KinigosPsixon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Καλημέρα παλιότερα υπήρχε ενα πρόγραμμα που έπαιρνες ghost το πιισι και ότι γινόταν περνούσες αυτο το αρχείο και ο υπολογιστής ήταν όπως πριν στο θέμα μου τώρα . θέλω αν υπάρχει πρόγραμμα που να κάνει κάτι παρόμοιο. δλδ αν πάθει κάτι ένα πισι να μήν χαθούν προγράμματα ρυθμίσεις κλπ. αν καεί πχ μητρική δουλεύει αυτο η δεν γίνεται ? επίσης θέλω αν γίνεται να κάνει autobackup δλδ να κάνει απο μόνο του αυτή την διαδικασία κάθε 15 πχ μέρες και τέλος θα ήθελα αν γίνεται να παίρνει backup και αρχεια χώρια και email.
micos000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Πάρε μια ιδέα...-> https://www.pcmag.com/article2/0,2817,2278661,00.asp Όσο για καμένη μητρική, το restore θα γίνει, το αν θα μπει στα windows είναι άλλο θέμα. Αν η μητρική είναι παραπλήσια ή ίδια τότε δεν έχει πρόβλημα. Αν είναι εντελώς διαφορετική μπορεί και να μπει, μπορεί και όχι.
KinigosPsixon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 αυτα απ'ότι βλέπω είναι μόνο για backup αρχείον έτσι ? εγώ θέλω με κάποιον τρόπο να κανει backup και τα προγράμματα που χρησιμοποιώ με τις ρυθμίσεις τους
micos000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μάλλον δεν κατάλαβες ή δεν ξέρεις πως δουλεύουν αυτά τα προγράμματα. Σου κρατάνε ένα image του δίσκου ή του partition (για πλήρη επαναφορά του συστήματος) και παίρνουν έξτρα backup από φάκελους χρηστών που θα τους ορίσεις. Τα backup συνήθως είναι inemental που σημαίνει ότι στο ίδιο αρχείο image προστίθενται νέα αρχεία ή αλλαγές. Δες και το δωρεά todo backup. https://www.easeus.com/backup-software/personal.html
KinigosPsixon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Ωραία . Απλά για να είμαι σίγουρος το ότι κρατάν image τον σκληρό σημαίνει ότι ένα πρόγραμμα πχ το corel όταν γίνει επαναφορά του image ακόμα και σε άλλο υπολογιστή όπως διάβασα από το λινκ που έστειλες θα τρέχει όπως πριν χωρίς να χρειαστεί ξανά εγκατάσταση και με τις ίδιες ρυθμίσεις. Από αυτά που είδα το acronis και το genie είναι από τα καλύτερα τουλάχιστον για αυτό που θέλω εγώ αν και στα σχόλια για το acronis αναφέρουν ότι είχαν θέμα γιατί πειρε backup και το αρχείο ήταν κατεστραμμένο και όταν ενεργοποιείται η εντολή να ελέγχει το αρχείο καθυστερεί υπερβολικά πολύ. Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά εσύ μπορείς να μου προτείνεις κάποιο? Επίσης διάβασα ότι κάποια δεν κάνουν Μπακ απ σε κλαουντ ξέρεις αν το achronis η το genie κάνουν. Έχει κάπου αναλυτικά τις δυνατότητες τους?
micos000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Για να κάνεις backup σε cloud πρέπει να έχεις και άφθονο χώρο γιατί μπορεί να φτάσει και τα 100gb. Έχεις τέτοια δυνατότητα; Επίσης αυτό που είπες να κάνεις επαναφορά σε άλλο υπολογιστή και να δουλεύει το corel δε θα το στήριζα γιατί αν επαναφέρεις το Image σε άλλο σύστημα πολλά προγράμματα δε θα δουλέψουν και θα θέλουν επανενεργοποίηση.
donblunts Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Αρχικά, πρέπει να ξεχωρίσεις το File Backup με το System Backup. Για backup των αρχείων σου, φωτο τραγουδια κτλπ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το built-in που έχουν τα Windows για backup σε εξωτερικη μονάδα / Δίσκος. Αν γράψεις ''Backup'' στην αναζήτηση των Windows θα πάρεις αρκετα αποτελέσματα. Τωρα αν αυτα τα θελεις και Cloud, αρχικα πρεπει να δεις αν ο χωρος που σου δινουν οι παροχοι δωρεαν Google,MS κτλπ σε καλυπτουν. Αν οχι, τοτε πρεπει να πας σε paid account. Για το System Backup aka Clone/Image τωρα. Πρόγραμμα που προτείνω ειναι το Hirens Boot CD, το οποίο πρέπει να το κάψεις σε DVD, και να το τρέξεις απο τα BIOS σαν 1st boot device. Θα σε βγάλει σε περιβάλλον DOS, και θα περιηγηθεις στο menu Clone / Image. και θα ακολουθησεις τις οδηγιες. Θα σε συμβουλευα εφοσον δεν το εχεις ξανακανει, να δεις αρκετα βιντεακια στο Youtube. ( Για προγραμματισμενο cloning / imaging δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω. ) Αλλίως μπορείς να παιξεις με EaseUS ToDo Backup, Acronis True Image κ.α. 1
kormos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Στις 2/7/2018 στις 12:20 ΜΜ, KinigosPsixon είπε Καλημέρα παλιότερα υπήρχε ενα πρόγραμμα που έπαιρνες ghost το πιισι και ότι γινόταν περνούσες αυτο το αρχείο και ο υπολογιστής ήταν όπως πριν στο θέμα μου τώρα . θέλω αν υπάρχει πρόγραμμα που να κάνει κάτι παρόμοιο. δλδ αν πάθει κάτι ένα πισι να μήν χαθούν προγράμματα ρυθμίσεις κλπ. αν καεί πχ μητρική δουλεύει αυτο η δεν γίνεται ? επίσης θέλω αν γίνεται να κάνει autobackup δλδ να κάνει απο μόνο του αυτή την διαδικασία κάθε 15 πχ μέρες και τέλος θα ήθελα αν γίνεται να παίρνει backup και αρχεια χώρια και email. Με Windows 8, 8.1, 10 αν προκύψει το πρόβλημα στη μητρική πλακέτα και την αλλάξεις μια χαρά θα λειτουργήσει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Στις 2/7/2018 στις 12:20 ΜΜ, KinigosPsixon είπε Καλημέρα παλιότερα υπήρχε ενα πρόγραμμα που έπαιρνες ghost το πιισι και ότι γινόταν περνούσες αυτο το αρχείο και ο υπολογιστής ήταν όπως πριν στο θέμα μου τώρα . θέλω αν υπάρχει πρόγραμμα που να κάνει κάτι παρόμοιο. δλδ αν πάθει κάτι ένα πισι να μήν χαθούν προγράμματα ρυθμίσεις κλπ. αν καεί πχ μητρική δουλεύει αυτο η δεν γίνεται ? επίσης θέλω αν γίνεται να κάνει autobackup δλδ να κάνει απο μόνο του αυτή την διαδικασία κάθε 15 πχ μέρες και τέλος θα ήθελα αν γίνεται να παίρνει backup και αρχεια χώρια και email. Υπαρχει ακομα αλλα λειτουργει αψογα μεχρι την εκδοση windows 8 .Δυστυχως δεν δουλευει απο ότι διαβασα με 10αρια .Με εχει σωσει από πολλες δυσκολες καταστασεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα