postfire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Tι παίχτηκε; nothing
lionheart75 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, postfire είπε nothing Nαι ok το κατάλαβα λίγο αργά! 1
manosfp Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μόλις έφαγα κι εγώ άκυρο για το ps4. Πίσσα και πούπουλα για αυτές τις τακτικές.
MontzOlee Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον TS γιατί μας άνοιξε τα μάτια και το insomnia γιατι συνεχιζει να μας σωζει !ΩΣΤΌΣΟ κάντε και κάνα like στον TS ρε παίδες, 9κ θεάσεις περίπου και έχει μόνο ένα τρόπαιο ο άνθρωπος κ ένα δικό μου like ! Η ανιψιά θα χαρεί πολύ με το δωράκι! Οn topic : Μόλις παρέλαβα κι εγώ ένα nintedo 2ds από το τοπικό κατάστημα Αιγίου. Πολυ καλη προσφορά ΑΛΛΑ δίνω ένα tip που συνέβη σε μένα προσωπικά. Αφού κοιτούσα το θέμα κ είδα την διαθεσιμότητα είπα να πάω αλλά ξεχάστηκα γιατί είχα δουλειά. Πήρα λοιπόν το Ρίσκο κ πήγα από κει. Όταν έφτασα πριν μπω στο κατάστημα μπήκα να τσεκάρω ξανά κ δεν έδειχνε ότι το είχε διαθέσιμο πια. Ετσι μπηκα μεσα , εψαξα και το βρηκα. Πήγα στο ταμείο και η υπάλληλος δεν ήξερε τίποτα για την προσφορά, 99€ μου ειπε μέχρι την στιγμή που πήγε βήμα προς βήμα στην πληρωμή που όταν είδε τα 40€ γουρλωσε τα μάτια. ● Το όλο παράξενο της ιστορίας είναι ότι δεν έβγαζε διαθεσιμότητα στο εν λόγω κατάστημα όταν πήγα εγώ και αυτό μου βρωμάει πολύ. Φιλικα λοιπον,Αν έχετε δει κάτι κοντά σας κ πλέον δεν υπάρχει διαθεσιμότητα κάντε έναν κόπο κ πάτε να δείτε. Παίζουν πολλές τσατσιες θεωρώ όπως έχω αναφέρει πολλοί προηγουμένως. Αυτά τα λίγα από μένα Και πάλι ευχαριστώ 1 1
manosfp Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Ξανά άκυρο για μια τηλεόραση και ένα μόνιτορ. Δεν υπάρχουν λόγια. 3
lionheart75 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, manosfp είπε Ξανά άκυρο για μια τηλεόραση και ένα μόνιτορ. Δεν υπάρχουν λόγια. Δώσε links Μάνο
Mr_Terror Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Και η πλακα είναι αν εχεις πληρωσει με πιστωτικη και εχεις βαλει και δοσεις, δεν θα σου γυρισουν εφάπαξ το ποσο στην καρτα αλλα κάθε μηνα να βαζουν το ποσο της δοσης.Δηλαδη 6 δοσεις εβαλες στην καρτα? σε 6 δοσεις θα σου γυρισουν το ποσο στην καρτα. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από Mr_Terror 2
manosfp Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 F&U 40ρα στα 70, δε βρίσκω λινκ. Τα έχουν φάει από μέσα, μπράβο για τη χωριάτικη τακτική του Κωτσόβολου. Μετά από καιρό θα κάνω καταγγελία. Συνιστώ να κάνετε το ίδιο. Επίσης να ενημερώσω ότι οι πιο πολλές τιμές πέρασαν και στο Σκρουτζ, οπότε κι εκεί μια αρνητική δε βλάπτει. 10
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, Pakakos είπε Πρόλαβε κανείς το PS4; Μόλις πήρα στα κεντρικά και μου είπαν πως δεν υπάρχει ούτε σε εκθεσιακό! Μονίμως την ίδια απάτη με τα "διαθέσιμα μόνο σε καταστήματα" κάνει ο κωτσόβολος.
morfeas-dsl- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Οσο με ενοχλουν τετοιες τακτικες, αλλο τοσο με ενοχλουν αυτοι που τα αγοραζουν για να τα ξαναπουλησουν εδω.. 10
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μην λετε μεγαλα λογια μιας και στο επομενο ξεστοκαρισμα παλι με τα μουτρα θα πεσετε αν βρειτε κατι που σαν ενδιαφερει. Και εννοειται οτι σαν προσφορες πρωτα απευθυνονται στους υπαλληλους(+οικογενειες τους)και μετα τα λιγα αποθεματα προς τους υπολοιπους που προφανως οι περισσοτεροι δεν θα προλαβουν. 1
manosfp Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Παρακαλώ τη διαχείριση να μας υποδείξει που θα αναπτύξουμε θέμα για αντίδραση.
studiokristo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μην λετε μεγαλα λογια μιας και στο επομενο ξεστοκαρισμα παλι με τα μουτρα θα πεσετε αν βρειτε κατι που σαν ενδιαφερει. Και εννοειται οτι σαν προσφορες πρωτα απευθυνονται στους υπαλληλους(+οικογενειες τους)και μετα τα λιγα αποθεματα προς τους υπολοιπους που προφανως οι περισσοτεροι δεν θα προλαβουν. Αυτό ρε παιδιά το ακούω συχνά εδώ πέρα και την έχω ακόμα την απορία. Είναι όντως διασταυρωμένο ότι τις προσφορές τις τσιμπάνες πολλές φορές οι υπάλληλοι; Είναι τόσοι πολλοί που ενδιαφέρονται και έχουν και την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν;
kont Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Άκυρο και σε μένα για ps4, υπάρχει κάποιος από εδώ που τελικά να το πήρε; αν ναι τι ώρα έγινε η παραγγελία για να δούμε πόσο μας δουλεύουνε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις