέσει η νοβα σχετικά με τους λόγους της φορητότητας και τους εξηγώ και μου κάνουν καλύτερη προσφορά μετά από λίγο όπου έκανα σύγκριση τιμές και παροχές Ναι μεν ο οτε ήταν λίγο πιο ακριβός αλλά είχες πιο αξιόπιστες υπηρεσίες από την νοβα μου μου λένε σήμερα από την nova ότι η ανανέωση του συμβολαίου έχει γίνει είδη και αν θέλω να συνεχίσω την φορητότητα στον ΟΤΕ θα πληρώσω 192€ και δεν ισχύει η υπαναχώρηση Έτσι μου είπε αυτή θέλω βοήθεια παιδιά δεν ξέρω τι θα κάνω τώρα.
nvnight Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Πάρε ανάσα για αρχή και βάλε καμια τελεία και κανένα κόμμα για να πάρουμε και εμείς... Το χρονικό πλαίσιο για υπαναχώρηση είναι οι 14 ημέρες απο την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης. Δες εδώ λεπτομέρειες και αν η περίπτωση σου εκπληρεί τις προυποθέσεις δεν βλέπω το λόγο να πρέπει να πληρώσεις πέναλτυ.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, nvnight είπε Πάρε ανάσα για αρχή και βάλε καμια τελεία και κανένα κόμμα για να πάρουμε και εμείς... Το χρονικό πλαίσιο για υπαναχώρηση είναι οι 14 ημέρες απο την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης. Δες εδώ λεπτομέρειες και αν η περίπτωση σου εκπληρεί τις προυποθέσεις δεν βλέπω το λόγο να πρέπει να πληρώσεις πέναλτυ. Αυτή μου έλεγε δεν ισχύει κάτι τέτοιο.. θα έχω πάρει στην κρανα τώρα..
ZauZ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Η υπαναχώρηση εντός 14 ημερών ισχύει μια χαρά. Κάνε μια επιστολή και στείλε την με email και φαξ. Δεν μπορούν να κάνουν μιας και είναι ο νόμος αυτός.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, ZauZ είπε Η υπαναχώρηση εντός 14 ημερών ισχύει μια χαρά. Κάνε μια επιστολή και στείλε την με email και φαξ. Δεν μπορούν να κάνουν μιας και είναι ο νόμος αυτός. Που να την στείλω στην nova? Έχω στείλει είδη και μου λένε αυτά που σας είπα παίρνω. Και τηλεφωνώ την εεττ για να μου πουν και αυτή αλλά είναι κλειστά τώρα..
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Εχεις υπογράψει τίποτα; Εστειλες τίποτα ταυτότητα με αίτηση ή έστειλαν τίποτα αυτοί κάνα κούριερ σπίτι σου;
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 15 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Εχεις υπογράψει τίποτα; Εστειλες τίποτα ταυτότητα με αίτηση ή έστειλαν τίποτα αυτοί κάνα κούριερ σπίτι σου; Το μόνο που έστειλα ήταν η ταυτότητα της μάνας μου για την ακύρωση της αποδοχής της προσφοράς όπου λάβαμε δεν υπογράψαμε κάτι
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά με νέα ενημέρωση από την nova με καλούν σήμερα για 2 φορά για τη ακύρωση της αποδοχής της προσφοράς-Υπαναχώρηση τους λέω έχω στείλει εμαιλ από της 27/6. Για την υπαναχώρηση στο [email protected] και μου λένε δεν έλαβαν κάτι... ξανά στέλνω σήμερα και μου είπαν ότι προωθήθηκε στο αρμόδιο τμήμα και θα λάβω σύντομα απάντηση.... ρώτησα αν υπάρχει κάποια Ρήτρα και μου λένε δεν υπάρχει. Ενώ τους εξήγησα ότι η συνάδελφος σας αλλά μου είπε.. και προσπαθούσε να το δικαιολογήσει όλο αυτό. Του λέω ξέρω τα δικαιώματα μου και εκεί μουγκα. Άρχισε να με ρωτά γιατί θέλω να ακύρωση το συμβόλαιό και του λέω ο οτε είναι πιο αξιόπιστος και μου λέει το ote tv έχει παλιές ταινίες.. (κλασικό marketing) για να σε κρατήσουν περιμένω απάντηση τους μέχρι ην Παρασκευή αν μου πουν αλλά νταλον. Θα τα πούμε με την εεττ 😁 Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από Mikelpcpro_GR
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, divo είπε Σε ολες τις επικοινωνιες κρατας ονοματα και ωρες, μηπως και χρειαστουν στο μελλον. Ακυρωση αντιπροσφορας δεν υπαρχει ουτε χρειαζζοταν να στειλεις κατι.. Υπαρχει η αιτηση που εχεις κανει στον οτε και εχει υπογραφει. Οπως επισης και η αιτηση φορητοτητας που επισης εχεις υπογραψει στον οτε. Γι αυτο κανει ολες τις ενεργειες που πρεπει να γινουν ο Οτε. Τα υπολοιπα ειναι αρες μαρες κουκουναρες, για να σε κρατησουν στη Νova. Το κατάλαβα.. Έχω όλο το ιστορικό τον κλήσεων αν χρειαστεί και (ηχογραφημένες είμαι λίγο τρελαρας) το θέμα όπου με απασχολεί είναι αν οντος δεν πληρώσω κάτι από όσα λένε και ως που θα το τραβήξουν αν μου πουν αλλά.. να μου πεις τώρα αν το τραβήξουν καταγγελία στην εεττ. Αλλά είναι χρονοβόρα και αν η nova θέλει να κάνει πουστια με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα το επιδιώξει αλλά σιγά μη τους αφήσω.. 😁
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, divo είπε οταν σε ξαναπαρουν τηλεφωνο, πες τους οτι έχεις ηδη την καταγγελεια ετοιμη και μια και πηρε και αυτη ρωτα την το ονομα της να βαλεις και αυτη μεσα..😁 Χαχαχαχα αυτή δεν χαμπαριοζουν τίποτα εδώ στείλανε και άλλον αποκωδικοποιητή Επειδή ο άλλος μου ειχαμε χάλασε δωρεάν λένε ότι ήταν Όταν είχα δεχθεί την αντιπροσφορα. Φυσικά και δεν τον έχω ανοίξει και όταν λήξει αυτό το φιάσκο θα τους το πασαρω στα μούτρα αν με ξανά πάρει η συγκεκριμένη πολύ ευχαρίστως😁😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα